Dvärgarnas diktatur!

Jag är en varm vän av kavajer och kostymer i olika färger (svart grått och blått är boring). Därför letar jag såklart ofta sådana, men det som finns nyproducerat är ofta dyrt eftersom det inte är så många som delar min åsikt om kavajer.

Jag är även
en varm vän av att handla second hand. Idag har jag varit runt i fem av Göteborgs stora second hand-palats. Inte EN kavaj över storlek 48, och det såg jag bara en, det mesta var mindre. Jag har 54. 52 om den är generöst tilltagen. Min udda kroppsbyggnad med breda axlar, bred rygg och välvd bröstkorg gör det svårt att hitta något, men please? Nog måste det väl ändå finnas NÅT jag kan handla second hand? Är det så att vi storvuxna behåller det vi en gång hittat?

Eller råder Dvärgarnas diktatur på hela den här marknaden?

Kommentarer
Postat av: Anders_S

Men 52 är ganska normalt tycker jag ändå? Fast 54? Njaa!

2009-09-15 @ 13:43:43
URL: http://www.zaramis.nu/blog/
Postat av: Nicklas Eriksson

Fast grejen är att det inte finns några i min storlek, så oavsett om det är normalt eller inte så får inte jag nån kavaj:(

2009-09-15 @ 20:33:18
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Per

Nu vet ju inte jag vad du varit på för begagnatbutiker, men de religösa(i förorterna) skulle jag rekommendera. De mer kommersiella styrs ju av trendnissar och de ser sällan ut som dig. Hemligheten med begagnatbutiker är ju att man måste hitta en där personalen har noll koll. Noll koll är bra både för priset och utbudet:)

2009-09-16 @ 11:28:53
Postat av: Nicklas Eriksson

Ja det är nästa steg att kolla på Per! Jag har varit på de religiösa i stan och på Backaplan (finns det sekulära sedan UFF la ner?).



Har du tips?

2009-09-16 @ 12:23:25
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0