Göteborg är blött! Vad krävs för att ni ska fatta?

Delar av Göteborg står under vatten. De har lagt ut sandsäckar på Södra Hamngatan, P-arken håller på att flyta upp på land, och rikemännen på Nya Eriksberg blir nog lite våta om sina church loafers när de ska ut till sin vattenskadade Beamer i morgon. Men såklart ska de ändå ta Beamern för att åka och handla lite frukost trots att det extrema vädret på senare år beror på för mycket utsläpp av växthusgaser.

Jag har praktik på HSB i Partille och cyklar nästan varje dag, men det är inte kul att åka längs E20, det kan jag lova. Det är så extremt mycket avgaser att jag snyter svart när jag kommer upp till Furulund. Och ändå, varje dag, året runt, dessa enorma mängder fordon med oftast bara en person i varje bil. Vad krävs för att ni ska tänka om egentligen? Att ni dör drunkningsdöden hemma på gräsmattan?

Sossarna i Göteborg har börjat prata biltullar. Klok idé som jag stöder fullt ut. Henrik Ripa (m, såklart) i Lerum blir vansinnig och kräver att Lerums kommun ska få vara med och folkomrösta eftersom hans kärnväljare jävligt gärna bor i lågskatte-Lerum men mer än gärna jobbar i balla Göteborg. Samma med moderatsnipan i Härryda, ingen aning om vad hon heter. Sorry, ni ska inte alls få vara med och rösta, varför ska ni få äta kakan och ha den kvar? Glöm det, Ripa. Sitt du där och sura och blockera utbyggnaden till tvåspår av järnvägen. Är sossarna smarta tar de bort den delen av det kommunala självstyret 2010 så att små självsvådliga sketkommuner som Lerum inte kan få sitta och blockera viktiga beslut som rör hela landet.

Jo just det,
Svenska Motståndsrörelsen, de erbarmliga kukhuvudena till nazister som "står upp för nationell socialism" hade tapetserat halva området i går kvälls. Synd att samtliga era märken är borta nu. Gissa vem som tog bort dem? Jo jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0