Dulee Johnson har lite heder i kroppen i alla fall!

Dulee Johnson, ökänd SAIK:are, klant, bigmouth, misstänkt wife beater och rattfyllo har äntligen kommit upp med något användbart och riktigt förnuftigt.

Han är liberian
och och hans förbundskapten vill tvinga landslagsspelarna att skriva på ett kontrakt som förbinder dem att komma till landslagssamlingar varsomhelst i världen oavsett hur läget är i klubblaget.

Dulee Johnson vägrar. Han prioriterar klubblaget framför sitt landslag. Ett beslut som får mitt grönsvarta hjärta att ta ett skutt av glädje. Nu har ju inte GAIS haft landslagsrepresentation (i alla fall inte svensk, nigerianer som spelat i landslaget har vi haft ett par gånger) sedan Sören "Zamora" Järelöv på sjuttiotalet, så risken att vi helt plötsligt skulle drabbas av spelarflykt till någon gudsförgäten landslagssamling är ju inte överhängande direkt, men jag som internationalist och motståndare till nationalstater tycker såklart att det är otroligt positivt att Dulee Johnson dissar sin förbundskapten.

Klubben kommer alltid först, den är större än vilken spelare som helst. Spelare kommer och går, folket på kansliet likaså, och det enda som består är klubbskölden och vi på ståplats. Den enda som kommit nära att vara lika stor som klubben har varit Ivan "el Gigante" Ottordahl. Du ska alltid saknas i tröja nummer sexton.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0