Var är en sverigedemokrat utlänning?Sverigedemokraterna på väg att utvidga sitt Lebensraum..?

Den här frågan knyter an riktigt bra till ett tidigare inlägg om vad Sverigedemokrater är när de reser utomlands.

Den ohyfsade
tölpen William Hahne (SDU) åker utomlands, slänger öl i ansiktet på en lokal bartender av palestinsk härstamning och kallar denne för "jävla utlänning". Där har vi alltså svaret. För en sverigedemokrat är alla blattar utlänningar, överallt på jorden.

Och ni hade ingen
omedelbar längtan efter Lebensraum, sa ni..?

Kommentarer
Postat av: HellBoy

Ett gott råd:

Du måste inte tro på allt som står i Expressen, speciellt inte om det gäller Sd....

2010-11-07 @ 19:23:33
Postat av: Daniel

Det finns en hel dels om är för Lebensraum. Vissa stater praktiserar det fortfarande.

2010-11-09 @ 09:50:38
Postat av: Nicklas Eriksson

I Expressens och SD:s fall så har de förmodligen inte fått med allt som den ouppfostrade hillbillyn gjorde eftersom verkligheten alltid överträffar dikten när det gäller bondläpparnas och de riktigt dåligt uppfostrade sketungarnas parti - Sverigedemokraterna.

2010-11-10 @ 21:41:18
Postat av: HellBoy

Fortfarande lack för att SD kom in i riksdagen och ditt parti harvar i division 8?

Tänk om folk skulle läsa Politiskt korrekt eller se på Efterlyst på samma sätt som du läser Expressen ang. SD. Verkligheten kanske är värre där också....

2010-11-12 @ 10:06:33
Postat av: Nicklas Eriksson

Nej, vårt mål är inte riksdagen.Tror du verkligen att min enda erfarenhet av din sort kommer från kvällstidningar? Jag hade en läcka här i Göteborg under många år, en sanslöst dum fan som inte fattade att jag var röding och som berättade en massa saker som nog inte var avsedda att lämna den interna SD-kretsen.Jag som har ett verkligt arbete träffar mängder av era väljare varje dag. Alla är inte lika ouppfostrade som fyllot Hahne, det ska ju nämnas men kom igen, vad tror du?

2010-11-14 @ 19:43:56
Postat av: Dennis

Lille vän, du bör nog läsa på lite innan du uttalar dig om saker och ting i framtidenFör det första var det inte öl som William Hahne skvätte i ansiktet på bartendern, utan vatten.

För det andra skedde detta först efter att bartendern i fråga hade kastat Williams kontokort i ansiktet på honom, samtidigt som han gapat ut förolämpningar och hotelser.I övrigt är jag inte ute efter att på något sätt försvara William Hahnes uppförande och agerande. Det var synnerligen klantigt, för att inte säga rent idiotiskt, handlat av William. Har man inte omdöme nog att tygla sitt humör, bete sig repsekt fullt samt dricka med måtta, då har man inte på den har typen av resor att göra. Oavsett vilket parti eller förbund man tillhör. Men det innebär inte att du har rätt att sprida lögner, eller att smutskasta ett helt partis ledning och väljare.

2010-12-02 @ 15:27:49
Postat av: Nicklas Eriksson

Försök stoppa mig då. Kom igen då Dennis. Ring ett hotsamtal, det har ju funkat förr."Men det innebär inte att du har rätt att sprida lögner, eller att smutskasta ett helt partis ledning och väljare."Och det ska man höra från en anonym (of course, you always are) supporter till ett parti vars proselyter har ägnat en tredjedel av sin existens åt att förfölja Mona Sahlin för att hon tog ställning för invandrare och bögar. Du är för komisk Dennis.

2010-12-05 @ 08:34:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0