Filipstad drabbas som de flesta andra

Filipstads kommun, min lilla uppväxtkommun i östra Värmlands Bergslag har enligt Filipstads Tidning (lördag 22/9) ansökt om 3 extra miljoner till försörjningsstöd. Det går helt i linje med det avslöjande TV4 gjorde för ett par månader sedan om att hälften av landets kommuner trodde att de skulle komma att behöva söka extra pengar eftersom så många förlorar på borgarnas politik att de inte kan försörja sig själva.

Det "nya välståndet" kommer tyvärr inte avfolkningskommuner i de inre skogslänen till del i någon högre grad, hur gärna stureplanscentern vill påstå det.

Det ska bli intressant
att se längre fram i vår hur många miljoner man tvingas söka då i Filipstad. Jag hoppas också att TV4 gör en uppföljning på sitt rep och granskar hur många kommuner som verkligen tvingades söka.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Filipstad är min gamla hemkommun och inavndringen har förstört de små kransstäderna till Filipstad. Dekadensen har börjat flöda.

F.D Lesjöfors bo!

2008-03-01 @ 20:14:56
Postat av: Nicklas Eriksson

Det här får ligga kvar trots att avsändaren är anonym som ett exempel på den inskränkthet som råder i de så kallade "förstäderna" till Filipstad som knappt är en stad själv.

Gud vad hemskt att genpoolen blir lite påbättrad i era små inavlade hålor du! Som om dekadensen inte skulle ha funnits innan...

2008-03-02 @ 16:50:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0