Tar sossarna avstånd från kommunism? Men snälla!

Bloggen "Den hälsosamme ekonomisten" som är rätt underlig och inte går att kommentera på undrar något som visar på hans totala okunskap om svensk socialdemokrati. Han undrar om sossarna tar avstånd från kommunism.

Det har sossarna
gjort sedan 1917, ekonomisten, läs lite historia utöver ekonomin. Sossarna har i alla år drivit ut kommunister ur LO, jagat rätt på trotskister i partiet och sparkat ut dem och på alla sätt "hållit den röda fanan fri från löss" som det uttryckts. De är så rädda för tankar på "blodig revolution" att de skakar, och de vill inte inse att syftet med en revolution inte är att komma åt kapitalsternas kroppar utan att komma åt deras system.

Det förment
kommunistiska parti han menar att klart ickekommunistiska, reformistiska sossarna skulle välja att samarbeta med är det, ironiskt nog, ickerevolutionära socialistiska och feministiska Vänsterpartiet som skrev bort revolutionen för årtionden sedan.

Jag vet inte
vilket parti Den hälsosamme ekonomisten själv stödjer, men det verkar vara moderaterna. Då undrar jag, ekonomisten, med bakgrund av moderaternas medlemskap i International Democrat Union där flera öppet fascistiska partier (Arenas från El Salvador, Eldorado från Paraguay och Chiles båda fascistpartier), rena krigsgalningar med rasteorier (Likud) och neocons (republikanerna och spanska Partido Popular) är medlemmar; tar moderaterna avstånd från fascism?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0