Inga torskar vid Feskekörka!

Nu vill Socialdemokraterna och Miljöpartiet i Göteborg utreda om det går att stänga stans prostitutionsstråk Rosenlundsgatan. Man har insett att det står så unga tjejer som i femtonårsåldern där. Det var folkpartisterna Birgitta Ohlsson, också känd som den sista socialliberalen och Cecilia Malmström som drog upp det för någon månad sedan.

Well, säger jag, det är väl någon sorts initiativ i alla fall, men alla vet vad som händer om man försöker skopa upp vatten med en sil: det flyttar på sig ja. Det kommer hororna och deras hallicksvin också att göra. Riktiga problem blir det om de flyttar ut till Aröd, Högsbo industri eller något annat som står tomt hela nätterna.

Men okej, utred i alla fall. Men det viktigaste är att ta debatten om att det inte är okej att köpa sexuella tjänster. Torskar kommer det alltid att finnas, liksom det alltid kommer att finnas tjejer (och killar) som säljer. Men debatten är lika viktig att ta mot de rabiata ungliberalerna som anser attdet är helt okej med horerier (lite lustigt att ingen av dem själva någonsin syns nere vid kanalen när det är så okej) om det sker på frivillig grund. Och enligt deras förvirrade logik måååste det ju vara på i första hand frivillig grund när så många gör det. Observera att det här är ett autentiskt argument jag har fått slängt i ansiktet av en ungliberal i full frihet! Uäsch!

Ska inte dissa beslutet för mycket, man gör ju något i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0