Reflektioner before christmas

Trettiofem minuter varav fyra i kö och julklapparna fixade! Och allt utan att ens behöva lämna Olskroken! Jag är inte dålig, ha ha.

Tänk så underbart att slippa trängas med svettiga smålänningar, gallskrikande ungjävlar till någon sönderstressad käring från Borås som handlar på exakt samma affärer som de har i Knalleland, och inte behöva argumentera med någon nyanställd i kassan om vad priset var på det och det som jag hade varit tvungen till inne i stan!

Olskroken har allt. Jag bodde ju nästan med sambon i Majorna innan och var lite rädd för att gå miste om något i affärs- eller serviceväg när vi flyttade ihop.

Så dumt av mig. Jag märker som olskroksbo att det enda som finns i Majorna förutom fyllon och ställen de blir fulla på är florister och hårfrisörer. En av varje i varje kvarter från Stigbergstorget till Västra Kyrkogården ta mig fan.

Gjorde min allra sista dag på Svenska Mässan idag med. I Mars skulle det ha blivit tio år för mig där, blev anställd 9803. LIte smått melankoliskt, men mest skönt om sanningen ska fram. Jag kommer dock att göra små inhopp som truckförare åt Fokushuset på in- och utflyttar och kanske som monterbyggare åt Freddan under våren, men som grovstädare ser Svenska Mässan mig aldrig mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0