Det liberala ek-gagemanget.

Läser att de har sågat ner eken vid radiohuset. Äntligen, säger jag, för den här fjantiga frågan har retat mig något enormt. Det här var ett lätt sätt för liberaler med Weltschmerz och white man´s burden-komplex att köpa sig ett lite bättre samvete.

Slår vad om att SOS Barnbyar eller Rädda Barnen kommer att få många nya månadsgivare som undrar om det går att skänka burkpanten till dem nu. Nu har ju liberalerna fått smak på det här med engagemang.

Hade jag bott i Stockholm hade jag kontaktat trafikkontoret och hört om man hade kunnat få köpa veden...

Kommentarer
Postat av: Martin

Vore onekligen lite mer övertygande om liberalerna engegare sig för något mer substantiellt. De kunde till exempel gå brevid oss i motståndet emot rasism och nazism. Men i deras värld är ett dödligt hot och våld emot en stor del av vår befolkning ett billigt pris för att aldrig synas med en kommunist.Hellre kämpa för ett sjukt träd än att kämpa för en enda medmänniska...

2011-11-26 @ 13:36:26
Postat av: Nicklas Eriksson

Ja tyvärr är det nog så de ser på sin lilla inrutade värld innaför tullarna. Undrar vad de räknar som medmänniskor egentligen.

2011-11-26 @ 23:19:26
Postat av: Lasse Strömberg

Ja, det är lätt att engagera sig för fullkomligt ofarliga saker.

Det är som med välgörenhet. Det finns bara därför att överklassen har behov av att lätta sina samveten.

Välgörenhet borde förbjudas!

Elda med ekved kan ha sina risker. Dels ska veden ligga minst två år för att minska på garvsyran och dels blir det lätt för hög värme för eldstäder inte godkända för ekved, vilket de flesta ändå inte är.

2011-11-29 @ 10:47:35
URL: http://fotolasse.se
Postat av: Hubert

Bra det.

2012-01-11 @ 16:22:33
URL: http://raknaut.com/rakna-ut-bmi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0