Tack Sverigedemokraterna för kvällens skratt!

Man behöver inte leta länge när man kollar efter "knäppa klipp" avdelning politik i alla fall. Sverigedemokraterna i Halland har granskats av SVT Västnytt, och min gamle antagoist från tiden på LO- bloggen Erik Hellsborn från Varberg bjuder på största flinet.

Inte bara gör
han bort sig fett i intervjun när han får frågan vad han tycker om invandringen i Varberg (jag höll på att skratta mig harmynt). Om man läser på hans blogg har han dessutom  blivit så ledsen över att han är en klant som framställs som en klant att han anmält Västnytt till Granskningsnämnden. Något säger mig att rättshaveristerna inom (sd) kommer att gå på pumpen i denna instans ännu en gång...

Imponerande fakta i alla fall: alla vet att (sd) i de flesta av de kommuner som fått oturen att dras med packet i KF knappt intresserar sig för att komma dit ens när det är budgetmöte, men i Laholm har man lyckats klämma ut sig imponerande 6 (sex!!) motioner! På två år! Jag undrar om inte det är snudd på rekord för (sd)? Halmstad nosar dock i hälarna på de tappra ariska kämparna från Laholm med fyra...

Keep up
the good work and the right arm (only when in private of course!), boys!

Kommentarer
Postat av: Tobias Lindgren

Du tycker inte att det finns någon saklig grund i Hellsborns anmälan, eller? När har man gjort en liknande "granskning" av något annat parti? Är det sakligt att högst avsikligt klippa ut en enda sekvens i ett annars kanske en halvtimme långt material där personen ifråga tvekar?



http://erikhellsborn.blogspot.com/2008/05/intervjuad-i-vstnytt.html

http://erikhellsborn.blogspot.com/2008/05/jag-har-anmlt-vstnytt.html

http://www.youtube.com/watch?v=Jk5kT8GuAYw



"alla vet att (sd) i de flesta /.../ kommuner /.../ knappt intresserar sig för att komma dit ens när det är budgetmöte"



Källa? Eller är det bara ditt önsketänkande?



"Jag undrar om inte det är snudd på rekord för (sd)?"



Nej, det sattes av Mikael Ohlsson i Mellerud. Förresten, är nedanstående personer också "tappra ariska kämpare"?



http://gruegranskar.blogspot.com/2008/01/sd-ett-parti-fr-invandrare.html

http://www.youtube.com/watch?v=aQPoPl0XMuo

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=913&a=431171



"11 procent av killarna i nian vill rösta på Sverigedemokraterna. Även hos unga vars föräldrar har utländsk bakgrund är stödet för sd starkare än från väljarna. /.../ Bland de niondeklassare vars föräldrar är uppväxta utomlands säger sig 5 procent vilja rösta på Sverigedemokraterna."



Man skulle kunna tro att du är med i den vänsterfascistiska sekten AFA. Det skulle inte förvåna någon i alla fall. Du är lika tragisk, hatisk och förljugen.

2008-07-05 @ 18:21:27
Postat av: nicklas eriksson

Om det finns någon grund får Granskningsnämnden ta ställning till. Jag tycker bara att hela inslaget visar på vilket jävla pajasparti ni är.



Dessutom har jag suttit i Göteborgs KF med Mikael Jansson, din förre Parteiführer, och vet av egen erfarenhet vilka slöfockar ni är. Under första halvåret pratade han kanske två gånger.



Nej "Tobias". Det är bara du och gubbarna som bara längtar efter att få släppa loss högerarmarna i styr offentligt som är det.



Du kan väl dina fjorton ord?



Jag är inte "medlem" i AFA. Då hade jag inte lagt någon tid på att jävlas med sverigedemokrater, det kan du lita på.

2008-07-05 @ 18:38:51
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Tobias Lindgren

Om du hade tittat på min tredje länk hade du sett att det inte spelar någon roll hur mycket eller vad Sverigedemokraterna anmäler. GRN särbehandlar sd. Personligen tycker jag att hela inslaget visar på vilket vad pajasaktigt och sd-fientligt "Västnytt", Sveriges Television och de berörda reportrarna är.



För övrigt ser jag inte att du svarade på mina frågor.



Har du någon källa för att Mikael Jansson endast pratade "kanske två gånger"? Jag är Israelvän, så dina absurda och rent av kränkande anklagelser får du hålla för dig själv:



firadeisraels60arsd" rel="nofollow">http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/inrikes/2008/05/18/sverigedemokraterfiradeisraels60arsd



"Då hade jag inte lagt någon tid på att jävlas med sverigedemokrater, det kan du lita på."



Hur vet du att man inte kan vara medlem i AFA? Det vet bara personer som är insatta i denna vänsterfascistiska sekt. Tydligen är du insatt. Vad gäller det citerade motbevisar till och med Säkerhetspolisen dig och dina lögner:



http://www.sakerhetspolisen.se/publicerat/nyhetsarkiv/nyheter2007/hotmotfortroendevaldanyrapport.5.59a6ce1f116807f34088000356.html



"Hot mot förtroendevalda från organiserade kriminella miljöer eller andra grupperingar är till synes ovanligt. Sverigedemokraterna (Sd) utgör dock ett undantag från denna bild. Dessa utsätt kontinuerligt för hot och aktioner från Antifascistisk aktion (Afa), eller från personer som använder sig av Afa:s symboler. [...]



Motiv och tillvägagångssätt



Hot mot partiernas företrädare handlar om att man är välkänd och förknippas med vissa konkreta och aktuella frågor som berör medborgarna i deras vardag. [...] Motivbilden ser annorlunda ut avseende hot mot Sverigedemokraterna, där den huvudsakliga avsikten verkar vara att förmå politiker att lämna sina politiska uppdrag. [...]



Studiens resultat tyder på att Sverigedemokraterna är utsatta för fler hot än representanter för andra partier. Deras anmälningsbenägenhet bedöms som låg."

2008-07-05 @ 21:59:31
Postat av: Ohyra

Men Tobias din inavlade gamla rasist-björn, han sa att om han hade vart "medlem" i AFA hade han inte brytt sig om SD.

(sen e din guilt by association rätt skön)



Tobias orsaken varför dom skivar er pressmässigt är för att ni är ett missnöjesparti och vi har alla sett det förut. Sen att ni inte har ett ben att stå på är ju fantastiskt.



Jag gissar på att du inte ansåg det kosher när dom i grundskolan ansåg våldtäkt justifierat om man bar för "slampiga" kläder? Samma grej med den här - bevisar bara att det finns gott om dumheter som folk växer ifrån tacka faen för det.



Problemet enligt mig är att svenska poltikerkåren inte lärt sig från utländet hur man hanterar er - tig er till döds tills ni tappar intresset och börjar med nåt annat missnöjesprojekt som "passiv-aggressiv rodd i folkhemsdräkt på tid" eller nåt.



Niclas, Tobias är en satans fin och känslig kille som man ska ta vara på. Så fort nån, i nån blogg säger SD i negativt ordalag (typ "SD" och sen ordet "rasist") så stormar han in.

(Jag har knullat med en SD'are en gång - vilket jag skäms lite för att erkänna - han var rätt knepig och känslig han med (speciellt när jag inte ville träffa han mer), det kanske går hand i hand det där? Hade han vart snyggare hade det gått ann men - låt oss face'a musiken ni attraherar inte direkt några lookers...)



2008-07-06 @ 00:12:10
URL: http://ohyra.blogspot.com
Postat av: nicklas eriksson

"sd-fientligt "



Nyss var det "svenskfientligt" som var kattens pyjamas, nu "sd-fientligt"... Har det någon gång slagit dig att ni kanske helt enkelt inte är bättre än så och inte förtjänar bättre?



"Hur vet du att man inte kan vara medlem i AFA?"



Var skrev jag att jag vet det? Jag vet nästan inget om AFA mer än att de jagar lite tyngre byten än små missanpassade sverigedemokrater. Det lilla jag känner till om dem föranleder mig dessutom att tro att de inte direkt utfärdar medlemskort...



"eller från personer som använder sig av Afa:s symboler"



Vad jag vet gillar varken killar som GFN, NRP eller SMR vare sig er eller AFA. Jag tycker det är lite komiskt att nassarna jagar ER! Måste kännas lite som att få stryk av någon man innerst inne gillar?



"Har du någon källa för att Mikael Jansson endast pratade "kanske två gånger"? "



Allt som sägs i KF i Göteborg diarieförs, så det skulle inte vara några större bekymmer. Men du får gå till Gustav Adolfs torg och läsa själv. Jag satt med under varenda möte fram till februari i år, så jag var där, "Tobias".



Ohyra, han är fin. Och inte minst verkar han ha obegränsade mängder med tid. Men känslig är han definitivt. Man märker ju hur ledsen han blir när folk inte köper hans skitsnack eller när inte ens rasistkortet biter på mig=)

2008-07-06 @ 08:24:57
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Tobias Lindgren

Ohyra: ”Men Tobias din inavlade gamla rasist-björn, han sa att om han hade vart ’medlem’ i AFA hade han inte brytt sig om SD.

(sen e din guilt by association rätt skön)”



Tyvärr – för dig – Ohyra, är jag ingen ”rasist” utan kulturnationalist och står för en öppen svenskhet. Nicklas Eriksson skrev ordet ”medlem” i citattecken, vilket betyder att han är medveten om att man inte kan vara medlem i den vänsterfascistiska sekten AFA, vilket endast en person som är påläst och insatt i denna vänsterfascistiska sekt känner till. Om det är någon som är ”rasist” är det väl snarare Niclas Eriksson som kallar Dragan Klaric (sd) för ”husneger”, som är ett rasistiskt glåpord.



Ohyra: ”Tobias orsaken varför dom skivar er pressmässigt är för att ni är ett missnöjesparti och vi har alla sett det förut.”



Sverigedemokraterna är inte ett renodlat missnöjesparti, men visst har Sverigedemokraterna uppstått och nått större framgångar på grund av ett stort missnöje med de sju riksdagspartierna. Det är väl inget fel med det. De allra flesta partier har ju uppstått på grund av ett missnöje med något. Det främsta exemplet är väl socialdemokraterna. I valet 2006 fungerade ju moderaterna i allra högsta grad som ett ”missnöjesparti” för exempelvis trötta socialdemokrater. Men återigen – var finns motsvarande granskning av andra partier? Hur ska man kunna jämföra sd med något om det inte finns några jämförelser? Då blir ju ”granskningen” meningslös.



Ohyra: ”Sen att ni inte har ett ben att stå på är ju fantastiskt.”



Hur menar du?



Ohyra: ”Jag gissar på att du inte ansåg det kosher när dom i grundskolan ansåg våldtäkt justifierat om man bar för ’slampiga’ kläder?”



Jag har aldrig hört någon yttra den åsikten förrän nu, så jag kan inte svara på din fråga. Men generellt sett anser jag inte att en våldtäkt kan berättigas med att en kvinna eller flicka bär utmanande kläder, nej.



Ohyra: ”Samma grej med den här - bevisar bara att det finns gott om dumheter som folk växer ifrån tacka faen för det.”



Du skriver luddigt. Jag förstår uppriktigt talat inte hur du menar. Om du syftar på sd:s väljarkår har sd väljare i alla åldersgrupper. Men det är klart att många unga röstar på sd eftersom det är framför allt de som får stå ut med massinvandringens, det mångkulturella samhällets och islamiseringens konsekvenser.



Ohyra: ”Problemet enligt mig är att svenska poltikerkåren inte lärt sig från utländet hur man hanterar er - tig er till döds tills ni tappar intresset och börjar med nåt annat missnöjesprojekt som ’passiv-aggressiv rodd i folkhemsdräkt på tid’ eller nåt.”



Jaså, så du vill strypa yttrandefriheten och motverka demokratin? Varför är jag inte förvånad... Oavsett om ni agerar antidemokratiskt och tiger ihjäl oss eller tar debatten med oss kommer vi alltid att vinna. Vi är som ett tveeggat svärd. Hur ni politiskt korrekta än gör kommer vi att gå fram. Varför? Jo, för att vi har folket och realismen bakom oss.



Förresten, är du kvinna? Det kände jag inte till.

2008-07-06 @ 13:23:22
Postat av: Tobias Lindgren

Niclas Eriksson: ”Nyss var det ’svenskfientligt’ som var kattens pyjamas, nu ’sd-fientligt’... Har det någon gång slagit dig att ni kanske helt enkelt inte är bättre än så och inte förtjänar bättre?”



Eftersom Sverigedemokraterna är Sveriges enda sunda Sverige- och svenskvänliga parti är det naturligt att ”sd-fientlig” och ”svenskfientlig” ibland är synonyma. Även om man inte betraktar dessa två ord som synonymer kan man konstatera att du är båda sakerna. Vad du menar med din sista mening förstår jag inte.



Niclas Eriksson: ”Var skrev jag att jag vet det?”



Du skrev ordet ”medlem” i citattecken, vilket antyder att du känner till att man inte kan vara medlem i denna vänsterfascistiska sekt. En så kallad freudiansk felsägning eller snarare felskrivning, helt enkelt.



Niclas Eriksson: ”Jag vet nästan inget om AFA mer än att de jagar lite tyngre byten än små missanpassade sverigedemokrater.”



Läste du inte rapportern från Säkerhetspolisen som jag citerade ovan? Du menar alltså att en social(o)demokratisk rasist vet bättre än Säpo? Om du vill kan jag klistra in några tiotal artiklar som beskriver dessa grova angrepp på demokratin i detalj.



Niclas Eriksson: ”Det lilla jag känner till om dem föranleder mig dessutom att tro att de inte direkt utfärdar medlemskort...”



Precis, du är insatt i denna vänsterfascistiska sekt och fördömer inte deras våld mot demokratiska partier och politiker. Bra att du är ärlig i alla fall.



Niclas Eriksson: ”Vad jag vet gillar varken killar som GFN, NRP eller SMR vare sig er eller AFA. Jag tycker det är lite komiskt att nassarna jagar ER! Måste kännas lite som att få stryk av någon man innerst inne gillar?”



Anledningen till att Säkerhetspolisen använder den formuleringen är att för att polisen inte lägger någon större, i praktiken ingen alls, möda på att ta fast dessa vänsterfascister. Hade de gjort det hade de vetat om att de verkligen tillhör AFA. Men som det är idag är detta vänsterextrema och kommunistiska våld mot oliktänkande sanktionerat av samtliga sju riksdagspartier och vad jag förstår av dig också. Att några nynazister skulle fejka angrepp mot Sverigedemokraterna och utge sig för att vara vänsterfascister från AFA har jag inte hört talas om, men du får gärna presentera några källor för dina lögner.



För övrigt lustigt hur du känner till så mycket om alla nazisekter som finns. Och du var inte ”medlem” i AFA, eller?



Niclas Eriksson: ”Allt som sägs i KF i Göteborg diarieförs, så det skulle inte vara några större bekymmer. Men du får gå till Gustav Adolfs torg och läsa själv. Jag satt med under varenda möte fram till februari i år, så jag var där, ’Tobias’.”



Kan du hänvisa till dessa diarienummer i så fall? Jag bor inte i Göteborg, så det vore minst sagt en omväg för mig. Kommunen borde rimligen kunna faxa eller mejla över dessa handlingar. Eller så kanske de rent av läggs ut på kommunens webbplats. Men även om det stämmer kan man ju konstatera att Sverigedemokraterna endast har ett mandat i Göteborg och inte har någon som helst möjlighet att påverka politiken. Lokaltidningarna skriver inte heller särskilt mycket om Sverigedemokraterna i kommunen, i alla fall inte dess fullmäktigearbete. Jansson lämnade ju in ett budgetalternativ, men det enda som GP skrev om detta var en ledare eller ledarartikel om hur hemska Sverigedemokraterna var, och så var det någon insändare från en ”konstnär” som också insinuerade att Sverigedemokraterna var hemska.



Istället får sd satsa på andra kampanjer för att bedriva politik och opinionsbildning, som kampanjen mot moskén på Ramberget. Hur mycket har Jansson talat totalt sett? Hur är hans närvaro? Göteborgs-Posten gör inte heller någon hemlighet av att de ignorerar Sverigedemokraterna i kommunen. Så här svarade Cecilia Frisk, chef för nyhetsredaktionen på Göteborgs-Posten, och Martin Holmgren, chef för avdelningen Ekonomi Politik på samma tidning, på frågan ”Hur bevakar ni Sverigedemokraternas växande väljarkår?” i Journalisten 29/2007:



”Rikspolitiskt inriktar vi oss på större händelser, som partiets årsmöte i Karlskrona. Förra hösten gjorde vi flera resor till Skåne för att ur olika perspektiv spegla partiets framgångar. Vi har också sökt svar på varför ungdomar oftare än vuxna sympatiserar med sd. Ekonomi-, politik- och nyhetsredaktionen har också gemensamt satsat på en stor granskning. Vi undersökte partiets ekonomi där 50 miljoner i stöd stärker partikassan. Gemensamt för de granskade kommunpolitikerna var inriktningen på invandringspolitik och att siktet är inställt på riksdagen år 2010. I den löpande kommunala bevakningen har det vid enstaka tillfällen varit relevant att lyfta fram sd:s åsikter.”



Alltså: ”I den löpande kommunala bevakningen har det vid enstaka tillfällen varit relevant att lyfta fram sd:s åsikter.”



Är detta seriöst, menar du?



Niclas Eriksson: ”Man märker ju hur ledsen han blir när folk inte köper hans skitsnack eller när inte ens rasistkortet biter på mig=)”



Kan du förklara för mig på vilket sätt jag är ”rasist”? Till skillnad från kallar jag inte folk för ”husnegrer”, så jag tror nog att du förväxlar mig med dig själv.

2008-07-06 @ 13:51:51
Postat av: Tobias Lindgren

Oj, förlåt, nu stavade jag ditt förnamn fel i mitt föregående inlägg. Jag ämnade förstås skriva ”Nicklas” med ”ck”. Det var inte avsiktligt gjort.

2008-07-06 @ 13:53:35
Postat av: Ohyra

För det första Tobias - tack för att d finns - jag visade upp dina kommentarer för en arbetskompis och sen diskuterade vi varför hans röst på SD vra skit, det funkade guld. Jag förklarade att svenskhet är ett begrepp lika luddigt och poänglöst som blåögdhet - att nationen som begrepp, när det inte är för oss utan för egen vinning som i nationalismen är poänglös och förtryckande och att nationell kultur är lika mycket hittepå som ariskheten var under sin tid.



Husneger är ett begrepp från Malcolm X och används som ett retoriskt begrepp. Googla det ffs.



Den luddiga delen du inte förstog var att en undersökning som gjordes och som det skrevs om en hel del (och som jag antar att du missade för det stog inget om SD i den) visade att en oroande mängd högstadielever tyckte våldtäkt var offrets fel under en hel premisser som du och jag tycker borde vara helt acceptabla. Jag refererade till den som ännu en korkad sak tonåringar växer ifrån förhoppningsvis.



Sen har jag hört din retorik förr KP körde på en liknande metod där man hänvisade alla missnöjesyttringar som nåt inneboende i arbetarklassens proletarisering (mummel mummel). Varför skulle just unga vara så enormt utsatta för "islamiseringen" (vilket är spännande eftersom mängden sekulariserade muslimer växer just nu)? Trodde det var pensionärerna, arbetarna, kvinnorna och familjerna som var er grej?



Tobias - det sista med att JAG vill tiga ihjäl er känns udda. Jag syftade på att det är det politikerna kan göra. Den enda vettiga metoden och som du kanske inte har hört talas om (eftersom ni i SD fanimig alltid bitchar om det) så är inte yttrandefrihet att alla ska tvingas hörsamma er - utan att ni har rätten att säga vad ni vill. Jag personligen tycker inte den fungerar så effektivt men det är en annan femma.



Vännen, jag är inte politisk korrekt - jag vill bara inte ta i er med tång. Er nationalism, kulturcentralism ... rasism(du kan hitta på att det innebär en del dogmatiska saker - dom flesta kallar er ändå rasister) är en kneejerk-reaktion på utsatthet precis som homofobin som om det är relevanta människor jag gärna diskuterar bort. Med er som parti, medlemmar eller aktivister är jag inte ens intresserad av att ignorera.



Jag köper inte heller den heliga kon "demokrati" som används i tid och otid fö ratt justifiera vad som helst och som aldrig kan definerias.



Jag är bög - inte kvinna. Men det är ett förståeligt misstag.



Er politik är ett tecken på att internationalismen inte är ett vettigt alternativ och att högern intern har problem att byta nivå. Personligen ser jag som att kapitalet i detta nu bara har en chans kvar och det är att revidera den moderna myten om nationen - detta gör att ni är vad jag vill kalla nyttiga idioter. Ni är genom ert agerande som motståndarsidan i den debatten ett argument mot er själva. Ge det ett par år.



Sen kan du komma och göra lite nytta (om du e knegare annars är det skitsamma)

2008-07-06 @ 14:20:40
URL: http://ohyra.blogspot.com
Postat av: Jonas

Tobias, din clown, du förgyller min söndag och får mig att le. Men det är ett par saker i det du skriver som jag inte med bästa välvilja kan få rätsida på. Kan du hjälpa mig?



1."Hur vet du att man inte kan vara medlem i AFA? Det vet bara personer som är insatta i denna vänsterfascistiska sekt. Tydligen är du insatt." (om Nicklas)



Om man går in på Erik Hellsborns blogg, för tydlighet kanske ska nämnas att Hellsborn är medlem i (sd), kan man hitta en länk till en debatt på Axess:



http://erikhellsborn.blogspot.com/2008/06/intressant-debatt-om-extremvnstern.html



Efter drygt fyra minuter av debatten avslöjas att det nog inte finns något sådant som medlemskap i AFA.



2."För övrigt lustigt hur du känner till så mycket om alla nazisekter som finns. Och du var inte 'medlem' i AFA, eller?" (även denna gång om Nicklas)



En parentes: Medlemmar i AFA ska alltså ha bättre inblick i ”nazisekter” än mannen eller kvinnan på gatan. Eller vad hintar karln om? Gäller detta i så fall även det omvända, har folk i ”nazisekter” bättre insikt i AFA än genomsnittet? Är AFA i så fall en "nazisekt"?



Jag är ledsen om jag missförstår dig Tobias, men det som jag får ut av det hela är att Erik Hellsborn, medlem i (sd), befinner sig i en besvärlig situation. Med tanke på vad Hellsborn länkar till på sin blogg drar åtminstone jag slutatsen att han har ganska god koll på AFA:s agenda och metoder, samt att han vet att AFA inte för medlemsregister. Han är åtminstone i det avseendet lika insatt som Nicklas. Drar jag för stora växlar på ditt andra påstående eller antyder du att Nicklas har kopplingar till AFA, på grunder som även skulle ge Hellsborn en ”vänsterfascistisk” anknytning. Jag hittade i och för sig inte något i anslutning till Axess-länken som ens var i närheten av ett avståndstagande (en handling som enligt dig inte kan ges nog stor vikt) från AFA:s agenda och metoder.



2008-07-06 @ 19:31:19
Postat av: nicklas eriksson

"Eftersom Sverigedemokraterna är Sveriges enda sunda Sverige- och svenskvänliga parti är det naturligt att ”sd-fientlig” och ”svenskfientlig” ibland är synonyma. Även om man inte betraktar dessa två ord som synonymer kan man konstatera att du är båda sakerna. Vad du menar med din sista mening förstår jag inte. "



Jag vet ett par gäng som är beredda att säga emot dig på den. Är det lugnt om jag mailar det vidare?



"Du skrev ordet ”medlem” i citattecken, vilket antyder att du känner till att man inte kan vara medlem i denna vänsterfascistiska sekt. En så kallad freudiansk felsägning eller snarare felskrivning, helt enkelt. "



Eh ja. Det skriver Aftonbladet och Expressen varje gång de gör en "granskning". Läser du inte kvällsmedia?



"Läste du inte rapportern från Säkerhetspolisen som jag citerade ovan? Du menar alltså att en social(o)demokratisk rasist vet bättre än Säpo? Om du vill kan jag klistra in några tiotal artiklar som beskriver dessa grova angrepp på demokratin i detalj. "



Veta bättre än SÄPO? Skulle det vara svårt menar du? Moahahahaaa! De vet NÄSTAN lika mycket som ni när det kommer till den utomparlamentariska vänstern!



"Precis, du är insatt i denna vänsterfascistiska sekt och fördömer inte deras våld mot demokratiska partier och politiker. Bra att du är ärlig i alla fall. "



Vad har teorier om eventuella medlemskort med "försvarande av våld" att göra? Jag begriper inte riktigt här måste jag säga, men din retorik är ju som bäst lätt luddig också.



"Anledningen till att Säkerhetspolisen använder den formuleringen är att för att polisen inte lägger någon större, i praktiken ingen alls, möda på att ta fast dessa vänsterfascister. Hade de gjort det hade de vetat om att de verkligen tillhör AFA. Men som det är idag är detta vänsterextrema och kommunistiska våld mot oliktänkande sanktionerat av samtliga sju riksdagspartier och vad jag förstår av dig också. Att några nynazister skulle fejka angrepp mot Sverigedemokraterna och utge sig för att vara vänsterfascister från AFA har jag inte hört talas om, men du får gärna presentera några källor för dina lögner. "



Det var inga lögner, bara en teori som inte alls förefaller osannolik.



"För övrigt lustigt hur du känner till så mycket om alla nazisekter som finns. Och du var inte ”medlem” i AFA, eller? "



Men "Tobias", nu gör du mig besviken! Är inte ni antinazister!? Det säger ni ju jämt och ständigt ju! Det är jag i alla fall. Det är viktigt att känna till vilka man jobbar emot.



"Kan du hänvisa till dessa diarienummer i så fall? Jag bor inte i Göteborg, så det vore minst sagt en omväg för mig. Kommunen borde rimligen kunna faxa eller mejla över dessa handlingar. Eller så kanske de rent av läggs ut på kommunens webbplats. Men även om det stämmer kan man ju konstatera att Sverigedemokraterna endast har ett mandat i Göteborg och inte har någon som helst möjlighet att påverka politiken. Lokaltidningarna skriver inte heller särskilt mycket om Sverigedemokraterna i kommunen, i alla fall inte dess fullmäktigearbete. Jansson lämnade ju in ett budgetalternativ, men det enda som GP skrev om detta var en ledare eller ledarartikel om hur hemska Sverigedemokraterna var, och så var det någon insändare från en ”konstnär” som också insinuerade att Sverigedemokraterna var hemska. "



Ring kommunen. Numret hittar du på eniro. För övrigt tar jag allt som kan tänkas vara obekvämt för dig med ett upphöjt lugn. Ja hans budgetalternativ var kul, det var så tunt att det nästan gick att se genom om man höll det mot en lampa och bestod mest av bilder, ha ha!



"Är detta seriöst, menar du? "



Ingen åsikt.



"Kan du förklara för mig på vilket sätt jag är ”rasist”? Till skillnad från kallar jag inte folk för ”husnegrer”, så jag tror nog att du förväxlar mig med dig själv."



Nämen "Tobias", nu gör din bristande läsförståelse mig ledsen igen! Läs om vad du svarar på en gång till.



Kan det vara så att du också är en liten house negroe eftersom det gör dig så upprörd? Du är väl aldrig ett sånt däringa adoptivbarn som mår så dåligt i Sverige att de borde ges statsstöd för repatriering enligt er? Nej sorry, det var ert tvillingparti Nationaldemokraterna! Men svara på frågan nu, husneger!



"Oj, förlåt, nu stavade jag ditt förnamn fel i mitt föregående inlägg. Jag ämnade förstås skriva ”Nicklas” med ”ck”. Det var inte avsiktligt gjort."



Vem bryr sig?



För övrigt halkar även antidemokratikortet av mig som vatten på en oljad gås. Jag, i likhet med Ohyra, köper inte den politiskt korrekta virrpannedemokratin som ska gälla för det mest heliga på denna jord. Det vi mest kallar demokrati är en process i ständig förändring, och det lär ta två- trehundra år till med kapitailstiskt vansinne innan min tolkning av begreppet kommer till folkflertalets tolkning.



Jag är ingen mjunig reformist, den ekonomiska demokratin kommer alltid att vara den sista tredjedelen som fattas, och den ska tas med strid om så behövs. Så tyvärr old chap, det ser ut som om du inte har NÅGOT du kan kasta på mig som du kan med dina vanliga motståndare=)



Inte kan du ringa och böla hos något parti och kräva att jag ska uteslutas heller, som en del andra har prövat. Surt, "Tobias Lindgren", det här var inte din kväll va? Spela lite nätpoker och gå sedan och lägg dig.



Jonas gör det inte bättre för dig tror jag. Du sitter i din egen skit upp till öronen.

2008-07-06 @ 22:56:54
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: nicklas eriksson

Här förresten, "Tobias", din gamle rasistbjörn:



http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1042&a=801908



Hur bortförklarar du detta? Lika illa eller till och med sämre än Älgemalmfjanten?



2008-07-06 @ 23:09:55
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Ohyra

Robert - blev Tobias tvungen att ta in nån till? :)

Kolla det kommer sluta som med NyDemokrati - efter ett mandat går luften ur er totalt om ni kommer in så tillvida dom ni ska råda med sköter sina kort rätt. Som alla andra rasistiska missnöjespartier.



Antingen inkluderar dom borgerliga er i regeringen som vågmästarparti och så komemr vi få en massa upfuckade beslut som man sen måste gå över mandatperioden efter det eller så gör dom det vettiga fryser ut er helt enkelt från blocpolitiken och sen kommer ni sitta och försöka blocka allt politiskt arbete vilket resultar i att ni blir så impopulära att det inte funkar längre än max två år.



Och det är OM ni kommer in. Dom flesta missnöjespartier eller partier som utmanar rådande norm har inte chans vilekt vi rödingar fick lära för ett tag sen. Gott råd, bli mer av en lobbygrupp coh ni har större chans att få igenom era resultat (men som alla andra missnöjespartier är det inte resultaten i sig som är viktiga utan riksdagsplatsen)



Och vad gr det för skillnad om det är DN, Expressen eller Al-Jazira som skrev det - kvar är fakta. Ni kopierade deras schkeit. Nu tycker inte jag det är så allvarligt, mest skoj eftersom så många medlemmar hos er har mer skelett än ni har lyckats spola ut än och det blir alltid lite så där Borat-skoj när det dyker upp indikament för det. Du vet: pinsamt-kul :)



Så här lycka till valet 2010 - ni kommer ändå inte komma nån vart, nationalismens era varade i 250 år, acceptera det är över nu din gamla PK-mupp och ta era inavlade blonda göringbarn med er när ni går.

2008-07-07 @ 01:19:14
URL: http://ohyra.blogspot.com
Postat av: nicklas eriksson

Ohyra, karaktären Roberth Ströms kommentarer raderas konsekvent på min blogg så fort jag får se dem, oavsett vad han skriver. Han har fått ett otal varningar men inte hörsammat dem och så har han fått rött kort så länge den här bloggen existerar. Bara så du vet.

2008-07-07 @ 07:50:28
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: livelev

Hmmm... skumt. Vilken jävla islamisering pratar du om, Tobias? Trenden internationellt går ju åt andra hållet. The american way of life, you know. Vi drabbades av den kulturinvasionen från 1950-talet och framåt. Skillnaden är att araberna reser större motstånd mot att bli amerikaner än vad vi gjorde här i Svedala. Om du menade allvar med att du är "kulturnationalist" så skulle du applådera det islamiska motståndet i arabländerna.



Det verkligt kulturella hotet mot det genuint svenska kommer inte från araberna utan från USA, och har så gjort under mer än femtio år. SD:s propaganda mot "islamiseringen" riktar bort fokus från det verkliga, pågående hotet mot kulturen - kort sagt, undergräver det genuint svenska.

2008-07-09 @ 08:42:15
URL: http://blogg.passagen.se/livelev
Postat av: nicklas eriksson

livelev, jag tror "Tobias" har fått lite för mycket pisk för att kommentera i den här tråden igen. Jag skulle tro att (sd): s oavlönade kommunikatörer just nu sitter och diskuterar vilken damage control de ska vidta mot Samuel Älgemalm.

2008-07-09 @ 12:33:31
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0