Dagens reflektioner

Intressant att Maud Olofsson tackade nej till att Centern skulle få kommissionärsposten bara på grund av ren och skär avundsjuka mot Lena Ek. Det brukar ju vara hennes sort som ständigt glappar om att vi rödingar är avundsjuka liksom.

"Nordergren i P1" gjorde idag en grymt bra analys av det, vilket faktiskt förvånade mig, eftersom Thomas Nordergren är bland det blåaste som går att hitta på Sveriges Radio, i stark konkurrens med mörkblå Kjell-Albin Abrahamsson och Lars Palmgren. Allvarligt talat så anser jag att dessa starkt borgerliga herrar har tillåtits breda ut sig alldeles för mycket i radion. De ska, liksom alla andra anställda på radion, hålla sig till riktlinjerna om politisk neutralitet, men det gör de inte. Varje dag i stort sett, hör jag någon av dem, ofta alla tre, uttala sig nedsättande om röda rörelser/folkrörelser och i berömmande ordalag om Alváro Uribe (Palmgren), Den polska tokkonservatismen (Abrahamsson) och "the American way of life" (Nordergren).

Ska man orka med att sitta och streama ett tag och anmäla till granskningsnämnden tro?

Kommentarer
Postat av: Anders_S

Det värsta är att Lars Palmgren en gång i tiden var medlem i SP och en ledande Chileaktivist.

2010-01-14 @ 10:06:32
URL: http://www.zaramis.nu/blog/
Postat av: Rommedahl

Håller med om att de är det blåaste man kan hitta på SR. Men det säger å andra sidan inte speciellt mycket med tanke på hur vänstervridet SR är. Men SR gör en väldigt kvalitativ radio ändå! =)

2010-01-14 @ 12:05:28
Postat av: Nicklas Eriksson

Ja Anders, det är riktigt tråkigt när det blir sådär, speciellt när det händer med kamrater.Rommedahl: Det finns många fler högermänniskor på SR, inte minst deras högsta chef. De är verkligen inte särskilt vänster mer. Men visst, bättre radio går ju inte att hitta.

2010-01-14 @ 20:52:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0