Nästa förtryckarregim till rakning!

Apartheid och raslagarna i Sydafrika föll av en orsak, och det var jag och mängder av min generation en del av, och det är jag oerhört stolt över. Nu ska nästa förtryckarregim falla. Det tar bara lite längre tid eftersom den här har fått folk att tro att de är en demokrati och att de är good guys. Men varje bloggpost, varje outande av en rasistisk sionist är ett steg på vägen, och tiden är på vår sida. Långt ifrån deras.

Kommentarer
Postat av: Lina

Det är rätt! Tryck åt de jävlarna! Börja med "fredskämpen" och sionisten Amos Oz, eller varför inte kvinnorna i Machsom Watch och nazisterna i B'tselem!

2008-07-20 @ 21:04:50
Postat av: nicklas eriksson

Du är den bästa bekräftelse jag kan få, Lina.



Din retorik och din taktik skiljer sig inte nämnvärt från SMR eller NSF. Lika övertygade om er egen godhet och den storhet som vägras er.

2008-07-20 @ 22:07:30
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Lina

"Din retorik och din taktik skiljer sig inte nämnvärt från SMR eller NSF. Lika övertygade om er egen godhet och den storhet som vägras er."



Skämtar du eller? Jag är själv antisionist.

2008-07-20 @ 22:21:14
Postat av: Lina

Jag är emot alla nationella rörelser, oavsett om den är judisk, kurdisk, tibetansk eller västsaharisk. Men att särskilja den judiska, och försöka smeta ner den som "nazism" är en vansinnig förenkling och dessutom försdomsfullt och kontraproduktivt.

2008-07-20 @ 22:23:27
Postat av: nicklas eriksson

Pssst! Läs sidan 133 på SVT text!



Nej jag skämtar inte. På något vis. Sionism och nazism, två sidor av exakt samma pennyslant.

2008-07-20 @ 22:40:22
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Magnus Lindberg

Ja, nu med det utvidgade associationsavtalet med EU kommer säkert Israel, som har fler bolag på NASDAQ än hela Europa sammantaget, riktigt att gå på knäna.



Landet med den högst utbildade befolkningen i världen, med flest nobelpris per kapita i världen, näst flest bokutgivningar i världen och flest museum per kapita i världen kommer vilken sekund som helst att kollapsa för att svenska kommunister bloggar lite.

2008-07-20 @ 23:02:42
URL: http://al-hamatzav.org
Postat av: nicklas eriksson

Du glömde näst mest blod på händerna, Magnus. Det är bara deras sängpartner som har mer. Tredje Riket var rätt vassa på forkning de med, förresten, så slå dig inte för hårt på bröstet själv.



Nejdå, det krävs mer för det. Några svenskar som skrev insändare på åttiotalet knäckte inte Sydafrikas apartheidregering. Det gjorde en medveten värld, och det märks på dig och Lina att ni börjar bli mer och mer desperata eftersom folk börjar fatta vad Israel är. Tiden verkar inte för er, som tidigare nämnts. Alla onda imperier faller förr eller senare; Mongolerna, Bysans, Rom, Österrike-Ungern, Nazityskland, Sovjetunionen... Ni, EU och USA står på tur.



Tack för hedersomnämnandet förresten. Det är dock inget jag kallar mig själv.

2008-07-20 @ 23:09:23
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Lina

Ja, Nicklas, sannerligen. Nazism.



Herregud, har du läst historia? Nazism handlar om lite mer än att låta människor frivilligt uppge sin etnicitet på ett id-kort. Du har nog dina anledningar till att vilja jämföra judar med deras bödlar, och de tror jag inte är trevliga. Kände du till att bl.a. Kofi Annan uttalat sig mot sådant språkbruk som du har?



Helt plötsligt tystnade du om min "nazism". Blev du förvånad när jag sa att jag är anti-nationalist?

2008-07-20 @ 23:13:06
Postat av: Lina

"Det gjorde en medveten värld, och det märks på dig och Lina att ni börjar bli mer och mer desperata eftersom folk börjar fatta vad Israel är."



Du tror att jag ljuger?

2008-07-20 @ 23:14:43
Postat av: Lina

"Alla onda imperier faller förr eller senare; Mongolerna, Bysans, Rom, Österrike-Ungern, Nazityskland, Sovjetunionen... Ni, EU och USA står på tur."



Du glömde kalifatet och AU... ;)

2008-07-20 @ 23:31:25
Postat av: Marlene

Hej!

Du har blivit bloggutmanad!

http://feminiman.blogspot.com/2008/07/alternativet-till-ktenskapetbluffvldtke.html

:)

2008-07-21 @ 00:58:17
URL: http://feminiman.blogspot.com
Postat av: nicklas eriksson

Tja. Man måste ju lura i massorna att man är good guys (ungefär som liberalerna).



Och min "tystnad" beror på att jag har ett heltidsjobb som kräver att jag går upp klockan fem på morgonen och följaktligen behöver gå och lägga mig tidigt.



"frivillgt"



Humor! Det är bra. Nej, jag har inte läst historia mer än i skolan och den politiska historia jag alltid läser. Håller på med en 800 sidor tjock bok om spanska inbördeskriget just nu.



"Kände du till att bl.a. Kofi Annan uttalat sig mot sådant språkbruk som du har?"



Och? Det har Ulf Ekman, samtliga sverigedemokrater, jehovas vittnen och min mormor också. Ärligt talat, vad bryr jag mig om vad Kofi Annan tycker? Vad tror du? Är du en sån där som tycker att FN är heligt? FN är en av världens mest korrumperade och USA-styrda organisationer. Deras ordförande likaså.



Sionismens och nazismens olikheter består i att sionisterna inte har börjat bygga ugnar ännu. Allt annat är på plats. Hjältedyrkan, mytbildning, historierevisionism, symbolismen, tron på den egna rasens utvaldhet och förträfflighet, militär upprustning. Nej, det är klart, militärparader är det inte så gott om förstås, men i ett land där alla har någon anknytning till militären är det väl kanske inte så nödvändigt. Alla israeler känner ju till landets 200 kärnstridsspetsar, tillverkade helt i strid med det internationella ickespridningsavtalet. Måsta vara härligt att kunna bryta mot vilka avtal man vill utan att riskera något!



Ljuger... nej. Tror man på det man säger är det ingen lögn. Men det är ändå inte sanning.



Ja det glömde jag. Kan ju lägga till svenska stormaktsväldet, ottomanerna, och brittiska imperiet också.

2008-07-21 @ 15:27:21
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Hampus Eckerman

Det är utmärkt att Lina är antisionist, men jag kan inte förstå varför hon är så hatisk mot B'Tselem. Liksom de rörelser i Sydafrika som bekämpade apartheid så gör B'tselem ett utmärkt jobb. De ska ha vårt stöd och inte fördömas som nazister vilket Lina gör.



Sedan kan jag inte förstå varför hon kallar Amos Oz för fredskämpe. Snarast tillhör han ju den sionistiska falangen och borde därför fördömas som en sådan av antisionisten Lina.

2008-07-21 @ 16:54:39
URL: http://motbilder.se
Postat av: nicklas eriksson

Vem fan är den där snubben egentligen Hampus?

2008-07-21 @ 16:59:51
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Lina

"Och? Det har Ulf Ekman, samtliga sverigedemokrater, jehovas vittnen och min mormor också. Ärligt talat, vad bryr jag mig om vad Kofi Annan tycker? Vad tror du? Är du en sån där som tycker att FN är heligt? FN är en av världens mest korrumperade och USA-styrda organisationer. Deras ordförande likaså."





Är Kofi Annan också nazist, månne?





"Det är utmärkt att Lina är antisionist, men jag kan inte förstå varför hon är så hatisk mot B'Tselem. Liksom de rörelser i Sydafrika som bekämpade apartheid så gör B'tselem ett utmärkt jobb. De ska ha vårt stöd och inte fördömas som nazister vilket Lina gör."



Hampus, jag stöder B'tselems arbete. Men även där består ju medlemmarna av sionister. Det måste väl också fördömas som nazism?



"Sedan kan jag inte förstå varför hon kallar Amos Oz för fredskämpe. Snarast tillhör han ju den sionistiska falangen och borde därför fördömas som en sådan av antisionisten Lina."



Herregud, vad ni är roliga! Det är så man baxnar.



"Vem fan är den där snubben egentligen Hampus?"



"Snubben"? Så typiskt stora starka killar att inte kunna debattera mot en kvinna. Blev det så pass att ni vill gadda ihop er och ta ifrån mig min rätt till ett kön? Plugga gärna lite genusvetenskap Nicklas...

2008-07-21 @ 21:10:27
Postat av: nicklas eriksson

"Är Kofi Annan också nazist, månne?"



Kan Jackie kan väl han? Nej, det tror jag inte. Korrupt upp till ögonbryna räcker väl.



"Herregud, vad ni är roliga! Det är så man baxnar. "



Alltid roligt att kunna glädja någon.



""Snubben"? Så typiskt stora starka killar att inte kunna debattera mot en kvinna. Blev det så pass att ni vill gadda ihop er och ta ifrån mig min rätt till ett kön? Plugga gärna lite genusvetenskap Nicklas..."



Behåll du ditt kön så länge du känner för det. Det var trollkarlen från Oz jag undrade om. Du kanske skulle pröva att läsa lite innan du tänder till i 180? Eller i alla fall växa ur gymnasiet?

2008-07-21 @ 22:07:52
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Hampus Eckerman

Nu förstår jag inte, Lina. Du menar att B'Tselem inte är en nazistisk organisation, men sen vill du komma med det absurda påståendet att det är en sionistisk organisation. Skulle folkpartiet vara en muslimsk organisation för att det finns muslimska medlemmar.



Och sen blir det värre, du anklagar Kofi Annan för att vara nazist! Jag förstår helt enkelt inte vart du vill komma annat än att du som antisionist är emot B'Tselem och babbelmakaren Amos Oz för att du anser dem vara sionister vilket du också är emot.



Oz är ju direkt pinsam med citat som:



"The Israeli Jews are in Israel because there is no other country in the world which the Jews, as a people, as a nation, could ever call home."



Vadan denna hatattack mot de svenska judarna som haft Sverige som hemland i hundratals år?



Och denna dumhet:



"Modern Israel is not a product of a colonialist enterprise."



Jo, Israel är en konstlat skapad koloni där judar invandrat från andra länder och stulit mark som varit i palestinsk ägo. Det finns det ingen seriös forskare som säger emot.



Nej, det är nog bara i Israel som en tokstolle som Oz kan kallas för "fredskämpe".

2008-07-22 @ 10:27:05
URL: http://motbilder.se
Postat av: Lina

Ja, Hampus, jag skulle påstå att majoriteten av Btselems medlemmar är sionister. I alla falla samtliga jag träffat är det. Och det är ganska många jag träffat på palestinska olivodlingar.



"Och sen blir det värre, du anklagar Kofi Annan för att vara nazist!"



Uppfattade du det verkligen som ett påstående och inte en fråga?



"Vadan denna hatattack mot de svenska judarna som haft Sverige som hemland i hundratals år? "



Kallar du det citatet en "hatattack"? Läs citatet igen: sa han "as individuals"? En kurs i engelska skulle nog inte skada för din del.



"Eller i alla fall växa ur gymnasiet?"



Vadan dessa konstanta förolämpningar? Jag är 21 bast, pluggar i Lund och varit på ställen du aldrig besökt - Israel och västbanken.

2008-07-22 @ 13:59:18
Postat av: Hampus Eckerman

Jag uppfattade som att du ser att Annan är nazist. Uppenbarligen ser du dem överallt. Och varför du är så rasande på svenska judar att du inte vill att de ska få se Sverige som sitt hemland förstår jag inte.



Det tycks som det är din egen sympati för det rasistiska som tittar fram här. Får jag rekommendera en kurs om kolonialism och rasism. Så kanske du kan ta dig ur det träsket. Just nu tycks du vara fylld av ilska och hat mot allt och alla.



Ta det lugnt. Andas. Se på solen och blommorna. Se att personer i din omvärld vill väl. Att de är mot ockupation, för mänsklighet, mot rasism, för humanism, mot israeliska raslagar, för individuell frihet.



Så ska du nog känna det bättre sen! Vem vet, kanske du t.o.m vågar läsa något av en riktig fredskämpe?

2008-07-22 @ 14:15:41
URL: http://motbilder.se
Postat av: Lina

"Och varför du är så rasande på svenska judar att du inte vill att de ska få se Sverige som sitt hemland förstår jag inte."



Skärp dig. Du vet själv att du medvetet feltolkar det jag skrev.



"Just nu tycks du vara fylld av ilska och hat mot allt och alla."



Det är du som verkar vara fylld av hat och ilska när man ser till dina rasistiska kommentarer i andra posten.

2008-07-22 @ 14:36:30
Postat av: Lina

Hampus, om en svensk-palestinier säger "Den enda platsen palestinier, som folk och nation, kan kalla hem är Palestina.", ser du det då som en hatattack mot palestinier i andra länder, som känner sig hemma där de är? Eller?





"Jag uppfattade som att du ser att Annan är nazist."



Då missuppfattade du mig fullständigt. Antagligen medvetet. Tråkigt.

2008-07-22 @ 14:42:44
Postat av: Hampus Eckerman

Lina, du måste separera judar och israeler. För där håller jag med dig, om en arab skulle säga att "Den enda platsen araber, som folk och nation, kan kalla hem är Palestina" så skulle det nog vara en hat attack.



För inte är du väl så rasistisk att du vill tvångsansluta alla judar till sionismen som du själv är emot?

2008-07-22 @ 19:53:41
URL: http://motbilder.se
Postat av: Lina

Snälle Hampus, nu kan man ju inte jämföra jude-israel med arab-palestinier. Det fattar kanske till och med du, även om du verkar ha minimal kunskap om judar, Israel och sionism.

2008-07-22 @ 20:08:00
Postat av: Lina

Att tvångsansluta alla palestinier och palestinskättlingar i diasporan till palestinsk nationalism är alltså mindre rasistiskt?

2008-07-22 @ 20:16:30
Postat av: nicklas eriksson

Jo tack, det märks att du är 21. Du pluggar i Lund och har varit på Västbanken. Right. Nästa Right Livelyhood måste ju vara vikt för dig. Jag har garanterat varit på ställen du heller aldrig satt din fot på också, men inte skryter jag om det för det.



Tråkigt om du tar det som förolämpningar, men du behöver kyla ner dig ett par grader. Du är alldeles för explosiv. Sluta förolämpa Hampus med antydningar om språkkurser också tack. Killen är suverän på engelska. Och Israels utrotningspolitik. Det är bara det att han inte håller med dig och du inte kan hantera det faktumet.

2008-07-22 @ 20:40:12
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Lina

"Jag har garanterat varit på ställen du heller aldrig satt din fot på också, men inte skryter jag om det för det."



Det var inte skryt, utan bara svar på en förolämpning om att jag skulle gå på gymnaiset. Om alla som åker till Västbanken ska ha Right Livelyhood award är nog inte priset mycket värt. Vill du ha en förteckning på organisationer jag jobbat för och människor jag haft kontakt med där, så du kan kolla att det stämmer? Bara att mejla.



"Det är bara det att han inte håller med dig och du inte kan hantera det faktumet."



Look who's talking....



Nicklas, tycker du det är okej att kalla en satirisk låt om rasisters åsikter om invandrare för "sann"? Tycker du det är fel att bli upprörd av rasism?

2008-07-22 @ 21:50:06
Postat av: Hampus Eckerman

Nej, Lina, det är ingen tvångsanslutning eftersom de faktiskt är palestinier och har en väldefinierad rätt att återvända enligt FN:s resolutioner. Liksom israeliska medborgare skulle hat det om de nu fördrevs.



Judar är dock inte samma sak som israeler. Det anser bara antisemiter och sionister.

2008-07-23 @ 10:01:36
URL: http://motbilder.se
Postat av: Lina

"Nej, Lina, det är ingen tvångsanslutning eftersom de faktiskt är palestinier och har en väldefinierad rätt att återvända enligt FN:s resolutioner."



Det betyder ju inte att alla vill det återvända.



Det handlar om precis samma sak - att dra människor över en kam baserat på deras ursprung. Olämpligt - men knappast rasistiskt. Sen talade Oz trots allt om judar som folk, inte som individer. Som individ anser han alltså att man själv kan välja var man vill bo. Vill man totalt avskriva en människa som hålls högt som fredkämpe på grund av ett sånt citat finns det väl inte speciellt många fredkämpar att "godkänna".

2008-07-23 @ 11:32:49
Postat av: Hampus Eckerman

Och givetvis handlar det inte om samma sak. Svenska judar har ingen som helst anknytning till Israel. Palestinierna däremot har det till palestina. Endast en rasist skulle komma på tanken att judar som bott i Sverige i hundratals år hör hemma i Israel, men så är det som sagt endast antisemiter och sionister som tänker så.



Bra annars att du erkänner att Oz kommer med ytterst olämpliga uttalanden. Oz har förövrigt aldrig ens kallats för fredskämpe utanför den sionistiska grupperingen, så det behövs knappast ett avfärdande av en som aldrig seriöst brytt sig om fred utan mest sagt några floskler ibland när han inte skrivit böcker om hatiska araber och snälla sionister.

2008-07-23 @ 15:12:54
URL: http://motbilder.se
Postat av: nicklas eriksson

"Look who's talking.... "



Ha ha, point taken! Men att du klämde till med att du minsann varit på västbanken var svårt att uppfatta som annat än bragging and boasting.



"Nicklas, tycker du det är okej att kalla en satirisk låt om rasisters åsikter om invandrare för "sann"? Tycker du det är fel att bli upprörd av rasism?"



Nej inte på något sätt. Då hade jag varit sverigedemokrat. Men jag vänder mig emot det tolkningsföreträde du tycker dig ha om låten. Du har inget. Och kom nu inte med att du har träffat han som skrev låten och haft ett djuplodande samtal med honom om vad den betyder för då ska jag på stående fot kalla dig för lögnerska rätt i ansiktet. Och en annan sak som är totalt förbjuden att hänvisa till är att du läst på mossadbloggen eller nåt forum "av någon insatt" vad den handlar om. Min tolkning är lika god som din.



Hampus: jag skulle nog vilja påstå att de flesta palestinier har betydligt större anknytning till Israel än vilken som helst jude nästan. Israel har funnits i dryga sextio år. Palestinierna har bott där under hela den judiska diasporan och blev bortdoozrade när det "goda" världssamfundet skulle skapa ännu en skrivbordsstat. Det mest rättvisa hade väl varit att ge det judiska folket en bra bit av Tyskland? ;)

2008-07-23 @ 18:35:52
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Daniel A

Klassificierades inte Sydafrika som demokrati på den gamla apartheidtiden?

2008-08-04 @ 15:41:03
Postat av: nicklas eriksson

Säkert av USA. De klassade ju Nelson Mandela som terrorist fram till i sommar så varför inte? De ansåg ju Nicaragua och El Salvador vara demokratier på åttiotalet också.



Och i viss mån var det ju demokrati, fast som i det gamla Grekland; alla fria vita män hade rösträtt.

2008-08-05 @ 18:46:47
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0