Det viktigaste för SDU.
Ja, här ser vi då alltså exakt vad SDU tycker är viktigast med att värva medlemmar. Money talks...

Kommentarer
Postat av: Gustav

Haha, klockren!Fast ungefär så opererar ju alla ungdomsförbunden, även om SDU lär vara alldeles extra oseriösa. Hur många medlemmar var det nu igen som SSU tappade när de gjorde en genomgång av deras register, egentligen? :)

2010-08-14 @ 12:21:56
Postat av: Nicklas Eriksson

Massor. Mer än halva ungdomsförbundet. Du glömde kanske Ung Vänster är det enda ungdomsförbundet från riksdagspartierna som inte får statsstöd? Så de har ingen nytta av att blåsa upp några siffror. Ungsocialisterna får heller inte några statsbidrag.

2010-08-14 @ 16:45:43
Postat av: Gustav

Stämmer ju. Fast det där med att UV inte får bidrag nu är väl mest på grund av att de polisanmälts och granskats tidigare för att inte ha redovisat grunderna för statsbidragen korrekt och numera inte vill ha problem med det mer? Väldigt bra principiellt ställningstagande dock. Önskar fler gjorde så.Hela det där är ju ett enda stort mygleri. MUF anmälde 6800 medlemmar till Ungdomsstyrelsen, men hävdar själva och firar på sin hemsida över att de har 10500...

2010-08-16 @ 09:04:13
Postat av: Jimmy Windeskog

Nilkas, du tycker inte att du drar det hela väl långt? Tex Internationalen behöver ju prenumeranter för att få bidrag och överleva, om de verkligen läser tidningen spelar ju ingen roll alls i det arbetet.Och anledningen till att Ungsocialisterna inte får några bidrag är ju för att de knappt existerar. Precis samma anledning är att Ung Vänsters antal numera är "hemligt", det var så många bluffmedlemmar så det nu bara vore pinsamt (både för UV och den stat de lurat av så mycket summor i bidrag) om siffrorna man har numera blev offentliga.

2010-08-17 @ 20:19:49
URL: http://bssborlange.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0