Anställningsbar..?

På måndag gör jag min sista hela vecka för min arbetsköpare på Svenska Mässan. Kan lova att det börjar kännas pirrigt nu. 3/12 börjar jag på Fastighetsakademin, det ska verkligen bli skitkul att få ett nytt spår i livet. Jag hoppas att jag klarar av studierna, sist jag pluggade, på nittiotalet (då jag tack vare den sanslösa lågkonjunkturen inte kunde få något jobb hur jag än försökte) tvingades studera, gick det inte så bra.

Men nu har jag
en helt annan inställning. Känner mig riktigt motiverad för att börja. Det bästa är att jag inte ens behöver byta fackförbund när jag är klar!

Jag tycker i och för sig att det är själva satan att det ska behövas tre terminers studier för att kunna anställas som fastighetsvärd, det är många i min sits som har svårt med matte som skulle kunna göra det jobbet men inte klarar utbildningen. Nu har jag välsignats med inte bara världens snyggaste och sexigaste sambo utan även världens smartaste sambo också, och hon är grym på matte och en grym pedagog, så hon kommer att hjälpa mig.

Men nu jävlar är det helg, Dropkick Murphys senaste, The Meanest of Times, ligger i stereon, skallen ska rakas, kängorna knytas och hängslena på och sen ska jag till Halta Lottas och träffa mina boys från jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0