Vänta här nu... Det här såg jag skulle komma som en tårta i fejset!

Tja, visserligen borgarmedia med ett intresse, men såna här artiklar visste jag skulle komma den dag som sossarna valde Mona Sahlin till partiledare. Hon, plus all skit som varit nu med LO-toppens klassvek och sossarnas och Miljöpartiets (all heder till Vänsterpartiet som vägrade skriva under det fientliga dokumentet) klara antiarbetarlinje i Göteborgs hamn bäddar för sånt här:

"
Fredrik Reinfeldt utklassar Mona Sahlin i Skops senaste mätning om vem som är skickligast på att leda en regering.

Av de tillfrågade svenskarna svarar hela 73,9 procent Fredrik Reinfeldt på frågan om vem av statsministern och S-ledaren Sahlin som är skickligast på att leda en regering. Endast 26,1 procent väljer Sahlin. Jämfört med den förra mätningen, som genomfördes februari/mars, har gapet mellan de två ökat från 44,3 till 47,8 procentenheter.

Och inte ens de egna tycks vara helt frälsta. Av de socialdemokratiska väljarna väljer 45 procent Reinfeldt, enligt mätningen. LO-medlemmarna är än mer skeptiska. Där föredrar en majoritet, 59 procent, statsministern.

Reinfeldt å sin sida har ett kompakt stöd från de borgerliga sympatisörerna — 97 procent svarar att de tycker att han är skickligast.

Överlag är Sahlin mer populär bland de yngre, medan Reinfeldts stöd tycks öka med åldern.

Skop har också frågat vem som är roligast och trevligast som bordsgranne och här är det, trots att Reinfeldt rycker ifrån, betydligt jämnare. 58 väljer procent M-ledaren och 42 procent Sahlin."

(TT)


Kommentarer
Postat av: Martin

Reinfeldt vet att bästa sättet att behålla trovärdigheten i politiken är att hålla käften. :) Han ser man inte röken av för det mesta.Sahlin skulle nog inte skyllt på att hon var klantig.

2009-05-03 @ 22:25:00
Postat av: Nicklas Eriksson

Nej, han kallas inte "Tvålen" för att han luktar så gott. Vilket jag iofs inte tror att han gör...

2009-05-03 @ 23:09:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0