Eeh, ska du verkligen ha DET som tatuering???

Ganska bra tatuerad som jag själv är vore det mig främmande att helt dissa någons val av motiv (däremot själva utförandet, för det härjar många fultatuerare där ute!) eftersom motivet ofta är djupt personligt.

Men frågan är om inte det här är det jävligaste jag har sett. Tänk att varje dag se det gänget på sitt bröst! Ryyys...

Kommentarer
Postat av: Gustav

Jag som inte har en enda liten bläckplump i skinnet, trots funderingar på det, måste då bara fråga en sak:Är inte de tatueringar man kan se på fotbollsspelare i diverse toppligor något av det sämsta någonsin? Sjukt fula, dassiga textstycken, blaffiga siffror, någon riktig pekoralmening i strukturskrift (ofta på latin) längs underarmen eller liknande... helt utan någon inramning, färg eller "inpassning"?Har ju ingen susning om hur du smyckat dig så kanske trampar på en öm tå och dissar den stil du valt. Men med tanke på hur mycket snygga och konstnärliga motiv man kan hitta, så är det underligt att förmögna elitspelare verkar gå till någon slumpmässig snubbe nere på gathörnet på Kanarieöarna för sina... Inte för att Lasse Stefanz vore någon höjdare iofs ;)

2008-07-08 @ 11:53:19
Postat av: Ohyra

Fast det är ju det som är det roliga - den enda tatuering som jag har är en som jag mer eller mindre kom underfund emd medans jag gick in till tatueraren eftersom jag personligen vill ha nåt jag lite skäms över.

Eller ja, just då. Min polare tjatade om hur viktigt det var att det skulle vara "rätt motiv" och "den ska ju sitta där" och så att jag tillslut blev så förbannad på det här "min kropp är mitt tempel" skiten som vi alla har tendensen att svälja med hull och hår - att jag tänkte attman skulle göra det omvända.Tanken att vi i alla läger alltid ska dö i perfekt hälsa, med fin hy, rena lungor och charmant leende på läpparna attraherar inte riktigt mig. Jag vill dö som jag levt: i ett satans underligt skick.Min kropp är inte ett tempel det är en bordell med en bergochdalbana i sig. Jag vill att det ska synas att jag stapplade kräkandes därifrån när jag dog.

2008-07-08 @ 12:54:54
URL: http://ohyra.blogspot.com
Postat av: nicklas eriksson

Gustav: ingen fara. Tänker du på Pontus Wernbloom eller? Hans "Veni vidi vici" på underarmen är verkligen asful. Men Zlatans, förutom det där med att "hedra familjemedlemmar" med deras personnummer inkarvade, tycker jag är fina. De bonnläppar som lirar i allsvenskan har dock oftast INGEN koll och gör alla svennecoconutgaddningar de ser i tidningarna i Pressbyrån på Malmö Central.Ohyra, må din önskan uppfyllas! Men jag skulle ändå inte vilja ha ett jävla dansband intatuerat!

2008-07-08 @ 14:05:12
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Gustav

Jag tänkte inte nödvändigtvis på svenskar, det verkar vara ett fenomen även i andra länder - har sett en del spelare från italienska och brittiska ligorna med ruggigt fula varianter. Alla sådana där textblobbor tycker jag ser ruskiga ut. Att tatuera in typ Bad Boy-ögonen eller liknande "häftig" logga är jäkligt töntigt också - då är nästan dansband bättre.Ohyra, visst behöver allt inte vara så perfekt, inte. Men personligen skulle jag nog välja något roligare än textschabloner i en rak linje, och en skicklig tatuerare, även om det inte behöver vara så mycket "rätt" motiv eller en särskild känsla bakom det hela..!

2008-07-08 @ 18:58:52
Postat av: Ohyra@jobbet

Jag vet inte - jag valde vid tillfälelt en textrad efetrsom jag ville ha en specifik text istället för bilder (hade nån grej om det då, kommer faen inte ihåg hur den harangen gick).

En annan tanke jag haft är att sätta upp en bild på Ed Greenwood mannen som skrev forgotten realms till D&D och som ser ut som en satans tomte - eller Gene Roddenberry framför en röd stjärna (Roddenberry skrev/skapade Star Trek) - nördkommunism du vet :)alla motiv funkar

2008-07-09 @ 08:54:11
URL: http://ohyra.blogspot.com
Postat av: Gustav

Haha, nördkommunism! Det måste vara andligen, dock inte politiskt, besläktat med nördliberalism, Roddenberry kände jag till, men Greenwood hade jag inte hört talas om - Gary Gygax har väl fått hela äran kring D&D i min smala bild av det hela :)Som vorden nördliberal kanske jag borde tatuera in något citat från Heinleins böcker eller kanske en sån där Starfleet-logga..?

2008-07-09 @ 12:15:40
Postat av: nicklas eriksson

Gustav, starfleet-loggan finns det många som har, liksom rebellalliansens. Men känner man för det så är det ju bara att köra!

2008-07-09 @ 12:30:47
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Gustav

Hehe.. apropå loggor, är det inte Henrik Schyffert som har en gammal Sony-logga tatuerad på armen? :)

2008-07-10 @ 12:10:57
Postat av: Ohyra

Fast starfleetloggan med röd stjärna används ju redan (Rodenberrykommunism och så - du vet oändlig energi och materialtillflöde = kommunism = startrek) och SUF hra väl lagt beslag på "Rebelalliance against all empires"?Ed Greenwood ser så satans absurd ut att han är värd en tatuering - sök på hans namn och bild på google - tro mig du komemr garva enormt :)

Han brukar också vara utklädd till hans skapelse magikern Elminster (så du hajjar nivån på powernörd :D). Hans stora bidrag är Forgotten RealmsHeinlein borde väl funka? Jag kan ju ta McLoud elelr vad han heter? Du vet den där trotten som skriver sci-fi eller Ursula Le Guin som var liberteriansk kommunist.Du kan ju köra på sonyloggan eller kanske Wizards of the Coast ;)

(Jag hade länge planen på att tatuera in Arbetsförmedlingens logga med texten "demokrati" under.ddom enda nördliberaler jag känner är gamla avdankade och cyniska LUF'are och nån stackars contrasanhängare som fick skiten utskriken ur sig av en Columbianskättad nörd på Gothcon för ett par år sen

2008-07-10 @ 17:34:01
URL: http://ohyra.blogspot.com
Postat av: nicklas eriksson

Ska nog gadda in Christopher LLoyd som "Highlander" komplett med kilt och hockeyfrilla nästa gång...

2008-07-10 @ 21:34:03
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Gustav

Hah.. bästa tråden på länge!Jag kanske borde köra TANSTAAFL i någon slags dekorerad form, "there ain't no such thing as a free lunch"? Myntades ju av Heinlein i The Moon is a Harsh Mistress för en herrans massa år sedan och användes sedan ibland av bl la Milton Friedman..!Elminster går bort, måste jag säga, fast Greenwood så rätt kul ut. Mäktig page-variant till skägget!Nicklas, du menar C. Lambert misstänker jag..! Om du skall gadda in hans nuna rekommenderar jag inkarnationen ur Druids/Vercingetorix:http://www.linternaute.com/sortir/cinema/diaporama/07/les-casseroles-des-stars/christophe-lambert.jpgSen kan jag inflika att många av de med nörddragningar som jag känner är liberala, ofta bortom "svensk standard" - vissa har nog säkert Ayn Rand och Tolkien bredvid varandra i inspirationshyllan hemma. :D

2008-07-11 @ 14:24:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0