Danmarks ekonomi ner pga visumreglerna!

Den danska ekonomin har blivit lidande på grund av landets hårdare visumregler, skriver DN. Turistekonomin, som Danmark till stor del är beroende av, och nu mer än någonsin tack vare att man i den danska/dumma liberalismens namn fick för sig att det var en bra idé att officiellt kränka en miljard muslimer och fått sin stora mejeriexport nedskuren har gått ner med två procent i sommar.


- Oavsett om du är den prydligaste, mest välbärgade person från Indien så betraktas du som en immigrationsrisk. Ambassaden i Indien vågar då inte själv utfärda turistvisum, utan skickar hem ansökan till Utlänningsservice här i Danmark. Det kan ta fyra till sex veckor. Då väljer många att hellre åka till Sverige.

Den som säger
detta är Lars Thykier, vd för Danmarks resebyråförening. Och då berör han inte ens hur grinig man blir av att bli ifrågasatt på det här viset. Jag minns i somras när jag och sambon var i Tunisien i en vecka. Både innan man kom in i landet och när man skulle resa fick man fylla i såna där jävla imigrations-papper. Som om jag hade tänkt bosätta mig i norra Sahara! Jag blev uppriktigt sagt förbannad på landet och resultatet är att jag när någon frågar mig säger: "Jo det är trevligt att ha varit där, men jag åker aldrig dit igen, och jag rekommenderar inte dig heller att åka dit.".

Det är naturligtvis inte bara för de töntiga imigrations-reglerna utan även för att jag fick salmonella, det var fler försäljare än flugor kring en hundskit och för att maten inte var mycket bättre än i en halvrisig curryshop i Bristol. Och även Storbritannien har ju delvis de där löjliga jävla reglerna! "Ursäkta, ser jag ut som om jag vill bosätta mig här på er klippa i Nordatlanten med vita bönor, bacon och korv som den största kulinariska begivenheten?", liksom.

Man blir inte glad av att bli ifrågasatt, så jag begriper om Danmarks turistström minskar.

Fredrik Preisler, direktör på ansedda propagandabyrån Propaganda McCann säger:

" - Danmark uppfattades tidigare som ett frisinnat, diplomatiskt och mycket mänskligt land. Nu är vi närmast där Österrike var för några år sedan med Jörg Haider i spetsen. Vi uppfattas nu som ett litet aggressivt land, som gärna förklarar krig mot muslimer och det mesta av den arabiska världen. Och ett land som inte tycker om utlänningar."

Så vill inte jag
att omvärlden ska börja uppfatta Sverige. Därför röstar inte jag på Sverigedemokraterna, Nationaldemokraterna, Nordiska Rikspartiet eller annat främlingsfientligt parti 2010.


Niels Thomsen
, tidigare vd för Danmarks största reklambyrå, säger:

"- Men visst har Danmarks varumärke tagit skada av den nya politiken. Danmark handlar om hygglighet, närhet och vänliga människor. Vår restriktiva invandringspolitik och Muhammedkrisen är händelser som är värre för Danmark än om det inträffat i till exempel Norge, där det är natur och storslagenhet som säljer. Då gör det inte lika mycket om profilen på landets invånare plötsligt ändras."

Tänk efter före!


Kommentarer
Postat av: Tobias Lindgren

Det där är endast mångkulturella lögner, som motbevisas här:http://falkblick.nu/?p=361Konstigt att Finland, som har en ännu mer ansvarsfull invandringspolitik, inte har några "problem" med sin turistnäring. ;-)

2008-08-24 @ 17:51:05
URL: http://falkblick.nu/?p=361
Postat av: Patrik, Ängelholm

Argumenten för fortsatt massinvandring blir onekligen alltmer desperata...Danmark stod upp för demokrati och yttrandefrihet i samband med Muhammedkrisen. 2% nedgång i mejeriexporten är ett billigt pris för att stå rak i ryggen för västerländsk humanism och demokrati.Socialistiskt kryperi för totalitära ismer och ömfotade religiösa fanatiker, har inget stöd i Danmark - inte ens bland (de danska) socialisterna själva!

2008-08-24 @ 18:36:43
URL: http://patrikohlsson.wordpress.com
Postat av: Nicklas Eriksson

Nja, det är inte så underligt eftersom Finlands turistnäring bygger på natur, liksom Norge. Inget man spontanåker till utan planerar noga. Falkblicks "sanning" ger jag ungefär lika mycket för som Jehovas Vittnens variant.Patrik, var "kryper" jag för islamiska eller andra religiösa fanatiker? All religion skulle ner i samma toalett om jag fick bestämma. Jag skiter väl i religionen, det är människorna som utövar den jag bryr mig om.

2008-08-24 @ 20:20:23
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Nicklas Eriksson

Och jag antar att Fredrik Preisler, Lars Thykier och Niels Thomsen är mångkulturella lögnare de också?Vad är det ni är så livrädda för, gossar små? Att det ska komma stora stygga negrer och sno era brudar?

2008-08-24 @ 20:24:47
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Patrik, Ängelholm

Nicklas,Det här med naturpratet är befängt, eftersom det gäller samtliga nordiska länder. Norska berg, finska sjöar, svenska skogar och danska stränder, är alla mycket attraktiva för trångbodda centraleuropeer.Om inte din syn att muhammedbilderna skulle vara en kränkning av 1 miljard muslimer är ett kryperi för muslismk fanatism och människorna som utövar den, vad är det då?Det finns ingen anledning att framställa dina källor som martyrer för mångkulturen. Thykier ser väl till sin egen plånbok och ingenting annat. 4-6 veckors tid för ett visum är ingenting i de sammanhangen. En seriös resebyrå med rätt kontakter fixar det snabbare och utan besvär för resenären. Om några sketna Muhammedbilder, rak rygg för yttrandefriheten och en hälsosam invandringspolitik ger det bild Preisler beskriver, så är det väl värt det i allra högsta grad.Hudfärgsfixeringen får stå för dig.

2008-08-25 @ 10:26:12
URL: http://patrikohlsson.wordpress.com
Postat av: nicklas eriksson

Tja, enligt de danska ekonomerna och anställda vid turistbyråerna är det så i alla fall, men vad vet väl de jämfört med en sverigedemokrat från Ängelholm..? Blott intet.Jag tror ändå du är lite skraj för att din tjej tänder på negrer...

2008-08-25 @ 16:11:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0