Rött kort på Roberth Ström

Efter två gula kort har managern för Surabloggen Roberth Ström slutligen fått sitt röda. Alla kommentarer från honom eller någon jag misstänker är honom kommer att tas bort så fort jag får tillfälle. Undrar om du är så kaxig face mot face, Roberth? Jag tror inte det.

Åh, och glöm inte: yttrandefriheten gäller INTE på internet!

Kommentarer
Postat av: Tiger

Mja, förhoppningsvis råder väl hyfsad yttrandefrihet på Internet i stort, vilket ju är bra. Att du sedan har speciella regler på din blogg och inte accepterar att vad som helst yttras är ju faktiskt helt upp till dig.Som jag uppfattar det slänger du ut sådana som du anser är otrevliga och ohyfsade och sådana som inte har något att säga utan endast vill marknadsföra sina modebloggar, medan politiska motståndare (högerspöken som jag;-) faktiskt får vara kvar.Som liberal har jag stor respekt för ett sånt förhållningssätt och tycker knappast att det strider mot mina värderingar rörande yttrandefrihet.

2008-06-10 @ 19:27:07
URL: http://www.moderskeppet.blogspot.com
Postat av: nicklas eriksson

Nej det är ju det det inte gör - råder yttrandefrihet på internet, så tillvida att du inte har någon absolut rätt att yttra dig om vad du vill var du vill. Roberth Ström är otrevlig på gränsen för det sjukliga och har gjort sitt här för alltid.Jag kommer även att använda min absoluta makt på min egen blogg till att godtyckligt ta bort inlägg som jag misstänker kommer från honom under ett annat nick.Såklart du får kommentera här. Du har såvitt jag vet inte varit otrevlig en enda gång, inte mer än jag själv i alla fall, så det är lugnt. Jag tycker det blir tråkigt om man ska hålla riksdagston på precis allting.2008-06-10 @ 22:41:30
Postat av: Calle

Så även om R.S lägger en helt civiliserad kommentar så kommer den tas bort?Du har så klart rätt i sak, yttrandefriheten gäller inte för privata bloggar. Många rättshaverister, ofta Sverigedemokrater, har dock fått för sig det, och börjar yla om yttrandefriheten när deras inlägg blir borttagna från forum o.dyl.

2008-06-11 @ 00:22:55
URL: http://www.callebergstrom.blogspot.com
Postat av: nicklas eriksson

Japp det kommer den. Jag har har förklarat för honom via mail vilka regler som gäller på min blogg och dessutom varnat honom två gånger i kommentarsfälten. Han är bränd.Jo, sverigedemokraterna har missuppfattat mycket, inte bara yttrandefriheten. De har även missuppfattat (medvetet) deklarationen om mänskliga rättigheter och väljer att tro att den ger dem oinskränkt rätt att gå med i vilka fackförbund de vill och däri föra vilken politik de vill oavsett vad förbundets stadgar säger.

2008-06-11 @ 12:18:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0