Skåda Sverigedemokraternas slipsfascistiska vagga!

Ur den här gödselhögen har det som idag är Sverigedemokraterna kravlat sig fram. Anders Utbult gör ett bra belysande jobb när han sätter fingret på Sverigedemokraternas urhistoria, med förste partiledaren Anders Klarström (med en mörkad bakgrund i Nordiska Rikspartiet) och hans Klarström-Jugend, vissa kompletta med blågula armbindlar (ung. 5.50 in i första videon samt på första bilden).

Visst ser de ut att vilja prata sig fram till lösningar som Klarström agiterar ut från podiet, verkligen?

I kommentarsfältet påstår en av dessa fega ständigt anonyma råttor till sympatisörer att "tror ni en enda från den tiden är kvar i partiet?". Ja, är mitt svar på den frågan. Inte påledande poster, men man får vara bra dum i huvudet om man tror på att de är borta helt, och man får vara näst intill debil (slå upp det, ni som röstar på dem) för att tro att de människorna plötsligt slutat rösta på Sverigedemokraterna eller deras avarter.
 
De var fascister då och de är fascister idag. Dock blir aldrig fascister starkare än folk ger dem tillåtelse att bli. De är bara människor de också. Även fast de tror att de är gudar.

Det är en youtube-medlem med signaturen "Utmedallah" som postat dessa guldklimpar som gör att vi inte kan glömma varifrån dessa hatets månglare, som nu vill sitta i morgonsoffor och med den som spelar offerrollens fulla tragikomiska uppsyn, trots att där inte finns något offerskap, diskutera, kommer ifrån. Tack, "Utmedallah".

Kommentarer
Postat av: Tobias

Åh fan? Visste inte att det var accepterat med lögner på din blogg.

2008-11-16 @ 21:41:15
Postat av: Jimmy Windeskog

Ett litet blågult band är knappast att jämföra med "armbindlar" om man vill bli tagen på allvar.



Och andra sidan, skall man se hur du felanvänder ordet "fascister" så är det mycket möjligt att du inte är ute efter att folk skall ta dig på allvar!

2008-11-16 @ 21:45:04
Postat av: Tobias

Förresten, Klarström blev ju antirasist och började rösta på socialdemokraterna istället, alltså ditt parti. De extrema sd:arna från den tiden gick till nd eller värre sekter.

2008-11-16 @ 21:49:14
Postat av: Nicklas Eriksson

Anonyma inlägg raderas.



Tobias, jag lämnade socialdemokraterna för snart ett år sedan i och med att jag insåg att reformismen aldrig komemr längre än till dödläge. Du följer inte med så bra va?



F.ö. skiter väl jag i Klarströms göranden och låtanden.

2008-11-16 @ 22:17:40
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Nicklas Eriksson

Klassisk sverigedemokratisk debattaktik: Det du ser är inte verkligt, det vi säger är det. Tobias, du bevisar rätt bra att det inte är fråga om några lögner, då hade du bara skitit i det.



Jimmy Windeskog: Att ens använda något som kan föra tankarna till armbindlar och ändå vilja bli tagen på allvar tycker JAG är lite övermaga... Om man vill bli tagen på allvar vill säga.



Nu är ju det inte något som Sverigedemokraterna verkar eftersträva direkt, så det är väl inget större fel med att ni leker Nürnberger Parteitage, sjunger lite Alte Kameraden och dricker er fulla på häxblandning från era morsors medicinskåp lite då och då.

2008-11-16 @ 22:23:44
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Jimmy Windeskog

Nåja, Ola Sundberg (mannen på bilden) trodde nog kanske inte att en demokratitvivalnde sosse 20 år senare skulle försöka göra nazikopplingar av ett litet blågult band. Det är ju i klass med att kalla en blomma för en ubåt eller något liknande...



Men att man måste sjunka så här lågt och förolämpa sin egen intelligens på detta sätt antar jag är ett bra betyg för SD, för dess politik våggar man ju inte ifrågasätta på ett ärligt sätt.

2008-11-16 @ 22:55:10
Postat av: Tobias

Tja, Nicklas, du är ju lika mycket rasist som SAP och kommer ju att rösta på dem - men jag vet att du uteslöts för att du fifflade med pengarna. Inte nytt, liksom. Djungeltrumman is out there, bitch.

2008-11-17 @ 00:15:09
Postat av: Martin F

Tobias är ju hur lustig som helst.. hahahahaha



allvarligt, tack, det gav mig ett leende på läpparna såhär på måndagsmorgonen

2008-11-17 @ 08:40:37
Postat av: Robin

"Tobias", var du klassens clown.

2008-11-17 @ 17:22:39
Postat av: Nicklas Eriksson

Ja, varje inlägg av dig är ett litet skratt i sig. Ring gärna Anna Johansson, distriktsordföranden, och fråga:) Tror du inte förresten att det hade kommit fram i en stad som Göteborg med en press som är så extremt sossehatande som GP och GT?



Helt rätt Windeskog, jag tvivlar på den borgerliga demokratin. Nåt konstigt med det? Rasist är jag också, det vet alla som känner mig.



Nåt annat?

2008-11-17 @ 17:45:11
Postat av: Per

Vänta vänta vänta nu. SDare eller deras sympatisörer ska aldrig öppna käften när det gäller pengar och fiffel. Vi kommer ihåg kidnappning av Fjällklint. Att behöva kidnappa sina egna medlemmar för att få tillbaka partistöd är lite lågt.

1185.html" rel="nofollow">http://expo.se/2004/481185.html

http://doku.antifa.se/index.php?a=read&b=laget1995



Sen så finns det en hel del annat som vi kommer ihåg.

2008-11-18 @ 12:32:28
Postat av: Jimmy Windeskog

Jo, för antidemokratiska pyromaner vid Expo/AFA är ju kända för att vara så objektiva, speciellt om demokrater!

2008-11-18 @ 15:59:14
Postat av: Nicklas Eriksson

Tycker att det är extra roligt att jag beskylls för att ha "tvingats avgå" från sossarna pga ekonomiska oegentligheter av en sverigedemokrat i dessa dagar när hans f.d. partiledare och min f.d. KF- kollega Mikael Jansson från (sd) är polisanmäld för just detta...=)=)=)

2008-11-18 @ 16:38:15
Postat av: Tobias

Jansson har inte gjort något fel och är polisanmäld av en rättshaverist som håller på att uteslutas. Inte oväntat nog kommer denne från Ny demokrati...

2008-11-18 @ 18:18:21
Postat av: Nicklas Eriksson

Hur kan du veta att han inte har gjort något fel..? Har du varit med Jansson i varje steg han tagit? Du kanske rentav ÄR Jansson? Och är det inte att göra det LITE lätt för sig att bara skylla på en "rättshaverist"?



Jaja, vi får se om fallet tas upp i domstol. Döms han får vi väl förutsätta att han är skyldig, frikänns han får vi väl förutsätta att han inte är det. Du måste väl ändå hålla med om att tajmingen var usel..?

2008-11-18 @ 18:38:23
Postat av: Nicklas Eriksson

Det slår mig som ett ton tegel såhär ett tag efter sista inlägget: det skulle förklara mycket om "Tobias" ÄR Mikael Jansson under alias. Sverigedemokraterna har knappt någon politik i Göteborg, mer än att vara emot moskén på Hisingen, och Jansson öppnar knappt munnen under KF-mötena. Tror fasen om han har tid att vara så aktiv på internet...

2008-11-18 @ 19:38:11
Postat av: Jimmy Windeskog

Det budgetförslag SD arbetade fram förra året var mer detaljerat än de flesta andra partiernas budgetförslag...

2008-11-18 @ 22:41:02
Postat av: Nicklas Eriksson

Ja precis, tunnast av allihop. Jag slängde skiten när jag flyttade för två helger sedan. JÄTTEdetaljerat, verkligen, Windeskog.



Är inte du Nazionaldemokrat förresten?

2008-11-18 @ 23:17:01
Postat av: Jimmy Windeskog

Nu är du ju bara löjlig och det blir allt mer uppenbart att du inte är ute efter en seriös debatt om SD, bara att förolämpa dem med utspel som har lite eller inget alls med verkligheten att göra.

Jo jag är ND:are, men det i sig gör ju inte att jag kommer att hålla tyst när jag ser klara sakfel presenteras av antidemokrater.

2008-11-19 @ 05:37:23
Postat av: Per

antidemokrat? Låt mig upplysa om en sak, bara för att man har ordet demokrat med i partinamnet så blir man inte demokrater. Objektivitet är något som bara finns i liberalerna och högerextremisternas fantsivärldar, inte en de konservativa tror på objektivitet.



För övrigt är ert hyllande av Jörg Haider på eran hemsida roligt. Hade det varit en vänsterpolitiker eller en utomeurope så hade det nog stått, ordet rattfyllo i rubriken. Samt att ni brukar ju bråka med Pride, men Haider var tydligen ok.



Har jag sagt några sakfel nudå?



Hur går det med eran gamla kommunist Kromann?



Hur går det med NDU?

2008-11-19 @ 14:27:57
Postat av: per

Lite seriösare.

Klart ni var mer detaljerade. Det krävs ju nämligen en mer detaljerad budget om man ska hitta alla summor i form av bidrag till kulturföreningar och liknande saker som ni vill dra in.

2008-11-19 @ 14:31:28
Postat av: Nicklas Eriksson

Skåda åter Windeskogs gamla nazitaktik när det gäller desinformation:) Har du varit på kurs ute på öarna hos den gamle krigsförbrytaren där eller?



"Inga är demokrater utom vi eller de vi godkänt"



"Ingen form av demokrati utom vår är den rätta"



2008-11-19 @ 16:38:49
Postat av: Jimmy Windeskog

Aha, åter denna konspirationsteori från antidemokraterna; "alla som inte håller med oss är nazister".



Det enda som ett sådant ger, förutom illa dolda skratt, är ett bevis på intellektuell ohederlighet. Det vill säga själva grunden för hatet mot demokrati och yttrandefrihet.

2008-11-19 @ 17:04:47
Postat av: Jimmy Windeskog

Per:

Det är inte att ND har demokrati i namnet som gör dig till en antidemokrat, en antidemokrat födds i motståndet till lika rättigheter, yttrandefrihet och mötesfrihet. Dessa är vitala delar i ett seriöst demokratibygge, och det har inget med obejektivet att göra om du inbillar dig det.



VAd det gäller Pride så var ju det en manifestatioon mot pedofili, och att demionstera mot pedofili gjorde både AFA och en del homos uppenbart arga. Inte för att det är så förvåndande, sexualiteten i dessa kretsar är ju ofta direkt olagligt (tex deras stora problem med interna våldtäkter som absolut inte får polisanmälas - gärningsmannen får läsa en bok om feminism istället). Jag antar att denna fixering kan stå i en ren koppling till antidemokratin.



NDU lever och har hälsan vad jag vet, mer än Haider.

2008-11-19 @ 17:11:27
Postat av: Nicklas Eriksson

Du HAR varit där märker jag. Hoppas inte gubbaset tafsade FÖR mycket på dig, Jimmy. Han är känd för att göra det på sina unga proselyter.



Intellektuell ohederlighet? Ja jösses...

2008-11-19 @ 17:58:38
Postat av: Jimmy Windeskog

Jag är ledsen men jag vet faktiskt inte vad syftar på?



Begreppet "intellektuell ohederlighet" har du hört några gånger under din aktiva karriär kan jag tänka mig, du borde vara tämligen bekant med det med tanke på din hållning i sakfrågan.

2008-11-19 @ 20:50:03
Postat av: Nicklas Eriksson

"Jag är ledsen men jag vet faktiskt inte vad syftar på? "



Jag är ledsen, men då vet jag inte hur jag ska kunna förklara för dig.



"Begreppet "intellektuell ohederlighet" har du hört några gånger under din aktiva karriär kan jag tänka mig, du borde vara tämligen bekant med det med tanke på din hållning i sakfrågan."



Ja, men bara från sverigedemokrater och nu, nationaldemokrater, av någon anledning. Inte ens rena nassar har jag hört det ifrån.



Kan ha att göra med att jag har mer respekt för dem än jag har för er, för de säger åtminstone fortfarande rätt ut vad de vill?

2008-11-19 @ 21:07:45
Postat av: Jimmy Windeskog

Vad jag förstår har du betydligt mer koll på nazister och sällskap än mig, din respekt för dem kanske har att göra med att ni bitvis förenas i demokratiföraktet?

2008-11-19 @ 21:37:07
Postat av: Nicklas Eriksson

Tja om man med det menar att både nassarna och vi föraktar er, så kanske. Och om man med den demokrati "vi" skulle förakta menar er inlindade klart antidemokratiska mening att särbehandla personer för att man har olika kultur, så javisst käre Windeskog, javisst.



(sd) och (nd) är inte demokrater. Han som leder "krister" i P3, Morgan, sa en gång att ju mer demokrati ett land har i sitt namn, desto mindre demokratiskt är det i verkligheten.



Jag tror det går att tillämpa på partier också.

2008-11-19 @ 22:27:13
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Jimmy Windeskog

Nilkas, är det några partier som har demokratin som en profilfråga i Sverige så är det ju Sd och ND. Jag antar att det är logiskt iom att det är främst dom två som har problem med antidemokrater (som polisen ju har direktiv att låtas hålla och inte gripa). Om du tror att erkännande av kulturers olikhet så är jag rädd för att du helt enkelt inte är inläst på vad begreppet står för och betyder (vilken nog kan förklaras med SSU:s brist på interbildning). Jag tycker du dock borde försöka se till att läsa in dig på detta om du skall fortsätta med politik, jag tycker du kan börja med Robet Dahls böcker på aktuellt ämne.



Hälsa dina politiska vänner nazisterna!

2008-11-19 @ 23:10:53
Postat av: Jimmy Windeskog

"Om du tror att erkännande av kulturers olikheter ÄR ANTIDEMOKRATI så är jag rädd för att du helt enkelt inte är inläst på vad begreppet står för och betyder."



Så skall det givetvis stå....

2008-11-19 @ 23:12:25
Postat av: Per

Jimmy

Varför blev du utesluten ur SD?



Så den gamla ramsan "Gå med i NDU så får du sätta på Tor Paulssons fru!" gäller inte längre?



Ni har inte demokratin som profilfråga, ni har rasism och nationalism som profilfrågor, allt annat är taskig fernissa. Däremot är ni för veka för att kunna försvara er själva och då börjar ni genast prata om yttrandefrihet och liknande. Men vi har även demonstrationsfrihet i detta land och det gör att det är fullkomligt lagligt att demonstrera mot er. Demokratin är alltid tvåeggad, har du inte lärt dig det av era gamla nazister? Dumokrati brukar de kalla den.

2008-11-19 @ 23:49:32
Postat av: Jimmy Windeskog

Per:

- Jag tillhörde den förra partiledaren Mikael Janssons krets och administration, när SD fick en ny partiledare fick vi knytna till Jansson antigen lära oss hålla käft eller åka ur. Jag har aldrig varit speciellt bra på att hålla käft...



- Tor Paulsson har mig veterligen aldrig haft en fru, är det säkert det inte var Lars Ohlys släkningar du tänkte på?



- ND och SD har givetvis demokratifrågan som profilfråga, mer än samtliga vänsterpartier tillsammans (de är ju oftast öppet motståndare till demokratin). Att vara nationalist kräver nämligen att man är demokrat, hade du läst på ite om politiska ideologier hade du fått reda på det!



- Sedan har du knappast läst grundlagen. Ja antidemokrater FÅR demonstera mot demokratiska möten, men ni får INTE störa dessa möten. Ni har tur att polisen har direktiv att inte gripa er för dessa lagbrott.

2008-11-20 @ 16:31:54
Postat av: Nicklas Eriksson

"Nilkas, är det några partier som har demokratin som en profilfråga i Sverige så är det ju Sd och ND."



Ja JUST det. Hur går det med er tolkning av de mänskliga rättigheterna när det kommer till att få vara med i facket? Rejäl mina ni gick på där. Det hävdade ni ju var en demokratifråga också. Trist att de som INTE köper er tolkning är de 97% som INTE röstar på (sd). (nd) har väl knappt en halv procent till riksdagen?



Vad jag menar är att ni får skärpa er och sluta hitta på egna tolkningar av allt möjligt om ni vill att NÅGON ska ta er på allvar. Jag kommer fortfarande att se er som de pajasar ni är till din stora tröst, men någon till kanske ni blåser.



Jag ska hälsa dem. Något kodord ni har emellan er så att de säkert vet att hälsingen är från dig?

2008-11-20 @ 18:39:15
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Jimmy Windeskog

Niklas:

Jag har aldrig hört talats om att någon påstått att det skulle vara en "människlig rättighet" att vara med i någon fackföreningen, man kan ju misstänka att det är en mindre genomtänkt antidemokrat som har yttrat sig så?



Även om SD bara har kring 5 % av rösterna i riksdagsvalet så får man ju jämföra det med vänstern om Vänstern där samtliga partier TILLSAMMANs har FÄRRE röster än NSF. Lyckas man inte bättre än så skall man nog inte tala om folkligt stöd. Altså, antidemokratiska vänsternissar är till och med mindre populära än nazisterna, det borde få den mest marxistiska ideologen att fundera på det meningslösa att överhuvudtaget fortsätta med politik.



Du har givetvis rätt att agera mot demokratin i en demokratisk stat, men du skall ju inte förvänta dig någon form av folkligt stöd!

2008-11-24 @ 17:15:55
Postat av: Nicklas Eriksson

Då är du blindare än jag trodde, Windeskog. Det var den stora grejen på bland andra Martin Tunströms blogg för ca ett halvår sedan, och om jag inte minns fel var du med i debatten även där. Men det är klart, det man inte VILL minnas, det minns man helt enkelt inte:)



Sverigedemokraterna (alltså inte ditt nazionalistparti, ni vill väl ha statliga, nazionalistiska fackföreningar precis som er förlaga NSDAP) drev tesen när deras medlemmar blev uteslutna ur LO-förbunden (som de numera själv utesluter) att FN:s deklaration om mänskliga rätteigheter gav dem rätt att vara med i ett LO-förbund, vilket givetvis är helt fel. Det minns du nog också, Windy!



Vad har jag för intresse av att jämföra (sd):s siffror med Vänsterns? Jag är inte medlem där.



"Altså, antidemokratiska vänsternissar är till och med mindre populära än nazisterna, det borde få den mest marxistiska ideologen att fundera på det meningslösa att överhuvudtaget fortsätta med politik."



Ajdå. Ja då är det ju lika bra att ge upp...



NSF fick 1417 till riksdagen 2006 (valmyndigheten.se). Ditt parti fick 3064 till riksdagen. Det är 4481 tillsammans.



Och ska vi verkligen vara hederliga så ställde inte ens KP upp i riksdagsvalet. De fick däremot 9432 röster i kommunerna. Rättvisepartiet Socialisterna ställde heller inte upp men fick 6723 röster. Socialistiska Partiet fick 2145. Demokratisk Vänster i Lund fick 1227. "Kommunisterna" fick på två platser 514 + 202 röster. Kirunapartiet 3500 röster. Det blir 23027 totalt av partier i någon mån till vänster om (v).



I kommunerna fick ditt parti 4704 röster och NSF 208+150+101. Det är 5163 - tillsammans.



Vilket framsteg, Windy. Grattis.



källa:

http://www.val.se/val/val2006/slutlig/K/rike/ovriga.html

2008-11-24 @ 23:24:08
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Jimmy Windeskog

Nilkas:

Nu skämmer du bara ut dig - pinsamt att du måste ge mig åsikter jag inte har för att du skall känna att jag inte krossar dig. Jag får be om ursäkt för att jag krossar dig ändå. Tyvärr kan du aldrig uppnå någoty med din dokumerade okunskap, pinsamma lögner och allmänt svammel.



Att du inte kan räkna riksdagsröster gör dig bara ännu mer pinsam, det måste du ju inse. Att du är politiskt dum är ju en sak, men att du inte ens kan använda en enkelt hemsida (i form av val.se) samt känner att du måste säga att partier som ställde upp i riksdagsvalet ljög när de ställde upp - då räcker liksom inte orden till längre. Kan det vara så att du kanske så att du är så van att bli föremjukad i politiska samtal att du helt enkelt inte bryr dig längre? Annars brukar ju vuxna människor, även obildade, kunna räkna enkla plusstal - tydligen klarar du inte av det, jag antar att jag överskattade dina kvalitéer.



Precis som dina vänner nazisterna, kommunisterna och andra antidemokrater så är nog ditt samhällshat i grundet ett självhat som du helt enkelt inte kan hantera på något annat sätt. Bränns det?

2008-11-25 @ 01:06:27
Postat av: Jimmy Windeskog

Att du inte heller klarar av att läsa innan till från ND:s hemsida borde få dina föräldrar och gammla lärare att dra på sig ett pinsamt leende som uttryck för skamkänslorna.



Ge dock inte upp, fortsätt att träna - än har vi inte gett upp hoppet för dig!

2008-11-25 @ 01:09:02
Postat av: Robin

Ärligt talat. Jag förstår inte Jimmy var Nicklas har fel någonstans. När jag tittar på de siffror som Nicklas redovisar stämmer de ju med val.se. Var har han fel någonstans.

Eller är det bara så att du inser att du inte har nått mer att komma med så du tar till skrik och gap metoden.

Sen vad beträffar SD medlemmars (vet ej om ND var med i denna diskussion men jag tror det) var eller inte vara i något LO förbund så var det så att SD gapa och skrek i både TV och tidningar om att det var en mänskligrättighet att vara med i ett LO förbund. Ingenting kan vara så fel. FN konventioner om mänskligbrättigheter säger att det är en mänskligrättighet att organisera sig fackligt. Detta innebär att SD (även ND) kan starta en egen fackförening där medlemmarna bestämmer stadgarna. Inte att de får vara med i vilket förbund som de vill.

Det är stadgarna som bestämmer vilka som skall få vara med. På samma sätt som att jag inte får vara med i ditt parti. För jag ställer inte upp på era stadgar.

2008-11-25 @ 09:34:14
Postat av: Jimmy Windeskog

Robin:

Niklas har placerat in ett flertal fel i sin korta, allt ifrån att han inte kan räkna plus till att han tydligen inte känner till demokratisn själva grunder och mål. Saker som man borde kunna om man skall verka politiskt, även om man som Niklas verkar mot demokratin.



Jag har aldrig sett att nå¨gon i SD skulle påstått att medlemsskap i LO är en "männsklig rättighet", men jag antar att du har en seriös källa att hänvisa till. Däremot kan ju fackföreningar agera odemokratiskt, men det finns inget tvång att vara demokrat i Sverige.

2008-11-25 @ 11:01:32
Postat av: Nicklas Eriksson

Nej jag vet det, då hade inte ditt parti funnits till att börja med Windy, och inte NSF heller...



Men det stämmer ju, Windy, det blev ju ännu fler röster till vänstern. My bad=). 23743 ska det vara. Lite pinsamt för mig faktiskt men ännu mer för dig eftersom jag hade räknat för lite, eller tycker du inte? Jag är ju faktiskt bara fastighetsarbetare och det är ingen som ställer några matematiska krav på mig.



Och du har HELT rätt, jag verkar mot det som kallas demokrati i Sverige och resten av västvärlden, den borgerliga demokratin. Den är bara demokrati till namnet eftersom ekonomisk demokrati saknas ovanpå de två tredjedelar som gör den till en chimär; social och politisk. Utan ekonomisk demokrati saknar vi ett viktigt incitament för att någonsin kunna bli fria och jämlika.



Now, naturligtvis måste det svida i dig, Windy, som reaktionär och ultrakonservativ, men det bryr jag mig som tur är inte så mycket om.



Nej, du kanske inte har sett det, men jag har sett dussintals exempel och tagit debatt varje gång. Erik Hellsborn är ett exempel, men det finns massor av andra. Jag tycker faktiskt inte att jag har något att bevisa för en rasist (som inte ens vågar stå för att han är det utan kommer med en massa komiska vrångargument. Men fortsätt för all del, det är underhållande att se ditt slingrande=) som säkert har hela dagarna till sitt förfogande för att tröska gamla bloggar.



Vad gäller mina gamla lärare så hade de gråtit om jag inte haft den här debatten med dig=) matten var inte så jävla noga.



För övrigt, hur tycker du att sifforna för vänstern utanför riksdagen står sig mot era och NSF:s då?

2008-11-25 @ 17:20:06
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Nicklas Eriksson

F.ö:



http://www.tommy.funebo.se/?p=3578



Här får du ett lätthittat exempel att bita i. Funebos sida är full av sd-troll som under alla hans bloggnamn tagit till de mänskliga rättigheterna som försvar för att få vara med (kvar) i LO-förbund.

2008-11-25 @ 17:46:53
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Robin

Nicke, kommer denna dåren Jimmy från planeten YourAnus eller?

Han verkar köra med taktiken, Fan jag har fel måste skrika lite så att alla blir rädda och tycker att jag har rätt.



Jimmy. Jag kan inte se att Nicklas har räknat fel på något sätt (mer än till din fördel men det är ju fixat nu). Det är nog bara så att du inte kan komma vidare med dina argument.



Jo SVT och GP tog upp frågan. Även SD hemsida hade skriveri om detta. Nu är det ett par år sedan.

Det senaste var när SEKO (jag tror det var SEKO)tog ifrån en aktiv SD medlem sitt förtroendeuppdrag inom facket. Då var det ett jävla liv på SD igen om mänskligarättigheter.

Jag vet att SD skrev om det då jag ser till att hålla koll på dessa dårars hemsida.



2008-11-25 @ 17:48:10
Postat av: Nicklas Eriksson

Jadu Robin, han är stockholmare, så lite rätt är du ju ute. Men här kan du kolla lite om honom:

Windeskog" rel="nofollow">http://sv.wikipedia.org/wiki/JimmyWindeskog



Ringde SR:s programarkiv för tips, men det stänger 16:00. Gör ett nytt försök i morgon.



Det jag glömde var de olika röstetalen på det som bara skrivits som "kommunisterna" på tomma valsedlar. Ska bli spännande att se vad han skriver om hans parti(er)s feta underläge.

2008-11-25 @ 18:03:17
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Jimmy Windeskog

Niklas

Själva poängen med att räkna riksdagsröster är att man skall räkna röster i riksdagsvalet, förstår du? Då är antidemokraterna i NSF större än alla vänsterextremister tillsammans. Jag förstår att du inte vill erkänna det, men så ser tyvärr verkligheten ut.



Vad det gäller demokratin så är det tydligt att du avvisar grundtanken i den, annars skulle du inte ha denna hatiska blogg. Att det sedan finns problem med den eknomiska aspekten med demokratin (vilket hade kunna överbyggts om man vågat realisera löntagarfonerna på 70(80-talet...) ursäktar inte att du avvisat hela tanken med demokrati och intellektuell hederlighet. Att du mot bättre vetenade kallar mig för "rasist" blir ett monument för ditt motstånd mot demokrati och medbestämmande.



Och fortfarande inte en enda källa till att någon "SD:are" skulle påstå att medlemsskap i LO skulle vara en "männskligrättighet". Nästa gång du skall ljuga så ljug gärna lite mer rimligt...



Kan man ens addera ihop riksdagsröster så skall man nog inte inbilla sig själv att man kan få någon politisk trovärdighet.



Sedan är du nog ensam att ha kallat mig för konservativ, revolutionär är mer passande.

2008-11-26 @ 04:22:42
Postat av: Jimmy Windeskog

Aha, när inte era argumet fungerar mot demokrater så känner ni er tvingande att använda censur! Snyggt!

2008-11-26 @ 05:45:12
Postat av: Jimmy Windeskog

My bad, tydligen en liten fördröjning innan mitt inlägg "2008-11-26 @ 04:22:42" blev synligt. Pinsamt för mig....

2008-11-26 @ 05:46:42
Postat av: Nicklas Eriksson

"Då är antidemokraterna i NSF större än alla vänsterextremister tillsammans."



Så blir det såklart eftersom de flesta av partierna till vänster om (v) inte ställer upp i riksdagsvalet. Ger inte din beskrivning en LITE skev bild av verkligheten tycker du..? Tror du inte att de flesta som röstar på säg RS i kommun skulle göra det i riksdag också?



"Vad det gäller demokratin så är det tydligt att du avvisar grundtanken i den, annars skulle du inte ha denna hatiska blogg. "



Jo jag avvisar grundtanken i ett styrelsesätt som gör att de som kontrollerar pengar och produktionsmedel ändå förutsätts vara jämlika med oss som inte gör det. Helt korrekt. På så vis blir "en man, en röst" bara en chimär utan någon större relevans. Det är inte så jag vill ha det. Och du har helt rätt, det är okej att tycka så. Någon mer oklarhet på den kanten?



Löntagarfonder, bah. De hade snart kontrollerats av någon kapitalist. Reformism kommer man bara så långt med. Inte hela vägen.



Åter:

http://www.tommy.funebo.se/?p=3578



Kan du inte läsa det som skrivs där så är det inte mitt bekymmer.



Och nej, Windy, jag kallar dig inte rasist mot bättre vetande. Du hoppade av ett sekteristiskt ungdomsförbund till ett sekteristiskt parti som starkt är för att dela upp människor efter deras härkomst. Detta för att gå till ett annat, ännu mindre och än mer sekteristiskt parti som hade bildats eftersom det första partiet inte var tillräckligt fördömande mot människor av annan härkomst. Det som jag kallar rasism. Så jag kommer att kalla dig rasist tills du lämnar det rasistiska parti du är medlem i (med stor sannolikhet även efter det också). Vill du göra något åt det så föreslår jag att du sätter igång istället för att leka internetkrigare. Det ska bli mig ett nöje att få stå i tingsrätten och erkänna att jag kallat en nationaldemokrat för rasist. Vem tror du kommer vinna mediasegern..?



Det är roligt att se att ni i extremhögern har samma problem som de har inom den revolutionära partivänstern:) Varför tror du att SKP, APK, RS, KP och SP finns? Tjafs om detaljer, precis som mellan ditt parti och ditt förra parti.



Varför tror du sedan att jag inte är engagerad i ett parti?



04:22 sov jag med min hund bredvid mig, så du har rätt. Det enda jag censurerar på den här bloggen är Roberth Ström som jag flera gånger försökt övertala att hyfsa språket, "Kraxpelax" eller vad den berömde bloggspammaren nu kallar sig, angrepp mot min familj (jag tål vad som helst) samt glitterféer som försöker få gratis länkar till sina imbecilla modebloggar. Och det är verkligen det enda.



Till och med Lennart Regebro får skriva här. Och Dragan Klaric, fast jag inte får skriva på hans blogg. His bad.

2008-11-26 @ 11:15:28
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Nicklas Eriksson

Inget svar på den nej. Tänkte la det.

2008-11-27 @ 23:30:02
Postat av: Jimmy Windeskog

Niklas:

RS wställde enligt sina egna uppgifter upp i riksdgsvalet 2006, valmyndigheten säger samma sak. Jag framför bara fakta från vad dessa antidemokratiska sekter själva säger!

2008-11-28 @ 09:35:59
Postat av: Nicklas Eriksson

Jaha, var har du fått de uppgifterna ifrån då? För jag finner det lätt otroligt att 6723 personer skulle ha röstat på (rs) i kommunen men inte en enda till riksdagen? Gör inte du? Ge mig en länk så får jag kolla och har du rätt ska jag ge dig det när som helst.

2008-11-28 @ 12:56:11
Postat av: Jimmy Windeskog

Niklas:

Känner du till tidningen Offensiv samt valmyndigheten?



Och försök fortsätta att försöka addera riksdagsröster, med lite tur klarar du av det i tid till nästa eller nästnästa riksdagsval!

2008-12-01 @ 09:25:57
Postat av: Nicklas Eriksson

Javisst känner jag till Offensiv. Valmyndigheten har jag länkat till ett par gånger redan, så den känner jag också till.



Men jag bad om en länk och fick ingen utan bara en hänvisning till en rätt hukig tidning samt en myndighet.



Helt utan nummerangivelse eller sidhänvisning. Det enda du kan göra för att känna dig som en hjälte är att åter påpeka att jag räknade fel. Tsk tsk tsk.



Antar därmed att du inte har något av värde att komma med och förklarar dig som förlorare av debatten.

2008-12-01 @ 23:00:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0