Leta på rätt ställe!
Fredrik Malm?

Liberalerna gråter tarmarna ur sig nu igen.

Det är en (troligen) folkpartistisk valarbetare (medieuppgifterna är otroligt dåliga, men högern betraktar dem förstås som sanning då det gagnar deras syften) som fått en fläskläpp på ett torgmöte någonstans i Stockholmstrakten.

Han skulle ha fått
det då han enligt uppgift försökt försökt hindra (Fredrik Malm går så långt att han pekar ut Nätverket mot rasism fast han skriver "Nätverket för rasism" eftersom det står i tidningen att det var en man av turkisk härkomst som var inblandad, och Fredrik Malm vet  ju, eftersom han är gift med Gulan Avci att turkar inte kan bete sig som svin rent biologiskt och av den anledningen åka på en smäll. Jag är ju gift med en sydamerikansk tjej och vet att Tito Beltran garanterat genetiskt är oskyldig till det han dömts för samt att Dogge aldrig ens smygrökt tobak) någon från att slita ner deras plakat eller klottra på dem (här går uppgifterna också isär).

Någon skriver
att "de kastade röd färg på plakaten". Men snälla!

Jag tror inte för fem öre på att det var personer från Nätverket mot rasism som eventuellt klappade till valarbetaren (om han nu var det). Det kan lika gärna ha varit någon packad eller påtänd stolle som gjorde det. Jag har själv blivit verbalt attackerad - företrädesvis på mycket långt håll - när jag har valarbetat, men även blivit hotad med kniv på Första majGötaplatsen av en äldre man som mycket väl hade kunnat vara medlem i Contra, så långt in i dimmorna var han.

Folk ber en dra åt helvete när man valarbetar, vissa låtsas inte se en och går rakt på en, i tron att partitröjan man bär gör att de ska kunna bete sig hur de vill mot en. Folk har spottat rätt framför mina fötter. En kamrat har varit med om att en jävel på en 250 kubiks cross gjorde en burn out i lösgrus rätt framför henne. I Torslanda blev våra små SSU:are mordhotade av aktiva nazister när de hade torgmöte där.

Sånt här händer hela tiden i en valrörelse. Tyvärr. Jag har varit med om att kompisar fått sitt material stulet rätt ur handen och kastat på gatan. Det har inte hänt mig personligen, men tillräckligt ofta för att folk ska tycka att det verkar vara en kul grej att göra. Varför skulle vanligt folks förmåga att bete sig som svin mot valarbetare upphöra vid sossarna och bara drabba vänsterpartier? Det kan lika gärna varit en sån allan-ballan unge på 25+som åkte förbi en kamrat i Lysekil och gjorde en drive by shooting med en supersoaker med färgat vatten i på en facklig uppsökeriturné.

Men, och det här
kan komma som en överraskning för er liberaler som inte ser verkligehten så ofta: det är inte alltid det är organiserat vänsterfolk som är förbannade på er och era budskap. Er regering drabbar de flesta på något vis.

Jag beklagar fläskläppen som snubben åkte på (om han nu gjorde det). Det gör klimatet hårdare för oss alla som arbetar politiskt. Det jag vill säga är att ni ska ta det lite lugnt innan ni skriker efter giljotinering. Fast det är ju en liberal specialitet. "Liberals - cappin´folks since 1789" typ;)

Håll lite bättre ordning på era möten i framtiden, vi har alltid security eftersom vi ser att det behövs, så kan ni förhoppningvis undvika sådant i framtiden.

Kommentarer
Postat av: Jonas

Men du vet väl att det alltid är extra synd om just liberaler? Sen är det ju bra publicitet också att få gråta ut lite i media.

2009-05-24 @ 13:08:35
URL: http://rekanblogg.blogspot.com/
Postat av: Johannes

Buhu. Nu är helt plötsligt alla i vänstern "demokratimotståndare" eller hur dem nu uttryckte det. Inget nytt där i för sej. Hur f*** vet dem att det är "nätverk mot rasism" som gjort det? Varför skulle dem ge sig på en från Turkiet? Ibland är fantasin bristfällig hos liberalerna måste jag ju säga. Nu får dem ju dock uppmärksamhet så nu borde dem väl vara glada igen. Sen är det självklart riktigt tråkigt när en som jobbar politiskt blir påhoppad på ett sådant sätt, det tycker nog vi alla. Fast ännu en gång, varför skulle just NMR ligga bakom det? Jag får inte alls ihop det. Det rimligaste vore väl att någon högerextrem grupp låg bakom det eller kanske AFA. Låter ju helt osannolikt att NMR ligger bakom det, de borde till och med galningen Malm förstå. Eller är det nåt jag missat, finns det något som tyder på att NMR ligger bakom attacken?

2009-05-24 @ 15:12:11
URL: http://hannes2.blogg.se/
Postat av: Patrik

Ang. rasism så är det så oerhört roligt att de mest "hängivna" antirasisterna faktiskt också är de samma som fattat att man inte är en fucking lammunge bara för att man är utlänning. En antirasist slår självklart folk på käften oavsett härkomst.Som när CUFs ordförande blev kallad rasist av en UV:are på en debatt i uddevalla för någon månad sedan. CUF:aren skrev på sin blogg att det var lustigt att en blond och blåögd ungvänstrare hade mage att kalla honom rasist, han som har en egyptisk farsa. Liksom, vad i helvete?

2009-05-24 @ 16:49:11
URL: http://campkent.wordpress.com/
Postat av: Maro

Du säger att du absolut inte tror att det är någon ifrån NMR som misshandlade 47-åringen.Men om man kollar vilka organisationer som är medlemmar i NMR ( id=6" rel="nofollow">http://www.ungsocialisterna.se/nmr/wordpress/?pageid=6 ) bl.a. AFA, Motkraft mm så undrar jag hur du kan vara så självsäkert. AFA är ju i sig väldigt löst hållet drar ju till sig idioter och om AFA deltar i NMR-aktioner så representerar de ju då också NMR.

2009-05-24 @ 17:38:41
Postat av: Nicklas Eriksson

Nej det säger jag inte. Jag säger att det inte var en riktad satsning från NMR. Om det sedan var någon som är medlem i NMR så må väl det vara hänt.Och jag tror det därför att Ungsocialisterna inte misshandlar folk alls, Motkraft är ett internetnätverk och Antifascisterna tar strid med fascister, inte med pissliberaler. AFA är dessutom ingen klubb eller förening. Vem som helst kan utföra något och kalla sig AFA. Om de sedan blir trodda är en annan femma.Du Maro, du tycker väl det vore bäst att förbjuda alla de organisationerna för "demokratins och frihetens" skull, eller?

Jadu Patrik, det var nog en överraskning för lille halsdukskillen Magnus att få det i ansiktet=)

2009-05-24 @ 18:35:04
Postat av: Johannes

Fast jag har efter vidare eftertanke svårt att se AFA slå ner en liberal invandrare(måste ha haft huvudet någån annanstans i min förra kommentar, ber om ursäkt). Varför i helsike skulle dem göra något sådant? US skulle absolut inte göra det, Motkraft är precis som Nicklas skrev ett internetnätverk. Så summan av det hela torde vara att det är någon (vem som helst) som kallar sig AFA gjorde det. Det är de enda iaf jag kan komma på där vi har en anknytning till NMR om än en liten sådan.

2009-05-24 @ 19:28:01
URL: http://hannes2.blogg.se/
Postat av: Maro

Just att AFA är så löst sammansatt och utan medlemskap gör ju att vem som helst kan utföra en handling i deras namn. Att då säga att det var inte någon AFA-aktivist är ju ganska intetsägande och det går mm bara att spekulera i.I mina ögon så är det väldigt suspekt med organisationer som är så lösa. Lite likt obekanta företag utan företrädare och med en anonym postbox som enda kommunikationsväg.Nej. Jag är inte för något förbud men att de som tar lagen i egna händer skall stå för sina handlingar.

2009-05-24 @ 21:11:48
Postat av: Nicklas Eriksson

"Just att AFA är så löst sammansatt och utan medlemskap gör ju att vem som helst kan utföra en handling i deras namn. Att då säga att det var inte någon AFA-aktivist är ju ganska intetsägande och det går mm bara att spekulera i. "Så därför säger du att det var någon från NMR som är mer sammansatta?2009-05-24 @ 23:09:51
Postat av: Jimmy Windeskog

NMR är ju uttalat mot demokrati och delar ofta vid vänsterextrema våldsamheter, mycket möjligt att det var dom.

2009-05-25 @ 01:47:33
Postat av: Martin

När man bedriver politik som upprör en stor mängd människor, så kommer några utkräva ett personligt ansvar för politiken man för. Det är så det är och så det alltid kommer vara, är man vänster vet man detta, för man har utsatts för våld eller hot om våld för sina åsikter.Liberaler blir ledsna när de tvingas att försvara sig och sin politik på ett personligt vis. De kräver att de skall slippa interagera med alla de människor de vill förvisa till fattigdom och slaveri. De kräver att de inte skall behöva möta offeren för sin politik. Ynkryggar som vill ha allt men inte är beredda att betala priset för det.

2009-05-25 @ 10:26:39
Postat av: Nicklas Eriksson

NMR har mig veterligt aldrig ens tagit ställning mot/för demokratifrågan i ett vidare perspektiv än det gängse, mer än att man vill ha demokrati för alla som lever i ett samhälle.Det KAN ha varit det, men det KAN lika gärna ha varit någon från NDU eller från SPI. Inga bevis är framlagda mer än saggiga andra- och tredjehandsuppgifter.

2009-05-25 @ 11:46:08
Postat av: Martin

Liberalerna tjatar om antidemokrati så fort de möter minsta motstånd till sin politik. Det är så här det är när man bedriver politik på gatan, det är risken man tar. Vill liberalerna slippa riskerna med att ta ställning får de syssla med salongspolitik och hålla sig borta från gatorna, som de normalt gör.

2009-05-25 @ 18:00:26
Postat av: Per

Alla partier i riksdagen utom V är liberaler, det största partiet utanför riksdagen är liberaler, det näst största utanför är också liberaler. Vore ju konstigt om inte nån liberal fick spö emellanåt. Och ja Jimmy dina små gullungar som uteslöt dig är liberaler, ditt nuvarande parti är bara stolpskott.

Sen så är ju liberaler egentligen jävligt fjantiga som tror att de ska kunna prata sig till allt och att allt ska lösas med kommunikation och valfrihet.

2009-06-01 @ 13:47:17
Postat av: Jimmy Windeskog

NMR visar varje år, bland annat i Salem, att man uttryckligen och tydligt är motsättningar till fenomen som yttrandefrihet och med detta demokratins själva existens.Det är de själva som står för detta och knappast så att någon tvingar dem till det. Inte att det skulle vara förvånande när nätverket bland annat består av våldsamma antidemokrater iofs.@Martin

Nej, att drabbas av våld från antidemokratiska västerligister är inget man skall acceptera i en demokrati. Att ni däremot ser våldsaktioner mot demokratiska meningsmotståndare är ju dock inte en överraskning för någon.

2009-06-02 @ 02:54:03
Postat av: Nicklas Eriksson

Stopp nu Jimmy. Hold your horses. Du kan inte bara skriva "ni" här. Jag har inte en susning om vem Martin är eller vilket parti han eventuellt företräder, och han skriver inte något om det själv. Alltså får du vara så god att skriva "du" här. Och då blir det ju lite fånigt.Jag kan inte så mycket om NMR. NMR är just det, ett nätverk, inget parti eller ens en förening. Därför är det tveksamt om det går att säga om NMR utövar våld alls.Det stämmer ju dock som Martin säger, liberalerna är ute på gatorna en gång vart fjärde år eller vart femte till EU, och att de då blir ställda inför folks reaktioner på deras människofientliga politik som de själva tycker är jättebra är inte så underligt.Det visar ju på att det är något fel med FP:s politik när en nationaldemokrat som i vanliga fall har varit hårda motståndare till den klappar om och tröstar.

2009-06-02 @ 22:45:01
Postat av: Veesa Tillikkä

Nicklas, jag satt här och gick igenom din bloggposter. Lustigt hur ofta den lönnfete nazisten Jimmy Windeskog pratar om hur antidemokratisk vänstern är. Han är inte direkt känd för att vilja stötta "den svenska modellen" själv direkt. Är det inte lustigt att de största antidemokrater som världen skådat försöker göra sig till demokratiförespråkare?

2011-05-14 @ 17:31:53
Postat av: Nicklas Eriksson

Jo Veesa, det är lustigt.

2012-02-11 @ 10:43:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0