Ska jag ta det som ett hot, Dragan?

Jag gillar att kolla upp hur det är med föredettingar ibland, både inom popscenen och inom det politiska. Så självklart skriver jag då och då till Dragan Klaric, den numera brottsdömde, från Sverigedemokraterna för att höra hur det står till med honom. Han svarar sällan, och det kan ju bero på att han är upptagen med något (vad det skulle vara vet jag inte), men nu hörde han av sig! Med en länk som går till en adress jag inte bott på de senaste tre (eller är det fyra?) åren...Well. Som jag
svarade honom blev jag inte ett dugg rädd sist nån kompis till honom hörde av sig och försökte låta manlig i sitt framvästa telefonhot trots att han mer påminde om en fjortonåring som ska ringa en tjej första gången, och jag blir inte rädd nu heller. Den dag jag blir rädd för ett gäng totala åsnor som Sverigedemokraterna ska jag sluta med politik. Ni lär ju få göra det ni eventuellt har tänkt själva eftersom INGEN gillar er, och det jag har sett av er medlems/sympatisörsstock i Göteborg imponerar inte.

Så Dragan, ska jag ta detta som ett hot eller som ett skämt? Jag fattar inte.

Kommentarer
Postat av: Lurpidus

Jaha, Dragan ja. Jag hade tidigare nån fundering på ett blogginlägg om Dragan och hans svindlande logiska resonemang, när han som invandrad i Sverige vill kasta ut alla invandrare som med sin "multikulti" håller på att förstöra det hans pappa har byggt upp.

Både han och hans pappa måste väl ändå vara en del i denna "multikulti" som Dragan nu tycker förstör Sverige?

Ja det går som inte att få ihop SD:arnas resonemang, det är väl nån sladd som är lös, eller nåt! Nå hursom, ska man vara orolig för att Dragan och hans vänner hittar en långt bort i de norrländska skogarna och kanske kommer och pissar på dörren?

2009-05-26 @ 20:39:27
Postat av: HenrikP

Dragan tycker kanske att du börjar bli tjatig och irriterande, typ.

2009-05-26 @ 22:57:54
Postat av: Nicklas Eriksson

HenrikP: Det är liksom poängen att han ska tycka. Det ger honom dock ingen rätt att hota mig och försöka skrämma mig. Han har ett flertal gånger skrivit att han respekterar såväl lag som demokrati i Sverige, då borde han ju ta det lagvägen och anmäla mig för trakasserier eller ofredande. Men jag misstänker att hans respekt för ovan nämnda företeelser är lika som hans chanser att komma in i partiledningen numera när han blivit en belastning istället för en tillgång: noll.Lurpidus: Ja han snackar så mycket goja så¨det är inte sant. Han är lite 00-talets svar på Jackie Arklöv som legitimerade att vara nazist bara med den enkla anledningen att Tredje Riket hade kolonialtrupper.

2009-05-27 @ 15:30:32
Postat av: Johannes

Det där med argumentation verkar inte vara lilla Dragans grej. Att han hotar dig gör ju inte han ett dugg bättre än tex AFA som jag förmodar att han likt alla Sd:are hatar. Jag kommer ihåg att jag råkade slinka in på hans blogg för över ett år sedan och läste i kommentarsfälten, då Dragan hade svarat på ett flertal kritiska kommentatarer och utgått såklart från att hon/han som skrev den kritiska kommentaren var vänster (inget konstigt där) men oxå kommunist. Så jag vet inte hur många ggr han använde ordet "kommunist", så många att iaf jag tappade räkningen =) Sen kunde han inte bemöta argumenten i sak så det blev istället mycket sånt här: "ni kommunister då, ni vill det och det" Han är nog en stor belastning för SD (borde vara det iaf). Dels så verkar han förskräcklig på att argumentera och sen hota meningsmotståndare som han gjorde mot dig, Nicklas. Såna har nog Sverigedemokrsterna mer än tillräckligt av skulle jag tro.

2009-05-27 @ 15:49:43
URL: http://hannes2.blogg.se/
Postat av: Nicklas Eriksson

Ja han bidrar verkligen till inflation i ords betydelse.Jag tror också att han är en fet belastning för dem nu, i alla fall sedan domen kom (ni som inte vet det: Dragna Klaric dömdes i år för förtal av före detta sverigedemokraten Tommy Funebo till 5000 kronor i böten. Han överklagade inte och är nu en dömd brottsling, något som SD-ledningen själva sagt att man inte har plats för i partitoppen).Han verkar ha blivit mer och mer obalanserad. Fast iofs så verkar hans självförtroende ha växt om han tror att jag blir rädd för honom.OBS, hörsägen: han lär ska ha försökt skrämma folk bara med det faktum att han har jugoslavisk bakgrund, men det funkar liksom inte på mig.

2009-05-27 @ 17:22:56
Postat av: Jimmy Windeskog

Skall man representera en liten sekt som Socialistiska Partiet skall man nog i alla fall inte försöka snacka liten storlek med ett parti på omkring 4-5 % va?

2009-06-02 @ 02:47:46
Postat av: Hampus Eckerman

Ett parti på 4-5%? Centerpartiet?Sverigedemokraterna har vad jag vet ungefär hälften. Men om de dubblar siffror så där lite hipp-happ förklarar det i alla fall hur deras politik kan bli så konstig.2978759.svd" rel="nofollow">http://www.svd.se/nyheter/politik/euvalet2009/artikel2978759.svd

2009-06-02 @ 22:17:02
URL: http://motbilder.se
Postat av: Nicklas Eriksson

Jimmy, vad menar du? Var har jag skrivit det?Dessutom: Socialistiska Partiet är inte ett dugg sekteristiskt. Jag tror du blandar ihop korten.

2009-06-02 @ 22:36:39
Postat av: Jimmy Windeskog

I huvudinlägget skrev du ju om att "ingen gillar er" (att undersökningar säger annat biter knappast på den fantasin).

Sedan får man givetvis kalla SP och de några hundra sympatisörer för just en sekt, vad skulle de annars vara?

2009-06-03 @ 18:23:34
Postat av: Nicklas Eriksson

Aha, du tolkar det som att jag menade "ingen av den svenska väljarkåren".Det gjorde jag nu inte. Det finns runt 2 - 3% som gillar SD rätt mycket. Vad jag menade var att ingen av de i landet som är kapabla att utföra ett politiskt betingat överfall gillar SD. De hade varit tvunget att klara den saken själva, och det tror jag dem inte om att klara av, minst av alla Dragan Klaric.Nej, det får man inte eftersom vi inte är det. Du blandar ihop oss med några andra (som är avsevärt större). Vi är ett politiskt parti med en seriös agenda, respekt för varandra och ett långt bättre diskussionsklimat än vad sossarna har internt. Gamla f.d. medlemmar kommer på våra events och hälsar, pratar och fortsätter att återkomma. Inte heller betalar vi tionde eller sätter "organisationen" framför allt annat.Så fungerar inte en sekteristisk sammanslutning.

2009-06-03 @ 21:33:51
Postat av: Jimmy Windeskog

Nej SD är väl inte så stora i sådana kretsar (fast den historiekunnige kommer iofs ihåg Lars EManuelsson och Henrik Ehnmark...).Sedan så använder du en definition av ordet sekt som jag inte riktigt villig att köpa, den marxistiska retoriken säger inte speciellt mycket utanför de egna små grupperna.

2009-06-04 @ 00:03:41
Postat av: Nicklas Eriksson

Dom ja, vad gör dom idag?Nehej, så det grundläggande kravet för att använda ordet "sekt" om ett parti är att det är litet..?

2009-06-04 @ 10:56:00
Postat av: Jimmy Windeskog

Enhmark har jag inte sett till i någon form sedan han var medi ND i valet 2002, sedan försvann han - saknad av få. Lasse träffade jag på en sommarträff i Gbg förra sommare, han jobbar på i det civila - saknad av många.Nej, då skulle jag väl själv vara i medlem i en sekt i konsekvensens namn?

2009-06-05 @ 15:26:22
Postat av: Nicklas Eriksson

Ja, i konsekvensens namn, så därför undrar jag hur du får det till att just SP är en sekt men inte ditt parti?2009-06-05 @ 18:43:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0