Kommunistiska Partiet i Växjö gör bort sig.

Kommunistiska Partiet i Växjö sällar sig till de vänsterflummare som hellre ser döda revolutionärer och en av diktatorn krossad revolution än att västmakterna lägger sig i, visserligen med sin ständigt närvarande agenda i form av att stjäla till sig så mycket olja den förmår, men ändå!

Döda revolutionärer gör ingen revolution. Från Vänsterpartiet till KP sitter verklighetsfrånvända människor och gapar "NATO ut ur Libyen". Det, och min personliga favorit "Inled förhandlingar!" stod KP och gastade på gågatan i Växjö igår, lördag 26/3. Det är bara en hake: det går inte att förhandla med en fullständig, certifierad galning som Moammar Gadaffi.

Hans vansinne är på en helt egen nivå, kanske bara jämförbart med Kim Jong-Il och Pol Pots regimer. Den första uppskattas högt av Kommunistiska Partiet, det kanske är därför man inte begriper bättre än att tro att det ska gå att förhandla med en av Afrikas värsta slaktare?

Kommentarer
Postat av: Jimmy Windeskog

Ja det är många givar i extremvänstern i denna fråga för tillfället. SKP tex lägger ju fram teorin att rebellerna är al-Qaida och att stötta dem är att omöjliggöra demokrati i landet - vi får med det anta att Kadaffi kan göra mer för demokratik som SKP uppfattar demokrati.

2011-03-28 @ 15:27:36
URL: http://bssborlange.blogspot.com
Postat av: Nicklas Eriksson

Nej det tror jag inte att SKP gör. Det de lägger fram är nog det att vissa rebelledare påstås ha kopplingar till al Quaida. Det tror jag, utan att faktiskt ha sett det Astrid (väl?) skriver.

2011-03-28 @ 17:39:11
Postat av: Gustav Landström

Det är skönt att det går att lita på Kommunistiska partiet, att de förstår marxismen som analys metod och inte som ideologi, i tider när tiden är ur led.

2011-03-29 @ 01:52:44
Postat av: Jimmy Windeskog

Jo jag syftar på just Astrid. Men detta är just vad hon säger, att Nato:s inblandning motverkar demokraatiutvecklingen i landet - och det köper jag inte riktigt. Nu är jag givetvis för demokrati, men jag är emot USA:s nya invasionskrig (precis som jag var emot deras invasionskrig i Irak och Afghanistan), Libyens väg mot demokrati måste föras av folket själva.

2011-03-29 @ 09:16:41
URL: http://bssborlange.blogspot.com
Postat av: Nicklas Eriksson

Marxismen som analysmetod har alltid varit marxismens stora problem Gustav. Den har alltid kommit i vägen för praktiken.Om man hellre ser döda revolutionärer än levande, då är man inte en del av lösningen, då är man en del av problemet.

2011-03-29 @ 18:56:29
Postat av: janne g

Den enda orsaken att Nato, FN och USA bryr sig om Libyen är för att upprätthålla det petrodollarsystem som USA genom ren beskyddarverksamhet tecknade med huset Saud och OPEC 1973.

Det finns ingen som helst tanke på att befria Libyens befolkning. För de som inte är bekanta med vad "petrodollar-systemet" är så finns det en enkel förklaring på denna blogg.....(förstår man inte hur petrodollarn fungerar så är det omöjligt att förstå vad som händer i Libyen nu).....http://blogg.aftonbladet.se/visionarerna/2011/03/usa-oljan-dollarn-och-maktenDet som gör det enklast att förstå att insatsen i Libyen inte handlar om att beskydda befolkningen mot en diktator är om man jämför med Saud-Arabien. I Saud-Arabien är förtrycket betydligt värre än i Libyen men Saud-Arabien lämnas helt ifred av Nato m.m. Anledningen till detta är att Saud-Arabien är lojala och fortsätter att sälja sin olja i USA-valutan dollar. Så man måste förstå att allt detta handlar om vilken valuta som oljan skall säljas i och absolut inget annat.

En väldigt bra blogg som följer händelserna i Libyen är Maveras blogg här.....http://blogg.aftonbladet.se/maveraJanne

2011-04-02 @ 03:11:42
Postat av: Nicklas Eriksson

Intressant Janne!

2011-04-05 @ 21:27:01
Postat av: Gustav Landström

Bra tal av Ulf Nilsson, han gör det klart och tydligt.http://www.youtube.com/watch?v=q6Qesj4_U4g

2011-04-08 @ 20:20:06
URL: http://www.youtube.com/watch?v=q6Qesj4_U4g
Postat av: Daniel

Heder åt Kommunistiska Partiet som vägrar acceptera det imperialistiska kriget.

2011-04-09 @ 19:37:22
Postat av: Nicklas Eriksson

Ja för fan. Heder åt att döda revolutionärer enligt den välsignade stalinistiska praktiken numera slåss lika bra som levande.Om allt hängde på Stalinistkyrkan så skulle det inte bli en enda revolution någonstans i hela världen eftersom något någonstans alltid går emot deras religiositet.

2011-04-10 @ 17:31:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0