Klasskamp utan märg...

Aftonbladet! Denna gamla i smutsen dragna frihetspropagandist! Detta blad som varit så viktigt för arbetarrörelsen i det förflutna, men som numera bara är en sorglig kapitalistgödd skvallertidning finns givetvis representerat på min arbetsplats, Svenska Mässan nu under Bok&Bibliotek.

Och aldrig är Aftonbladet så rött som under Bokmässan, jag lovar er! De har en stooor monter med en massa helröda flaggor (vilket man knappt ser en enda av i sossarnas Första Maj-tåg nuförtiden, det är bara de gamla fackklubbfanorna och så den krossade tomaten i alla möjliga varianter) som drivs av små fläktar så att de fladdrar!

Men det var länge sedan Aftonbladet var en frisk fläkt! De gör ett så oseriöst intryck att ett nummer av Se&Hör känns precis lika trovärdigt rent journalistiskt, och det ENDA av värde som skrivs däri utgörs av Ingvar Perssons tyvärr sällan återkommande ledare.

Tyvärr, Aftonbladet.
Ni är för sorgliga. Lägg ner klasskampssymboliken, för det är inget ni ägnar er åt. Landsorganisationen, sälj omedelbart er del i skräpet. Ni överskattar betydelsen av ledarsidan något vansinnigt. Lägg pengarna ni får för kapitalist/spelbolagsdyngan till att utveckla LO-tidningen istället. Vi arbetare har inget att lära av Aftonbladet som nu bara står för degeneration och dekadens.

Klasskamp utan märg, röda fanor utan färg...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0