Bruna låtar

Usch, jag rids av äckelkänslor över hela kroppen. Insåg nyss att nazistbandet Storm, under namnet Riot gör GAIS-låtar! Det är något som har hänt sedan Gamla Ullevi återuppstod alltså. Innan, på brädhögens tid så punktmarkerade vi alltid de få nazister vi hade i klacken. Minsta antydan till heilande, apljud eller rasistiska ramsor ledde till antingen stryk direkt eller till ett allvarsamt samtal och förmedlande av beteendet till vakt som omedelbart förpassade de tomhuvade av arenan.

Men det
verkar vara andra tider nu. Trots att GAIS är fullt av svarta spelare, med kurdisk och latinsk härkomst så envisas dessa erbarmliga idioter med att finnas kvar. Jag vämjs över detta. Det måste bero på att vi gamla som är klart antifascistiska till läggningen (ja, utom vår egen lille mys-nasse O då som gråtande lovade och svor på att aldrig försöka göra GAIS till en arena för spridande av sina vämjeliga åsikter och som sedan fick stå kvar, jag vill inte ens hänga ut honom med hela förnamnet för att han skött sig så bra) har flyttat till L3, levande sittplats.

Ni yngre har en grannlaga uppgift för er: håll nassarna kort! De har ingen business på en grönsvart läktare. Nazister kan hålla sig till Wisemen och Helsingborg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0