Hur kan lilla Nabila skrämma så många stora karlar?

Jag sitter och surfar på namnet Nabila. Och slås av hatet som strömmar från en massa stora karlar mot denna lilla söta tjej, Nabila Abdul Fattah. De flesta av de som framträder med bild ser ut att vara ungefär femtio- sextio kilo tyngre än Nabbe (ja jag har träffat henne flera gånger, min sambo är vän med henne och jag har inte hunnit begripa vad som är så hemskt med henne) och ändå är ni så fördömt rädda för henne som nästan går rak under matbordet? Jag måste säga att jag inte riktigt begriper.

Ni påstår att Nabila är rasist. Konstigt att hon inte har visat annat än vänskaplighet mot mig och sambon då. Inte har jag märkt av något judehat heller, vilket ni tillskriver henne i ofantliga proportioner. Till och med rena nazister hoppar på henne och beslår henne med judehat! Jag kan ställa mig upp och svära på mina testiklar att hon inte hatar judar. Däremot är hon, som vistats flera månader i stöten nere i Libanon där hon har släkt, och med egna ögon sett vad Israel ställer till med i sitt närområde, oerhört kritisk mot den judiska nationalismen, sionismen. Och ärligt talat, den som inte är det har inte alla indianer i kanoten. Eller har för mycket ekonomiska intressen i det.

Ni påstår att hon är hatisk. Ja, klasshatisk möjligtvis, men det innebär inte att man går runt och hatar alla människor. Jag skulle vilja påstå att en hatisk person inte dedikerar sitt liv till att arbeta med unga och försöka förändra livet för en utsatt underklass till det bättre.

Ni påstår
överhuvudtaget så mycket konstigt om Nabila att jag knappt vet var jag ska börja nysta.

Men jag antar att det är som nazisterna och deras fruktlösa kamp mot det tysta nyckelskramlandet.

Kommentarer
Postat av: Nicklas Reuter

Låten Ya hobbi falastin som Nabila skrivit handlar om att judarna har svarta hjärtan och att deras hjärnor styrs av satan. I låten tar hon avstånd från dialog med judarna och säger att hon ska få dem att känna smärta.

visa gärna exempel på nazister som fördömt henne och kallat henne judehatare

2008-03-20 @ 16:44:58
Postat av: Nicklas Eriksson

Inga problem, det är bara att surfa runt lite på namnet så hittar du det snart. Jag sparade liksom inga av de sidorna i favoriter...

Ya hobbi falastin är en av mina favoritlåtar, går minst en gång om dagen i mp3n. Den handlar inte alls om att judar har svarta hjärtan och att hon vill "få dem att känna smärta". Den handlar om att de som styr staten Israel har svarta hjärtan och att de borde få känna samma smärta som palestinierna de dödar, torterar och lemlästar.

2008-03-20 @ 20:16:53
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se
Postat av: Nicklas Reuter

Man undrar hur det står till med läsförståelsen egentligen:

and whoever thought the jews who themselves been so abused
could do this to other people when they know hwat its like to lose
u talk about reconciliation we dont want it fuck discussions
cuz all your hearts are black and all your words are contradictions
satan crawled up in your mind and said that u ruled
but pain is in my heart and ima make u feel it too

Det står ju "the jews" inte något annat.

Jag hittade inga nazistsidor som "beslår henne med judehat"
den här sidan tar upp nabila men inget om judehat.
http://www.den-svenske.com/txt/2008-03-11-valdsanhangare_far_pris_for_medmanskliga_insatser.shtml

2008-03-20 @ 21:58:28
Postat av: Nicklas Eriksson

Tja du, man undrar hur det står till med förmågan att tolka det man läser och att tolka upphovskvinnans egna ord om densamma. Man undrar också hur det står till med förmågan att sätta sig in i människors känslor just vid punkten för författandet av texten? Man undrar även hur det står till med förmågan att begripa hur man skriver en text alls?

Men skit samma. Nabbe hatar inte judar. Det är min poäng.

Nä, det kanske beror på att din tolkning av vad som är nazistiskt är snävare än min? Kolla lôbollen som skriver för nationaldemokraterna får du se.

2008-03-20 @ 22:10:14
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0