Dagens snyfthistoria!

Dagens snyfthistoria levereras av mannen som gav den svenska folkhemsrasismen ett ansikte, Bert Karlsson, före detta partiledare för partiet som banade vägen för Sverigedemokraterna, Ny Demokrati. De verkar inte ha någon hemsida längre, men senast jag tittade på den fanns det kakrecept att läsa där...

Allt den mannen
häver ur sig går ut på ett, och ett allena: svensken måste få avsky invandrare hur mycket han vill och rasisterna ska få stå oemotsagda. Men så får det inte vara. Visst kan man ha åsikter om hur Marita Ulvskog "tar debatten" med rasisterna, men aldrig att Sverigedemokraterna och deras vidriga avarter ska få föra fram sina åsikter obemötta.

En sak jag aldrig
har fattat är varför ingen säger till Jimmie Åkesson, som ska vara så svår att knäcka i debatt:

"Jimmie, tror du att vi är dumma i huvudet? Allt ni gör på det nationella planet, allt, går ut på att svärta ner invandrare i allmänhet och muslimer i synnerhet. Tror du att vi går på ert snack om att ni bara hatar kulturer som inte är svenska? Tror du inte att vi fattar att ni är precis lika mycket emot människorna som driver kulturerna och utövar religionerna? Tror du inte att vi begriper att er kampanj mot moskén vid Ramberget går ut på att ni inte vill göra samhället lika bra för muslimer som för övriga? Är det verkligen så att du tror att vi inte lärde oss något av Hitler? Han körde exakt samma stil som er, förutom att han var ärligare och inte tog omvägen runt kulturer. Tror du inte att vi har begripit vilka ni är? Det är inte så svårt när ni har partisponsrade bloggar som inte publicerar andra nyheter än att blattar begår brott ibland och att muslimer vill skapa en muslimsk värld och avskaffa knäckebröd och dalahästar?

Snälle Jimmie, tänk om. Vi ser igenom era lögner som smörpapper en solig sommarmorgon. Nu ska vi ta itu med de som röstar på er, de som känner sig bortglömda, marginaliserade och outsorcade av den moderna globaliserade ekonomin, de som tack vare kvartalskapitalismen har fått sin tron på framtiden utraderad. Tack för mig Jimmie, om ett par år finns det kakrecept på er hemsida också!"

Också får den som säger det gärna mena det också.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Så jla bra skrivet!

2008-08-22 @ 10:33:39
URL: http://hbt-sossen.blogspot.com
Postat av: Nicklas Eriksson

Tack Alexandra!

2008-08-22 @ 11:35:57
Postat av: Johannes

Jag säger detsamma, jäkligt bra skrivet.

2008-08-22 @ 16:32:50
URL: http://hannes2.blogg.se/
Postat av: Nicklas Eriksson

Man tackar, Johannes. Det brukar bli bra när man skriver från hjärtat.

2008-08-22 @ 16:50:53
Postat av: Johannes

Nicklas// Japp så sant!

2008-08-22 @ 17:36:37
URL: http://hannes2.blogg.se/
Postat av: Tobias Lindgren

Kommunisten Marita "Varulven" Ulvskog har aldrig tagit debatten med Sverigedemokraterna och kommer troligen aldrig att göra det heller. Ni kan ju aldrig vinna en saklig debatt. Det vet ju alla. :-)

2008-08-22 @ 19:20:39
Postat av: Nicklas Eriksson

Vilka jävla "vi"?

2008-08-22 @ 21:20:21
Postat av: Tobias Lindgren

Tja, svenskfientliga och rasistiska kommunister som du, kanske.

2008-08-22 @ 23:06:59
Postat av: Nicklas Eriksson

Aha, såna.Jaja, det känns ju inte som om det är jag som just förlorat mot en feg, anonym skitstövel som är för rädd för att skriva under sitt eget namn precis.Lycka till med kakorna, "Tobias".

2008-08-23 @ 10:25:32
Postat av: Tobias Lindgren

Tja, jag heter ju Tobias Lindgren, men var jag bor tänker jag inte avslöja för rasister som du. Jag vill inte han någon yxa i min dörr.

2008-08-23 @ 14:59:58
Postat av: Ohyra

Nicklas, ingen idé att bry sig karnl söker ungefär varje dag efter bloggar som nämner SD på nåt sätt och sen kommenterar han på dom efter eget huvud (ofta med en enkel länk till SD's kampanjsida)...Karln heter kankse Tobias (vadfaen tror det var Karlstad (hade nåt vagt minne att jag hittade nåt om det när jag letade efter hans egn blogg eller nåt, nån under det namnet hade publicerat grejer i lokalpressen. Problemet är att Tobias verkar köra samma schtick överallt - allt som nämner SD får honom att kommentera. I ärlighetens namn verkar han lida av en släng asbergers eller nåt)

2008-08-23 @ 15:55:17
URL: http://ohyra.blogspot.com
Postat av: Tobias Lindgren

Har man inga argument försöker man sjukdomsförklara sin meningsmotståndare.

2008-08-23 @ 16:48:02
Postat av: Nicklas Eriksson

Jo minst sagt asbergervarning. Han inser inte när han har förlorat heller utan kör bara på. Ska vi tippa på att partiet ser honom som en tillgång så länge han håller sig på internet men aldrig i helvete skulle nominera honom till en post?

2008-08-23 @ 18:38:34
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Ohyra

Jag tror det ... :-)Antingen det är eller så har nån lokalpost nånstanns som kassör eller nåt. Han är ändå rätt spännande som snubbe - jag har faktiskt tänkt lite på vad det är han gör, om han e gift eller hur gammal han är. Du vet, vävt upp en liten berättelse om honom.

2008-08-23 @ 23:16:03
URL: http://ohyra.blogspot.com
Postat av: Nicklas Eriksson

Okej, ja jag kan tänka mig att han är 32 år och gick samhälle på gymnasiet efter att ha gått ett år på natur som han insåg att han inte klarade. Därefter fick han efter ett par år ett vick inom landstinget som han hade i två och ett halvt år. Sedan gick han lite komvux, men inget som ledde någonstans. Under komvux träffade han Maria som han var ihop med under tre år tills han var otrogen mot henne på en fest. Sedan var han singel i ett år och arbetade med att köra ut tidningar till utdelarna i två år tills han blev uppsagd. Det var ungefär då han kom underfund med att han inte gillade blattar något vidare. Eller, han hade alltid tyckt att de skulle ta seden dit de kom och börja snusa i underläppen och åka kittad raggarvolvo som de gör i Karlstad.Ungefär nu träffade han Lina vars bror är sverigedemokrat och hade "Tobias" intresserad. Det höll bara ett halvår med Lina eftersom "Tobias" var otrogen igen. Nu sitter han i en mycket ostädad etta på Kronoparken och bara hatar och lever för partiträffarna.

2008-08-24 @ 00:07:43
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0