Birdlegs, you suck!

Alltså, den här trestegsskattesmitaren Cristian Olsson är bra på att få mitt blod att koka av ilska.

Han har inlett sin karriär med att träna timme ut och timme in på Rannebergens idrottsplats, Hjällbovallen, Bläsebovallen och Angeredsvallen, samtliga kommunala, som pojke. Sedermera som junior kanske lite grann på öisgården som är privat, men majoriteten på kommunala Slottskogsvallen, Majvallen och Ullevi. Han har haft tillgång till stans gym och kommunala friidrottens hus.

Och vad gör
den råttan? Jo så fort pengarna börjar rulla in så tar han sina miljoner och bosätter sig i en fin trea i Monaco med utsikt över bukten med alla yachter och ägnar inte de som går och krattar längdhoppsgropen på slottskogsvallen en tanke mer. Samma visserligen med Anja la foca Pärson och Kajsa "Stomatol" Bergkvist, men de är inte från Angered så de retar inte upp mig lika mycket som Olsson.

Och nu har monegasken blivit utsedd till fanbärare för Sverige, landet han skiter blött i. Nationalism är mig främmande, men jag tycker ändå att bara idrottsmän bosatta i Sverige borde få bära in fanan på invigningar.

PS: Jag och
sambon ska flytta till större lägenhet och Gordon Ramsey blev rejält utskälld ikväll! Och jag ska bli morbror! Wiii!

Kommentarer
Postat av: Daniel A

Man borde kanske inte behöva bo i landet, men i det landet som man betalar skatt till kan man få vara fanbärare åt.

2008-08-11 @ 09:56:17
Postat av: nicklas eriksson

Ja, jag hade inte haft några som helst problem om han varit fanbärare åt Monaco. Men frågan är väl hur mycket skatt råttan betalar där. Det är väl en "kommunal avgift" som kristdemokraterna uttryckte sig om fastighetsskatten.

2008-08-11 @ 17:39:01
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0