Takterna sitter i sen gammalt märker jag!

image39

Sent
i går kväll blev jag uppringd på dolt nummer (en riktig lågoddsare, ha ha!) av en anonym karl som var så nervös att han knappt kunde hålla rösten stadig, men ändå försökte få den att låta djup och respektingivande. Han frågade vad jag menade med att kalla ett antal sverigedemokrater med utländsk bakgrund för husnegrer.

Något jag också gjort, det erkänner jag bredvilligt.

Jag
undrade givetvis vad det var för en kurre jag snackade med, men det ville han givetvis inte säga. Jag märker att takterna sitter i sedan förr, att ringa och hota gjorde gamla nazistiska BSS som sverigedemokraterna uppstod ur redan på tidigt nittiotal och redan då mottog jag mitt första hot från dåvarande Vitt Ariskt Motstånd för min kamp mot fascismen. Sedan fyllde det på med en dåre som påstod att han var med i KPML(r):s ungdomsförbund, men han kände ändå inte till RKU... Well.

Karlen avslutade med att säga att han tyckte att jag ska passa mig. Jag undrade vad jag skulle passa mig för, men han la på.

Takterna sitter i, som sagt.

Kommentarer
Postat av: Tobias Lindgren

Bevara Sverige svenskt var inte nationalsocialistiskt, och Sverigedemokraterna bildades inte ur BSS. Vad får dig att tro att det var Jorma som ringde dig? Och detta samtal ens har ägt rum, vill säga. Det låter mest som rena lögner blandat med traditionell, nazistisk guilt by association.

2008-05-15 @ 22:07:41
Postat av: nicklas eriksson

Det tror jag inte. Vad får dig att tro det? Menar du att ni inte har några sympatisörer norr om dalälven? Det är klart med tanke på ert skrattretande resultat i norrland kanske det är så. Det finns fler Jormer i kretsen kring er än Jorma.

Jag vet inte om flanarna i BSS ens hade några stadgar, men det var tillräckligt med nassegrisar med för att jag ska kalla det för det i alla fall. Tar inget ansvar för vad du anser.

Det är klart det låter som lögner för dig, du är ju sverigedemokrat och från sig själv känner man andra.

2008-05-15 @ 23:06:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0