Nytt spår på gammal tråd.

Nu har Aftonbladet, tidningen som kämpar vilt med att inte publicera några nyheter utan bara trashunderhållning, funnit en ny vinkling på dumhuvudena Jessica Zandén och Cecilia Gyllenhammars urbota artikel om den underbara passionen i att bli slagen över käften.

Lennart "Hoa-hoa" Dahlgren bekräftar att han är livrädd för starka kvinnor samt att allmänbildning inte nödvändigtvis behöver hänga ihop med IQ.

Dock överraskar
den inofficielle kristdemokraten Paolo Roberto lite, han har ju annars visat upp klassiska latinska "family values"- åsikter på det senaste.

Någon som heter Henrik Rydström och som jag inte vet vem det är kommer med ett rätt bra uttalande.

Kommentarer
Postat av: hanne

Vad roligt du skriver.. :-)Jag är verkligen inte Paolo-fan, men det är roligt ändå att det blev en människa av honom också.. Family value -latino är ändå så fan mycket bättre än en värsting.2008-08-30 @ 20:05:30
Postat av: Nicklas Eriksson

Håller med dig, Hanne, men det känns på något sätt som om han bara flaggar det som en image. Inte äkta, alltså.

2008-08-30 @ 20:53:28
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Ohyra

Tycker karn är lite av en fjolla - jag menar han skulle ju mucka gräl ("sparka in folks huvuden" som han sa det) för ett tag sen men verkade backa när det inte fanns snutar runt honom. Han var mycket ledsen dock, jag menar den fackliga grejen mot Bonniers (vilket är förlaget som släpper hans kokbok) tog inte in i beräkning att han "kom från förorten" - vilket tydligen betyder att man har carte blanche i alla lägen, vad som än händer :DFast, visst, bättre obskyr kändis med slemmigt hår och italiensk kokbok än värsting...

2008-08-30 @ 22:35:51
URL: http://ohyra.blogspot.com
Postat av: Nicklas Eriksson

Från förorten? Ja om man räknar ett svennecoconut-radhusområde som förort så gör han ju definitivt det. Det är väl som det är i Angered: kommer du från Lövgärdet, Gårdsten, Hammarkullen eller Hjällbo är du definitivt förort, men är du från Rannebergen, Olofstorp, Linnarhult eller Agnesberg vet jag inte vad man ska kalla det. Mellanskikt?

2008-08-31 @ 10:55:48
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Johannes

Henrik Rydström är en mittfältare i Kalmar FF så nu vet du det i alla fall. Lite onödig kunskap bara:P

2008-08-31 @ 20:26:27
URL: http://hannes2.blogg.se/
Postat av: Nicklas Eriksson

Aha, ja deras elva är jag inte så värst bekant med.

2008-09-01 @ 12:22:34
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0