Betnér retade galla på Siewert Öholm!

Jag har inte mycket till övers för mesliberalen och låtsasprovokatören Magnus Betnér, men jävlar vad roligt det var att se Siewert Öholms reaktion på hans video i "Debatt" i kväll.

Siewert låtsades som om han inte alls var upprörd, men innerst inne kokade det i honom. Tittade man riktigt noga kunde man se att hans näsborrar var utvidgade och att han fysiskt sett var beredd att slåss!

Jag säger som Nelson i Simpsons: Haa haa!

För övrigt: vilka ultratragiska gäng
SVT hade samlat ihop till den där debatten! Både de som höll på Barack Obama och de som höll på John McCain. I och för sig, mest tragiska var väl de "värdekonservativa" och då särskilt Charlie Weimers och den andre unge killen som jag tar för givet är kristdemokrat han också.

En av orsakerna till att mitt politiska intresse gick från passivt till aktivt var med på den lille engenbrektarens och den gamle vännen av ordnings och kristerlig moral sida: Cecilia Magnusson (m), fru åt Johnny Magnusson som förr var kommunalråd för moderaterna i Göteborg. Hon är en riktig kvarleva från feodalsamhället, och varje gång hon öppnar munnen stärks jag i min uppfattning om att socialismen är rätt väg att gå, för hon är direkt skadlig för mig. På Första maj brukar hon och hennes karl stå på balkongen till sin etagelägenhet på Kungsportsavenyn, dricka champagne och göra gester mot tågen som går förbi. Jag har aldrig riktigt sett vad det är hon gör för gester, men de påminner starkt om de som Malmö FF:s målvakt blev avstängd en vecka för att ha gjort mot GAIS-klacken.

Skönt att se att sossarna
numera i stort sett erkänner att de är ett liberalt parti. Min gamle partikamrat Johan Flanke som jag satt i LFN med satt ju i Obamaklacken och var till sig över denna "stora händelse som kommer att göra sån stor skillnad".

Om val kunde förändra något på riktigt hade de varit förbjudna.

Kommentarer
Postat av: Johannes

Ja såg det oxå, underbart roligt faktiskt. Var riktigt roligt, som svar så gick ju Siewert Öholm till värsta angreppet att Betner var uppfostrad i en frikyrka och pga det så har han problem (nåt sånt iaf), att han borde gå till en psykiatier osv. Riktigt lågt om jag får säga det själv, visst kan de väl vara ok med en del person angrepp här och där men när man anspelar på personens bakgrund tycker jag man går över den berömda gränsen. Förövrigt så hatar jag Öholm, tycker han är en stor fjant.

2008-11-05 @ 10:30:00
URL: http://hannes2.blogg.se/
Postat av: Ohyra

Jag vet inte jag gillar Betnér. Vafdfaen karln kan vara skoj ibland och det är väl roligt? Hans bild av liberalism är lite som vänstertonåringars uppfattning om socialism eller kvällspressens kunskaper kring AFA. Men vadfaen karln har en åsikt baserad på att alla ska må bra och han ser liberalismen som en källa av att alla ska få vara som dom vill osv osv... Vadfaen är ju mest mys. :-)Förra 1sta maj träffades ju liberala partiets kompisar som har lägenhet på Vasaplatsen av lite smått och gott (mest ägg). Faen vi får väl kuta förbi kungsportsavenyn under nästa och nita dom med lite dom med?

2008-11-06 @ 18:37:16
Postat av: Per

"Hade kravaller inte förändrat nåt hade de varit lagliga"

2008-11-06 @ 19:37:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0