Extremhögerpolitiker mördad i Sydafrika

 

Afrikaner Weerstandsbewegings flagga med triskelon i mitten.

Eugene Blanche
(!), grundare av extremhögerpartiet Afrikaner Weerstandsbeweging (Sydafrikanska nazister, ni vet, de som flaggade med triskelon som symbol. Triskelonflaggor har även synts i Sverige under nazistiska demonstrationer vid enstaka tillfällen) har hittats död på sin farm. Han misstänks ha slagits ihjäl av två arbetare på farmen.

Den illa gör, han illa får heter ju ordspråket. Afrikaner Weerstandsbeweging kämpade mot nedmonteringen av apartheidsystemet och jag har svårt att tänka mig att Eugene Blanche var så värst snäll mot sina arbetare. Till sist blir alltid kärlet fullt - och rinner över.Roligt att se att genbankens finest är samma avskum i Sydafrika som här. Det här är nassesvin från AWB.

Kommentarer
Postat av: I.Roni

Ja, för Sydafrika har blivit så rikt och vackert efter nedmonteringen av apartheidsystemet. Så många sydafrikaner, vita som i huvudsakligen svarta som är nöjda med sitt lands utveckling..

2010-04-04 @ 15:33:59
Postat av: Nicklas Eriksson

Tja, rikt är det ju, det är potentiellt ett av världens rikaste länder. Men det är ju så extremt ofördelat, den svarta majoriteten har det inte mycket bättre idag än de hade det under Botha och de Klerk.AWB har lovat hämnd, vi får väl se vad det tar sig för utveckling.

2010-04-04 @ 15:36:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0