Wanjas problem blir alltmer uppenbara.

Hon har helt enkelt suttit instängd i borgen för länge så att hennes kontakt med verkligheten har upphört. Nu på morgonen sa hon i Ettans morgon-tv att "hennes trovärdighet kan ha blivit naggad i kanten".

Snälla Wanja, inte har den det! Den är borta helt och hållet. Jag fick ett litet hopp när den store tjommen från Byggnads vadhannuheter som är ordförande för LO Mellansverige stod och var lite klädsamt förbannad mittemot Wanja i studion, men han gjorde givetvis en kovändning på slutet och berättade om vilka fina vänner de var lika förbannat och att det här inte gick att jämföra med Stig Malms byggbonusar.

Slutet gott allting gott
blir det nog för Wanja. Vi andra får fortsätta knega ihop till bonusar åt henne och hennes gelikar i Schlaraffenland.

Kommentarer
Postat av: livelev

Så länge folk hellre sitter och pillar naveln framför TV:n istället för att gå på fackmötena så kommer det vara såhär.SAC ter sig alltmer lockande....

2009-03-25 @ 22:35:46
URL: http://blogg.passagen.se/livelev
Postat av: Jimmy Windeskog

Jag vet inte, lämnade facket för omkring 10 år sedan, men LO är väl så pass starka att de inte ens behöver bry sig om medlemmarnas stöd. Speciellt då alternativ nästan helt saknas.Där finns ju en öppning för ett spännande projekt, en nationalistisk fackförening.

2009-03-26 @ 00:17:19
Postat av: livelev

Jimmy - Vi har redan en nationalistisk fackförening. Den heter Riksdagen, och representerar de svenska intressena gentemot andra nationer. En fackförening företräder sina medlemmar, och jag kan inte se på vilket sätt ett yrke skulle vara förknippat med nationalitet. En sopgubbe i Sverige gör exakt samma jobb som en sopgubbe i Norge. Hellre ser jag en ökad internationalism när det gäller det här.

2009-03-26 @ 07:08:22
URL: http://blogg.passagen.se/livelev
Postat av: Nicklas Eriksson

livelev: en kompis höjde närvaron på mötena till nästan alla klubbmedlemmar. Då började övriga styrelsen motarbeta henne. Då blev hon obekväm...Jimmy: ett intressant initiativ ur ett fackligt perspektiv. Kör hårt så får vi se hur mycket folk ni drar. Hade du tänkt att det skulle bli något tvärnationellt samarbete?2009-03-26 @ 15:26:23
Postat av: Johannes

Håller helt med dig, Nicklas. Läste du förövrigt vad Wanja sa i och med att hon inte kunde avgå, så här sa hon hur som helst. "Jag har fått ett förtroende från medlemmarna. Jag kan inte svika det förtroendet" Det tycker jag var rejält roligt och tyder ju på att hon har noll koll. Ganska symboliskt.

2009-03-28 @ 21:21:37
URL: http://hannes2.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0