Högerpartiet Alliansen och den orättvisa fördelningen.

Jag vet inte exakt hur väl de här siffrorna stämmer. Hittade bilden hos sossen Peo Wågström. Även om siffrorna inte stämmer till hundra procent så ger de ändå en liten vink om hur otroligt överlägset Högerpartiet Alliansen är när det kommer till ekonomisk styrka. Någor som inte har uppstått av sig själv utan så klart är ett resultat av de gåvor till Högerpartiet Alliansen från Svenskt Näringsliv, som främst moderaterna påstår inte förekommer (längre) men som alla med en hjärna som har större kapacitet än baken förstår är ett skämt. Klart det förekommer. Dumma vore de väl annars.

 

Texten är rätt liten på bilden, här syns den bättre.


Och här har främst (som vanligt) den gamle greven (ett sorts sagoväsen) Carl B. Hamilton mage att gå ut och valrörelse efter valrörelse klaga på att ombudsmän från LO arbetar politiskt i valrörelsen! Är han medlem i LO? Går hans pengar till det? Nej så klart inte, saa hold da for faen din kaeft, Hamilton! Till och med jag som inte är sosse uppskattar att en del av min fackavgift går till att göra ett jobb som annars inte hade kunnat bli gjort på grund av orättvisa villkor. Ombudsmännen borde såklart inte arbeta för socialdemokraterna, men för att Högerpartiet Alliansen ska bekämpas överlag. Det tjänar vi som fackanslutna på i längden. Inte bara på "jobbskatteavdraget".

 


Kommentarer
Postat av: Lajke

Sv: Näe, troligen var de väl skitungar men kanske hade räckt med att skrämma dem lite, inte knivhugga. Eller så var bara bilföraren helt dum i huvudet.../Lajke

2010-08-15 @ 11:23:50
URL: http://www.lajke.se/
Postat av: Nicklas Eriksson

Precis, svårt att veta sånt där...

2010-08-15 @ 14:16:59
Postat av: peo

Tack för hjälpen med spridningen av fakta.

2010-08-15 @ 20:39:07
URL: http://peowagstrom.wordpress.com
Postat av: Hemorroide

Oj, det är inte en liten snedfördelning. Känns lite oroväckande...

2010-08-16 @ 14:46:43
URL: http://www.es.hemapro.com/
Postat av: Nicklas Eriksson

Så lite så Peo!Jo, det är minst sagt en snedfördelning. Å ena sidan har ju vi på den röda sidan alltid vetat om den, men å andra sidan är den ju högst verklig... Usch!

2010-08-17 @ 19:54:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0