Det var så sant!Bengt af Klintberg, etnolog och folklivsforskare


Ja just ja!
Jag vet att antalet påståenden om kungahusets fantastiska förmåga att dra in pengar till landet numera har exploderat på nätet, men kan någon verkligen härleda detta med konkreta siffror eller är det bara vad man misstänker?

Tarja Halonen, Finlands
president, lär ha ett liknande rykte om sig. Är det någon som vet om det är mer än en klintbergare?


Kommentarer
Postat av: Calle

Även om monarkin drog in si och så mycket pengar är ju inte det ett argument för att ha kvar den. Statsskick ska bestämmas utifrån de demokratiska principer som finns i ett land, inte utifrån vad som ger mest ekonomisk avkastning.Om det visar sig att en hjulbent, rödnosad clown skulle ge mer pengar till turistnäringen än Victoria, skulle de förespråka ett byte av statschef till clownokrati då?

2009-03-09 @ 17:05:44
URL: http://callebergstrom.blogspot.com
Postat av: Nicklas Eriksson

Nej, tycker ju inte jag heller. Men jag skulle bra gärna vilja veta om det ligger någon sanning i det där obekräftade ryktet om att knugen drar in så mycket flis till staten.Han påminner i och för sig rätt mycket om en clown när han gör sina tal tycker jag, och näsan är nog röd när han tagit en tuting för mycket.

2009-03-09 @ 21:26:12
Postat av: Rog

Har svårt att tro på att knugen drar in några större kronor till kassan. I mina ögon är monarkin en belastning och en odemokratisk struktur. Den borde avskaffas. Ärligt talat så tycker jag Victoira Silverstet eller Ingvar Kamprad gör mer för Sverige än vad den "invandrarfamiljen" gör. Vilket är bra roligt.Högerlement vill kasta ut vissa grupper av invandrare men vissa invandrare får tydligen kosta hur mycket som helst. =)

2009-03-09 @ 22:18:50
URL: http://blogghelvetet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0