Lars Lagerbäck måste bort!Mannen som håller på att sänka Sverige som fotbollsnation

Nu är
det dags! Lars Lagerbäck kan inte tillåtas att ta hand om svenska landslaget i fotboll ännu en turnering (om det nu blir någon!). Han har en inställning till fotboll som kommer från 20- talet och nationalromantiken (det viktigaste är inte att vinna utan att deltaga!) , han spelar spelare som Allbäck och Alexandersson (snart fotbollsinvalid!) som tack för det som varit istället för unga och hungriga just för att kunna deltaga utan att bry sig om hur resultatet blir, han bryr sig inte om att en tung, svår och utmanande generationsväxling väntar runt hörnet när gamlingarna på över 35 tvingas sluta.

Hans
taktiska tänk om fotboll är en stark defensiv och förlita sig på enskildas förmåga att kontra in mål! Det såg vi ju hur bra det gick, inte ens Zlatan Ibrahimovic, en av världens bästa spelare, låt vara halvskadad, löste uppgiften på egen hand.

SvFF måste anama den modell som nästan alla andra länder använder; skriv kontrakt med landslagstränaren för en turnering i taget och låt resultatet vara garant för fortsatt jobb! Landslagstränare är inget vanligt jobb och de kan inte anställas på samma villkor som andra om Sverige vill hänga med ens runt tredje cirkeln bland de bästa i Europa!

Lars Lagerbäck MÅSTE BORT innan han gör mer skada!!! Gå in och skriv på!

Kommentarer
Postat av: Nicklas Eriksson

Du har rött kort på den här bloggen, Roberth. I denna och alla identiteter jag misstänker är du för all framtid. Du har blivit varnad så många gånger och inte fattat ett piss. Ciao.

2008-06-23 @ 09:29:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0