En liten reflektion på trettondagen.

Det var väl inte särskilt otippat att Levi Klausen till sist skulle avsäga sig sitt uppdrag för Sverigedemokraterna i Filipstads KF? Alla sanningssägare och usla lögnare åker ju från det partiet. Till sist blir bara de riktigt vassa lögnarna kvar, och då finns det inget som längre skiljer SD från resten av den politiska klassen i Sverige. Då har de blivit det de en gång föraktade och deras röstsiffror kommer att falla som Junilistans gjorde.

Noterar också
att den grötmyndige Michael Cocazza, VD för skandalbolaget Botrygg, till sist (bättre sent än aldrig!) insett att företag inte kan stämma privatpersoner för förtal. Calle FridénUtsikt från ett tak klarar sig allt. Cocazza borde kanske börja med ren maffiaverksamhet istället? Han verkar ha talang.

Kommentarer
Postat av: Jimmy Windeskog

Börjar inte dessa vänsterextrema önskedrömmar om SD:s stundande fall kännas mer än tröttsamt även för er själva snart? Expo har ju sagt samma sak sedan 1988.

2011-01-07 @ 09:35:47
URL: http://bssborlange.blogspot.com
Postat av: Nicklas Eriksson

Japp det har de, men SD har inte varit en del av PK-etablissemanget förrän nu heller. Det är de nu och den lilla radikalism som fanns i partiet innan 19/9 2010 kommer att vara bortblåst som minnet hos en alzheimerpatient=)Något som däremot KÄNNS tröttsamt är din utlevda masochism här på min blogg. Har du inte ett uns av ryggrad, karl? SD förnedrade dig och kastade ut dig för dina sanna åsikters skull och ändå skäms du inte för att svansa för dem som en annan marskatt. Ta dig i kragen och gå med i Svenskarnas Parti där du mer hör hemma ideologiskt. SD är bara en fjömsig moderatkopia, du hör inte hemma där.

2011-01-08 @ 18:42:40
Postat av: HellBoy

Åfan!

Är SD inte värre än en "fjömsig moderatkopia"????

Efter alla hårda ord(rasister,nazister etc) som blogginnehavaren fällt om det nya riksdagspartiet måste detta ses som en tvär gir i beskrivningen!!

Grattis till insikten! (även om nya beskrivningen haltar även det)./HellBoyPs. Själv beskriver jag SD som "det enda oppositionspartiet"

2011-01-10 @ 10:13:48
Postat av: Nicklas Eriksson

Nej det är de inte. Var är i så fall radikalismen? Inte i riksdagen i alla fall. Kent Ekeroth åker ju runt och umgås med diverse nazister, men det verkar nästan som om han gör på fritiden för det påverkar i alla fall inte SD:s politik.Det enda radikala har varit Borås-bonden Petzälls jubel över det lyxliv han nu lever på bl.a. min bekostnad.Ha ha ha, stackars Hellboy=) Det är nu som du kommer att börja inse vad pengar och förslappning gör med rövarna på dina vita riddare. Och det har bara börjat!

2011-01-10 @ 21:36:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0