Stoppa "BB" från att föda upp pit bulls!

Alla pit bulls har någon gång varit en sån här. Om det sen gick snett beror det så gott som aldrig på hunden själv.


"BB" tror sig avla fram rena Pitbulls, där hon själv knåpar ihop sina stamtavlor och säljer dem som renrasiga hundar. Hon har inga papper på sina avelsdjur, även om hon gång på gång påstår att dem har "rent blod". Senaste parningen var mellan mor och son - inavel! På något underligt vis tror hon själv att detta är helt rätt sätt att avla på, och tror sig också veta precis vad hon pysslar med.


För att skydda pitbullen som ras, måste vi alla som älskar och bryr sig om rasen ta avstånd från denna kvinna, och hjälpas åt att få stopp på detta vansinne!


Sprid ordet vidare, ju fler vi är, desto bättre!


Jag går ut med en  påminnelse till alla att gå med i FB-gruppen "bojkotta BB:s avel"

 

"Beskrivning av grupp:
En grupp vars primära syfte är att motverka B-B kennels avel av icke renrasiga pitbulls och att även försöka sätta stopp för detta trams de kallar stamtavlor.Gör Din röst hörd. Smutskasta dock inte i onödan, tillför något med Dina inlägg och åsikter.Tack!

Denna grupp tar avstånd... från uppmaningar till bruk av våld eller annat liknande tilltag. Om dess medlemmar uttrycker sådan åsikt är det helt på eget bevåg. Alltså ställer sig inte gruppen bakom detta!

Fortsätt ifrågasätta dokumentation som hon uppvisar. Be om källor hon har fått sin information ifrån. Be om bevis för att det skulle vara något annat än blandraser hon håller på med. Visst, allt hon skriver är inte sammanhängande, men att gång på gång gå på henne ang missbruk och liknande tillför inte diskussionerna någonting. Håll allt Ni skriver på en vuxen nivå."

http://www.facebook.com/group.php?gid=224400214557#!/group.php?gid=224400214557


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0