Tänk att de är så rädda för oss!

Efter dagens löjligaste gnällattack någonsin i svensk politiks tassemarker, efter att Vänsterpartiet i Malmö låtit glada barn slå sönder en piñata med bilder av borgarna på, är det klart för alla som har ögon att se med: borgarna fruktar oss. De är fullständigt livrädda för oss i den revolutionära vänstern! Trots att vi är så små, så krympande och så totalt ickehotande så är det sista de ser på kvällen hur fjättrarna bryts och vi slipper lösa och de somnar med ett huttrande.

Fastän vi inte samlar tillräckligt med anhängare för att få in ett enda av de revolutionära partierna i Riksdagen (vad fan det nu skulle där och göra) så är vårt segervrål det de tror sig höra när klockan ringer dagen efter. De är fullständigt skräckslagna för revolutionens timme. Det syns med all önskvärd tydlighet på kommentarsfälten.

Och Vänsterpartiets Aron Etzler
är rädd och gnäller, men vågar inte riktigt ge order om pudel. Sicken ynkedom. Stå på er V i Malmö.

Jag förutspår att en borgarpiñata blir årets julklapp!

Kommentarer
Postat av: Tiger

Nä, jag tror inte direkt att någon blir speciellt rädd när Vänsterpartiet svingar piñata-käppen. Snarare tycker nog rätt många (precis som Annie Lööf) att det är ett uttryck för dålig smak. Fast inte speciellt allvarligt. Dålig smak i paritet med att ge sitt barn namnet Kevin eller Melissa. Eller att kalla sin fru för regeringen.Sedan handlade det där ju om Vänsterpartiet, ett riksdagsparti. Den revolutionära vänstern är ännu färre rädda för. Ett skäl är givetvis att ni inom den revolutionära vänstern ägnar er åt att polemisera mot och bråka med nationalister, vilket är en annan helt perifer rörelse.

2012-05-14 @ 22:48:26
Postat av: Martin

Är det för att de är kulturellt obildade som de skriker? Pinatan symboliserar djävulen, ondskan, det är därmed en helt bildlig excercis i motstånd, symbolik. Det enda som avslöjas när man förfasas över sådant, det är ens egen efterblivenhet. De som stämmer in i kören, legitimerar dumkraften!

2012-05-15 @ 17:33:22
Postat av: Tiger

Att det handlar om symbolik eller "en bildlig excercis i motstånd" undgår förstås ingen. Hur kan du tro det? Ingen tror att det är den riktiga Annie Lööf som vänsterbarnen går lös på med käppen. :-)Att folk "förfasas" eller på andra sätt reagerar handlar om en reaktion på dålig smak och inte så mycket mer än det.Taktiskt osmart av Vänsterpartiet är det dock då sådana övningar mest skapar dålig publicitet.

2012-05-15 @ 19:52:42
Postat av: Martin

Förfasas var kanske för generellt uttryckt. De mest efterblivna reaktionerna har försökt koppla handlingen till våld och uppmaning till våld. Sådana uttalande visar bara ens egen efterblivenhet.Utser man sig själv till den goda smakens försvarare är man lika mycket del av dumkraften.

2012-05-15 @ 23:08:36
Postat av: Jimmy Windeskog

De som hyllar politiskt folk ser givetvis inget problem i denna hjärntvätt av barn, men vi demokrater gör det kan jag lova.

2012-05-16 @ 14:08:06
URL: http://www.nd.se
Postat av: Martin

QED! :)

2012-05-16 @ 19:59:04
Postat av: Nicklas Eriksson

Du är inte demokrat Jimmy. Du är nazist.

2012-05-18 @ 22:58:27
Postat av: Nicklas Eriksson

Tiger bekräftar det jag skriver:) Annars hade du givetvis inte behövt förminska.

2012-05-18 @ 22:59:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0