SMR förmår inte överrösta nycklarna!

På SMR:s (Svenska Motståndsrörelsen) sida Patriot.nu skriver de svenska nynazisterna om hur odemokratiskt nyköpingsbornas nyckelskramlande är. De klagar högljutt över att de inte tillåts framföra sin åsikt. Jo det får de, men demokratin tillåter även andra människor att reagera på framförandet av åsikten.

Sedan kommer det vanliga tugget om att det inte alls är några "vanliga" medborgare som reagerar på deras hatpropaganda, utan hör och häpna, i alla fall TVÅ vänsterpartister! Ja DET var ju ovanligt, vänstern har ju aldrig reagerat mot nazister förut! De övriga tre hittar inte skribenten på Google, det tycker jag öppnar för att de ÄR "vanliga" medborgare som inte tycker att det ser trevligt ut med nynazistiska fanborgar på torget i deras fina lilla stad.

Att klaga på nyckelskrammel förefaller lite väl barnsligt kanske. Hade förstått dem om de blivit överfallna och misshandlade, det hade varit en annan sak. Men om de inte har tillräckligt mycket effekt i sina megafoner för att överrösta lite nyckelklirr borde de väl se till att ladda batterierna ordentligt. Eller är det den ofantliga kraften i den relativt tysta demonstrationen de fruktar? Jo så är det nog.

Pass the keys please!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0