Oempatiska förbannade svin!

image22


Jag förstår
mig inte på alla dessa jävla svennekarlar med noll förmåga till empati! Vad fan håller ni på med egentligen?

Massor
med blekfeta karljävlar halvvägs in i medelåldern har på sina bloggar hemska åsikter om den stackars förskolelärarinnan som får migränattacker av randiga kläder. Nu sitter en massa nöjda, kärnfriska karlfanskap som säkert aldrig haft så mycket som ont i skallen förutom när de tagit lite för mycket en fredag eller lördag och fördömer och hånar den här säkert mycket olyckliga människan på de mest hånfulla sätt bakom sina jävla datorskärmar.

Vet ni att hon inte har fel? Man kan få migrän av att titta på olika mönster. Men det har väl ni missat, de pratar väl sällan om sånt på Canal Plus och Fyra Sport? Vet ni sedan hur migrän känns? Vet ni att det kan kännas som om skallen håller på att klyvas i tre dagar? Vet ni att man ofta under de här tre dagarna ofta måste ligga totalt ljud- ljus och luktisolerad och bara kräkas? Vet ni att man får en otäck aura i synfältet som blurrar till din syn? Fattar ni vad det är ni fördömer, era elaka känslokalla kräk?

Ni är säkert den typen som tror att fibromyalgi inte är en sjukdom, att bögar borde "hlla sånt för sig själva" och att den här dagislärarinnan bara är en hysterisk "sve och brännkärring". Jag lovar, jag har sett er förr. Kryp för fan in under era snuskiga stenar igen och skjutsa era pojkrackare till hockeyn i morgon och stå och vråla könsord till den trettonårige domaren under hela matchen och var RIKTIGA karlar. Gå sen ut på puben och sup er till larvstadiet på lördag och vråla "ööööh, hora mera öl" till servitrisen som de RIKTIGA män ni är. Apstadiet kan ni inte supa er till, det befinner ni er redan i.

Jävla svin.

För en del länkar till de RIKTIGA KARLARNA som inte låter lite migrän däcka dem: http://knuff.se/u/33db99/765/n

Kommentarer
Postat av: Calle

Här håller jag med dig. Att man kan få besvär av vissa mönster och bilder är knappast något nytt, i datorspelsmanualer brukar det varnas för det, till exempel. Och om hon får migrän av randiga kläder är det klart att man ska undvika det i arbetsmiljön. Det är ju knappast så att randiga kläder är de enda kläderna som finns. Det är egentligen bara grundläggande respekt.

2008-02-18 @ 17:02:42
URL: http://www.calleb.blogg.se
Postat av: Nicklas Eriksson

Visst är det så! En läkare uttalade sig i Studio 1 härom eftermiddagen och bekräftade det. Han var lite osäker på prickigt, men det hon upplever, det gör hon ju. Jag tror knappast att en unge dör av att använda en annans tröja en dag heller.

Men de här "karlarna" har förmodligen inte en partner med migrän som jag har, och det är inte alls skoj. Frågan är om de har nån partner alls?

2008-02-18 @ 17:55:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0