SMR lanserar ofrivilligt nyplatonismen.

Svenska Motståndsrörelsen säger sig vakta en skola i Sundsvall där det påstås stryka omkring misstänkta pedofiler.

Quis custodiet ipsos custodes, frågar jag mig. Who watches the watchmen?



Kommentarer
Postat av: Sven Essen

Jaha ja.och vem vaktar den som vaktar o s v.

Och hur har SvD fått in"flaggan" i bilden på detta försåtliga sätt?

Har SvD skrivit om pedofilproblemet tidigare i Sundsvall? Eller är den banbrytande nyheten att ngn vaktar skolan?

2009-09-19 @ 18:11:15
Postat av: Nicklas Eriksson

Det banbrytande är att folk från en mördarorganisation stryker runt omkring en skola där det går barn.



Vad hindrar nazisterna från att trakassera barn med utländsk härkomst under tiden de står där? Vad hindrar dem att ge sig på oskyldiga? Vad hindrar dem att kartlägga meningsmotståndares barn för att använde det i hot?



Vem bevakar väktarna, återigen.

2009-09-19 @ 18:20:51
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: JOhan

Man bör hålla i tankarna att dessa "barnens väktare" är samma människor som romantiserar om Nazityskland och ser upp till personer som inte tvekade att skyffla in "oönskade" barn och vuxna i förbränningsugnar...

2009-09-19 @ 18:54:00
Postat av: Henrik

Nicklas:



Enligt egen utsago var dom förbi flyktingförläggningen och informerade invandrarna om den svenske pedofilen.

2009-09-19 @ 19:04:36
Postat av: eriande

Polisen... När de har tid, det står så i original artikeln....



2009-09-19 @ 19:07:32
Postat av: Nicklas Eriksson

"Enligt egen utsago var dom förbi flyktingförläggningen och informerade invandrarna om den svenske pedofilen."



I rest my case. Gode gud bevare oss om du tror på det!

2009-09-19 @ 19:17:33
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Fenris

Sverige är fantastiskt. Rektorn bekymrar sig för demokratiska värden, inte för pedofilerna. Polisen utreder nazisterna som eventuellt kan ha ofredat någon. De har dock inte tid att jaga pedofilerna. Sverige är fantastiskt! Åtminstone för pedofiler.

2009-09-19 @ 19:35:27
URL: /http://blogg.passagen.se/bt1special/
Postat av: Sten

Svaret till trådskaparen är givetvis polisen.



Nicklas Eriksson: "Vad hindrar nazisterna från att trakassera barn med utländsk härkomst under tiden de står där?"



Vad hindrar barn med utländsk härkomst att trakassera barn med svensk härkomst på samma skola?

2009-09-19 @ 20:49:15
Postat av: Nicklas Eriksson

"Sverige är fantastiskt. Rektorn bekymrar sig för demokratiska värden, inte för pedofilerna."



Du är antagligen för dum för att se vad alternativet hade varit. Eller så har du helt enkelt fascistiska tendenser. Jag märker att många har sådana som kommer fram i dessa dagar.



"Vad hindrar barn med utländsk härkomst att trakassera barn med svensk härkomst på samma skola?"



Inget... Samma svar som på min fråga. Den var du inte med på.



Jag hoppas att ditt svar är rätt, även om jag inte är säker på att det är de som hinner dit först.

2009-09-19 @ 22:43:15
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: brandr

Nazisterna är hedersknyfflar! Outsourcea polisen till Motståndsrörelsen under ett år så kanske många samhällsproblem skulle få sin lösning?

2009-09-20 @ 00:19:57
URL: http://brandr.motpol.nu
Postat av: scaber nestor

@brandr



Om vi ska outsorca till ett terrornätverk kan vi ju låta fler patrullera skolor, som Al-Qaida eller Al Aqsa-martyrerna.



Flera personer ur Bader-Meinhof ligan lever än, varför inte kolla efter där?

2009-09-20 @ 02:33:46
URL: http://scabernestor.blogg.se/
Postat av: Sören

Vad jag undrar är ifall det skulle varit lika stora rubriker ifall några vänsterextremister som AFA skyddat skolungdomarna från pedofiler eller om detta då plötsligt varit legitimt, snällt, fint och lovordat av kommunistinfluerade tidningar som Expo och Aftonbladet?



Vill påpeka att jag är emot extremism vare sig de bygger på den kommunistiska eller nationalsocialistiska arbetarideologin eller någon ideologi med religiösa förtecken - men ibland frågar jag mig faktiskt varför vissa är mer idoliserade av tidningarna än andra? Det är ju samma skit; ner med demokratin, utrota oliktänkande etc. etc.



Det kan ju förstås varit att ena ideologin var på den vinnande sidan i 2;a VK, men i såna fall kan man ju undra hur tongångarna varit om Nazi-Tyskland stått som slutsegrare?



Hur som helst - demokrati är kanske inte den mest perfekta politiska ideologi för evigt - men det är det mest rättvisa vi kommit fram till i mänskligheten. Varför ska olika arbetar-ideologier då hela tiden försöka avskaffa det och införa diktatur?

2009-09-20 @ 02:54:00
Postat av: Nicklas Eriksson

Jag är lite inne på samma tankegång som scaber nestor jag. Varför inte låta dem tävla om kontraktet med de som scaber nämnde, O.G, Naserligan, Muslimska Brödraskapet med flera? IDF vore kanske intresserade? JDL? Finns gott om skurkaktiga sammanslutningar med blod på händerna att vända sig till om man vill att ens barn ska skyddas av mördarsvin.



Sören: här i Sverige är bland andra SMR med flera andra från vit-maktmiljön som idioten brandr kallar för hedersknyfflar, misstänkta för 14 mord och dråp sedan 1999. Är det sådana vi vill ha i närheten av våra barn? Kallblodiga mördare som tycker att Adolf Hitler hade rätt?



Det ÄR inte skitsamma som du säger, du har fel. Det är bara att läsa mitt inlägg siffror från säkerhetspolisen så hittar du all skillnad på nassegrisarna och de autonoma socialisterna/anarkisterna du behöver.



Vi partianslutna revolutionärer behöver du inte ens grunna på. Vi arbetar på ett sätt som mer påminner om det traditionella, för vi är alldeles för små för något annat.



Det du måste försöka förstå, Sören, är att i stort sett inga som idag kallar sig revolutionärer/kommunister går och drömmer om ett återupprättat Sovjetunionen. Vi vill utöka demokratin, inte minska den, genom att också gen svensken makt över ekonomin som är det som styr hans liv till absolut störst del.



Nazismen är ingen arbetarideologi. Den förtrycker arbetarklassen effektivt och hårt. I Nazityskland var inte fackföreningar tillåtna, och arbetarledare var bland de första som fick smaka Zyklon B. I Spanien, Chile, Portugal, Argentina, Grekland och Italien var det samma sak när nazismens grundideologi, fascismen, härskade.



Om du är emot all extremism frågar jag dig: är du emot Dick Erixon, Per Gudmundson och Johan Norberg också? Du hittar nämligen inte större politiska extremister i Sverige. Skillnaden på dem och mig är att de bor i bostadsrätter i Vasastan i Stockholm.

2009-09-20 @ 09:56:02
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: HellBoy

You must be kidding:"Dick Erixon, Per Gudmundson och Johan Norberg också? Du hittar nämligen inte större politiska extremister i Sverige. Skillnaden på dem och mig är att de bor i bostadsrätter i Vasastan i Stockholm."

Skillnaden är att ni har olika sätt att se på saker;)

2009-09-20 @ 11:02:12
Postat av: Nicklas Eriksson

Nej I must not be kidding.



Dessa tre är, oavsett vad du tycker om saken, tre av landets mest extrema politiska tyckare genom alla tider. Inga går längre i sina försök att driva en ism någonstans, de skyr inga medel alls, särskilt inte Per Gudmundson, som nog inte är många krönikor borta från ett åtal för brott mot hmf.



Och det var det saken handlade om, det tror jag nog att du också begriper.

2009-09-20 @ 11:05:08
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: HellBoy

Lite rätt har du kanske men då endast eftersom Sveriges jurnalistkår består av ryggradslösa individer utbildade på kommusithögskolan. Det och endast det innebär att de 3 av dig utpekade kan anses som extrema. Vad ansåg du om journalisten Kurt Lundgren,bloggande på Östra Ölands fria horisont och tragiskt bortgången i april iår?

2009-09-20 @ 17:26:08
Postat av: Gustav

Gudmundson tycker jag mest är dålig på att hålla sitt kommentarsfält i ordning, själv är han inte sådär superextrem, om än lite väl paranoid vad gäller terrorism och muslimer. Men paranoida finns det ju andra som är också och som inte får stämpeln. Norberg är definitivt inte särdeles extrem, han är ju riktigt mainstream. Erixon kan jag faktiskt skriva under på till viss del, åtminstone ibland. Jag menar, vad är det mest extrema de här personerna ägnat sig åt egentligen? Norberg har väl drivit svartklubb och sålt olagligt importerade bananer eller nånting.



Men det är ju en milsvid skillnad mot de här tyckarna och t ex slumpmässigt vald autonom vänster. För att inte tala om SMR & co. För inte kan väl endast utopiska visioner om laissez faire-samhälle eller för den delen klasslösa samhällen eller liknande kallas extremism? Isåfall är ju t o m (s) extremister enligt partiprogrammet. :)

2009-09-20 @ 18:46:08
Postat av: Nicklas Eriksson

Du hänvisar till utredningen "Den svenska journalistkåren" av JMG på Göteborgs Universitet, som slår fast att en viss övervikt av journalistkåren röstar S, FP och MP antar jag? Jag har boken framför mig, sidan 207 och framåt. Först där efter kommer V, som jag utgår från att du menar med kommunisthögskolan?



Nej då, det går även att anse dem som extrema utifrån en vanlig värderingsskala. Erixon och Gudmundson stödjer öppet illegal krigföring, lönnmord samt är kraftigt repressiva mot islamister med en glidning mot att omfatta alla muslimer som har blivit allt mer tydlig de senaste åren.



Kurt Lundgren har jag tyvärr inte haft äran att stifta bekantskap med, och inte Östra Ölands Fria Horisont heller. Har visserligen sett bloggen på bloggtoppen, men aldrig orkat bry mig om att läsa den. "Östra Öland", du vet för mig som bor på Sveriges framsida framstår östra Öland som i en förort till Klaipeda ungefär.

2009-09-20 @ 18:51:29
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Per

http://expo.se/2005/48_1395.html



http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Sch%C3%A4fer



2009-09-21 @ 02:49:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0