nyttarbetarparti.se

image53

De här hade jag faktiskt inte hört talas om innan. Socialisterna kallar de sig rätt av. Intressant, de verkar faktiskt mena lite allvar. Men jag undrar hur de har tänkt sig allt de skriver i sitt partiprogram på reformistisk väg? Borgarklassen kommer att ta till vapen som de alltid gör när deras självgivna äganderätt hotas, påhejade av den politiska klassen som vill bevara status qou för att skydda sig själva och sin egen upphöjning.

Jag håller med dem om att frasradikalism och mystjafs på caféer om världsrevolution är meningslöst, men jag är intresserad av hur de har tänkt lagstifta bort det borgerliga samhället.

Kommentarer
Postat av: Per

http://www.socialisten.nu/soc/offensiv.shtml

Trodde det var dessa,men det verkar det inte vara, men de är säkert nån utbrytning ur nån trottesekt.

2008-06-01 @ 11:51:15
Postat av: Johannes Regell

Vem har sagt att vi skall lagstifta bort klassamhället?

Poängen är den att det tjänar inget till med förhandsdiskussioner om hur klassamhället kommer störtas. Sånt trams leder till utopism, vilket arbetarrörelsen gjorde sig av med 1848. Vi ser ingen anledning att ramla tillbaka i det.

Ett nytt produktionssätts framväxt kan endast vara ett barn av en process av ett ruttet produktionssätts förfall. Hur det kommer gå till kan nog inte ens Saida berätta för oss.

Vårt fokus ligger därför på att återskapa en arbetarrörelse värd namnet i detta land. För en sak kan vi faktiskt veta med säkerhet. Nämligen att utan en sådan lär vi få leva med oket över oss i all evighet!Kamratligen,

Johannes Regell,

ordförande Västerviks Socialistförening2009-03-12 @ 15:06:11
URL: http://www.nyttarbetarparti.se
Postat av: magnus.johansson

Hej Johannes!

Vi har den bästa politiken för arbetarklassen,men det räcker inte att bli kvar på en föreningsnivå.Mitt förslag bygger på hur vår politik skall kunna och växa och bli starkt framgångsrik, då måste socialisterna bli ett riksparti under ett namn och det är klart då behöver man starkare finansieörer.Vet ej Johannes men kryper ni nu in i små bostadsområden och bostadsföreningar kommer ej det bli någon större tillväxt av partiet.Arbetsplatsorganiseringen är hjärtat av verksamheten och sedan gäller det ju att ha ett större mål för tillväxt än bostadsföreningar?

2012-03-17 @ 12:34:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0