William Petzäll hoppar av.William Petzäll, politisk vilde. Jag tror inte han orkar länge till.


William Petzäll
hoppar av Sverigedemokraterna och vill deala med moderaterna. Han skyller på sitt missbruk. Det är klart det är tragiskt för William Petzäll och hans familj. Varje missbrukare är en förlust för samhället, sig själv och sin familj och särskilt när missbrukaren är så ung som Petzäll är, är det speciellt tragiskt.

Men det här visar på två saker: hur sanslöst dålig koll Sverigedemokraterna har på sina medlemmar, och att nästan vad ålrens som helst kan göra karriär inom det partiet. Björn Söder sa idag i Studio Ett att han inte har pratat med William Petzäll sedan Almedalsveckan, det är en förbannad tragedi för vilket parti som helst att partisekreteraren inte har kollen på de som ingår i en så liten riksdagsgrupp som SD:s. Björn Söder bryr sig helt enkelt inte om svaga personer (eller såna som han uppfattar som svaga, Björn Söder är med stor sannolikhet en mycket rädd och liten kille bakom den tuffa fasaden, man söker sig inte till ett rasistiskt parti annars. Ja man blir inte ens rasist).

Det andra det visar på är att man nog inte ska vänta sig politiska stordåd av någon som på valvakan står och tjoar i mobiltelefon om hur mycket man ser fram emot riksdagslönen, övernattningslägenheten samt de fria resorna inom Sverige. Det är med största sannolikhet just det som gör att William Petzäll vill vara politisk vilde.

Jag tycker fan i mig lite synd om grabben. Han har antagligen inte blivit sedd och uopskattad av några andra än fascisterna (deras vanliga sätt att ta in folk) och var med stor sannolikhet en väldigt ensam kille innan dess. Nu är han ensam igen. Har man varit alkis sedan man var sexton (som han sa någonstans) så är något väldigt fel. Jag tror inte att William Petzäll är ond egentligen, till skillnad mot Rickard Jomshof, Jimmie Åkesson och Björn Söder. Dessa tre är riktiga skitar och Björn Söder har ögon som en skallerorm. William Petzäll har snälla ögon om man tittar noga. Om jag tittar riktigt så ser jag mig själv i dem. Men mig var det inte fascisterna som fick fatt i först.

Men det är
å andra sidan rätt ärligt av honom att säga som det är. Det är väl det enda positiva man får ut av den här ledsamma historien.

Kommentarer
Postat av: Martin

Seså Ville! Berätta nu allt så får du knark! :)Fast när de kallar det sjukdom blir det lyteskomik och osmakligt.SD skall kanske skatta sig lycklig att det är just Ville som hoppar av och hotar sälja sin story, hans trovärdighet är ju ganska skamfilad, alla har ju hört en pundares historier...

2011-09-27 @ 09:26:37
Postat av: Nicklas Eriksson

Jag orkar faktiskt inte skratta åt honom nu. Har vänner som också varit alkisar sen tonåren.

2011-09-28 @ 20:56:22
Postat av: AnkelBob

Att agera demokratiskt har vänstern aldríg varit bra på men att kravalla, kasta knallskott och störa demonstrationer går tydligen bra? Vanligt hederligt folk har genomskådat er socialistiska världbild som bara är en "Kommunism Light" Same/Same.Ni påstår att det blev 1-0 i matchen? Närdå? det är naturligtvis ett fjantigt resonemang när detta kostade 1,5 miljoner helt i onödan.De rödsprängda revolutionsromantikerna hade lovat att STOPPA SDU?. Det gick inget vidare. Tåget gick som planerat om än lite försenat. I stället blev demonstranterna invallade och säckade av polisen.Jag satt själv på bussen efteråt och sjöng glada sånger tillsammans med de unga hjältarna i SDU. Samtidigt angreps bussen av stenkastande våldshuliganer från AFA. De värsta bråkmakarna fick syna parkgräset och blev lagda i handfängsel. En härlig syn!Men jag tyckte lite synd om han den ökände AFAiten (Inga namn!)med långt framskriden flintskallighet. Han hade kissat i byxan när polisen gjorde en inbrytning utanför St: Pauli kyrka. Kanske var det polishundarnas resoluta bett som skrämde vettet ur denne avdankade marxist?Det bästa återstår: nämligen filmen som inom kort är färdigredigerad och upplagd på Youtube.

Det finns inga vinnare när demokratin våldtas av vänmsterpöbeln på detta sätt. Däremot vill de flesta normala svenskar inte att skatten skall slösas på pack och kriminella för att de inte begriper vad demokrati innebär. Då lägger man sin röst på SD. Det är DÄRFÖR vi skrattar åt era rasslande nycklar, knallskott och vuvuzelor.

2011-10-15 @ 22:11:16
Postat av: Nicklas Eriksson

Eh? Vad i helvete babblar du om? Har inte fredagstjacket slutat verka ännu?

2011-10-16 @ 09:48:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0