Gott nytt år!

Vill önska mina läsare, meningsfränder såväl som motståndare, ett gott nytt år.

Jag och sambon firar hemma, ensamma. Jag har en gryende öroninflammation, tror jag, och har ont i halsen. Sambon har rinnande näsa och ont i halsen hon med.

Också har vi tilfälligt blivit husse och matte åt världens goaste lilla hund-dam. Hon heter Lala och är väldigt kelig och mysig. Hon bor hos oss dels för att hennes matte är i Stockholm och dels för att där hon bor egentligen, i Hammarkullen, skjuter de så galet mycket fyrverkerier. Det är ingen bra plats för en skotträdd liten hund.

Mina önskningar inför det nya året:

Att jag
och alla jag känner får ha hälsan och leva lyckliga.

Att Socialdemokraterna lägger fram en tydligt formulerad och klar politik baserad på socialistisk grund och att det där tjafset om "företagarnas parti" slängs i soporna. Man gör klart för miljöpartiet att ska man vara med i några som helst sammanhang 2010 så får man bli ett parti som går att lita på i alla väder och inte bara när det passar.

Att
sossehögern inser att deras kapitalälskande väg inte är rätt väg att gå.

Att GAIS hänger kvar i Allsvenskan, jag orkar inte en ökenvandring till.

Att fyrverkeripjäser förbjuds i handeln och att böterna för innehav för privatpersoner ändras till fängelse. Fulla idioter och skitungar  förstör för otroliga värden varje år och orsakar både djur och människor ett så stort lidande att det inte längre kan ursäktas med det dumma argumentet om att "folk måste få ha lite kul". Inte när det går ut över andra. Då får ni titta på ett kommunalt fyrverkeri istället, tyvärr.

Att C.L.K. Aqurette (m) får besöka en latinamerikansk kaffeplantage och arbeta under samma förhållanden som de fattiga arbetarna där. Vidare att han sedan får arbeta samma period på en plantage som har Fair Trade så att han ser skillnaden det gör. Detta mot bakgrund av att han på allvar skrev att Fair Trade inte hade något existensberättingande eftersom det inte var rika svenskars sak att ta bort valmöjligheten att välja fattigdom för latinamerikanska plantagearbetare och fattigbönder.

Det enskilt dummaste uttalandet 2007 i hård konkurrens.

Gott slut och gott nytt år. Skjut inte fingrarna av er nu.
 

Kommentarer
Postat av: Rekan

Jodå, jag är från Norrtälje från början. Har bott i Göteborg ungefär sju år. Är bekant med din sambo också. Gott Nytt År och krya på dig!

2008-01-01 @ 16:22:03
URL: http://rekanblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0