Statsministern gömmer sig - igen.

Efter Fredrik Reinfeldts Vaxholmstal lovades vi svenskar en ny fräsch och orädd statsminister som inte skulle springa och gömma sig längre när oppositionen ville debattera.

Vi fick det här, Kulturbloggen var snabbast.


Kommentarer
Postat av: Johannes

Nej fy fasen, det var de fegaste. Vilken jäkla lögnaktig fjant han är!

2008-09-07 @ 21:28:08
URL: http://hannes2.blogg.se/
Postat av: Nicklas Eriksson

Ja jag begriper inte vad de är så rädda för. Folk blir ju bara sura när de hör Sahlins nasala stockholmska så det borde ju gynna honom.

2008-09-07 @ 22:21:19
Postat av: Johannes

Nej verkar riktigt konstigt, har han börjat tvivla på sin egen politik eller vad? Han har ju tagit debatter tidigare med henne så varför inte nu?Han kanske är rädd för ännu fler opinionsras då Sahlin konstigt nog har en förmåga att få mätningarna att stiga för (S) så in i helsike och därför vill han inte att hon visar sig och än mindre debattera med henne för det räcker ju i princip för Sahlin att visa sig sen höjs opinionsmätningarna. Aja vemvet, en aning långsökt teori det sistnämnda ärligt talat men hur som helst så är de väl något taktiskt spel, han försöker stjäla all uppmärksamhet kanske? Och det en aning märkliga är ju oxå att SVT lät han komma ensam till agenda ikväll. Även om det nu taktiska mer framstår som ren feghet och något som knappast gynnar honom.

2008-09-07 @ 22:32:34
URL: http://hannes2.blogg.se/
Postat av: daniel

Det logiska borde ju vara att låta det andra lismande aset komma till studion.

2008-09-07 @ 22:48:49
Postat av: Robin Hood

Och hur vet ni att det inte var Mona Sahlin som inte vågade ställa upp? Det verkar betydligt mer troligt eftersom det var hon som inte dök upp i studion.Jag kanske till och med har "välunderrättade käller" som jag inte vill avslöja. :)

2008-09-07 @ 23:15:46
Postat av: Nicklas Eriksson

Ingen aning, mössmannen, men det verkar ju rätt jävla logiskt när man vet hur hela feghögen som kallar sig regering har agerat hittills när det vankats debatt eller utfrågning. Det roligaste var ju klart när Totto vägrade svara på frågor om sin köpta examen=)Fredrik Reinfeldt var på moderaternas konvent i Göteborg och hade en taxiresa på tretton minuter till TV-huset sist det begav sig, men då gick han inte att nå av någon anledning.Och då är det ändå bara MONA SAHLIN som sitter och väntar! Hur jävla svår kan den falska söderbönan vara att klå i debatt? Hon har ju inte ens något annat att komma med än en sämre blåkopia på hans egen politik!

2008-09-07 @ 23:21:26
Postat av: Johannes

För att (M) ställde som krav att hon inte fick nörvara ifall han skulle närvara enligt kulturbloggen och de enligt kulturbloggens "välunderättade" källor (visst det kan vara total lögn men jag tvekar på det). Sen känns det rätt konstigt att Sahlin som sitter i opposition, varför skulle inte hon vilja debattera med statsministern? Visst de kan väl hända men det är väl mer sannolikt att Reinfeldt backar ur medtanke på opinionsmätningarna tex. Jaja vemvet.

2008-09-07 @ 23:28:52
URL: http://hannes2.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0