Han var på allvar! Nä! Jo-o, för det sa Jimmie!

Jag tog inte Sverigedemokraterna på allvar innan heller, men jag vet att det finns folk som gör det.

Här är deras senaste klavertramp och det yttersta beviset på att man inte ska rösta på dem. Kan man inte skratta åt sig själva och sin egen -ism är man fan i mig livsfarliga!

Ishacka! Ishacka! Ishacka!  ;)

Kommentarer
Postat av: Patrik

Nej nu tycker jag att vi tar och slutar hacka på trotsky...Onekligen en rolig fadäs av SD. Bortser man från deras främlingsfientlighet, deras arbetarfientlighet och deras kvinnofientlighet återstår faktiskt det största skälet till att inte rösta på dem: De är ett gäng förbannade pajasar.

2009-05-06 @ 16:33:22
URL: http://campkent.wordpress.com/
Postat av: Jimmy Windeskog

För en gångs skull får man ju faktiskt hålla med extremvänstern! Detta var riktigt pinsamt!Men samtidigt, var inte för hård mot Björn Söder. Han försöker ju verligen...

2009-05-06 @ 19:31:45
Postat av: Nicklas Eriksson

Patrik, den är fin:)

2009-05-06 @ 21:38:50
Postat av: Johannes

Det är ju synd om dem. Fast roligt, att de äntligen får visa upp sin intelektuella nivå. Pajasar är det minsta man kan säga om dessa tragiska typer.

2009-05-07 @ 22:19:25
URL: http://hannes2.blogg.se/
Postat av: Jimmy Windeskog

Fast definitionen på intellektuell nivå är knappast hur bra man förstår uttalen på Färöarna....Om man däremot tror att SD skulle vara "främlingsfientliga", "arabetarfientliga" och/eller "kvinnofientliga" så har man en bevisad väldigt begränsad politisk kunskap.

2009-05-09 @ 13:40:20
Postat av: Nicklas Eriksson

Faktiskt inte Jimmie. Är det inte dags att sluta låtsas som om du är med i SD fortfarande? Efter att Kaliber tog fram det alla ändå visste förekom hos dem, att de sitter och sjunger nazistiska kampvisor på sina konferensresor, att personer med förtroendeposter står och skriker som mentalpatienter på ett öppet torg om att invandrare är lägre stående, och att andra med förtroendeposter anser att han är tvungen att riva upp golvet om en somalier besöker hans hem känns det rätt krystat och har faktiskt ett sekteristiskt drag att komma och påstå en sådan sak som du nu gör.Som om det inte skulle räcka med tomtar som Älgemalm som lånar sina pamfletter från gamla NSF (skulle inte förvåna mig om han är dubbelorganiserad i Folkfronten nu) och ert drägg-nazistiska arv från BSS...

2009-05-09 @ 15:40:36
Postat av: Nicklas Eriksson

Förlåt, "deras" ska det stå såklart. Även om ditt parti ju har samma arv.

2009-05-09 @ 15:41:26
Postat av: Jimmy Windeskog

Jag har väl aldrig försökt ge intryck över att företräda SD, har lite för stort ego för det antar jag. Däremot innebär ju inte detta att jag inte kan försvara SD mot lögner.Älgemalm är ju en person som av flera skäl är en dålig företrädare. Men du är mer politiskt obildad än vad jag trott om du tror att BSS skulle haft något med "nazism" att göra. Eller så är det väl bara ett oseriöst påhopp, du kan ju presentera sådana av någon anledning mellan varven.Du borde anstränga dig för att framstå som något annat än en obildad vänsterextremist med dåligt ordföråd!

2009-05-10 @ 14:53:53
Postat av: Nicklas Eriksson

Mjo, det tycker jag allt, åtminstone tar du ofta på dig rollen som deras advokat "när de själva inte kan svara för sig".Dåligt ordförråd är väl det sista jag har, inte heller anser jag mig särdeles bildad med inte mer än 83 högskolepoäng när Bolognaprocessen är färdig.Men nu är det så, att jag som du vet (då vi är årsbarn) är tillräckligt gammal för att minnas BSS in i små detaljer. De som organiserade upp skiten i Värmland och i staden jag är från var (eller är,jag vet inte om de fortfarande lever ens) organiserade nazister med kontakter i Deje (Värmlands mest aktiva nazistcell på den tiden) och med både Göran Assar och Vera Oredsson. BSS var i högsta grad nationalsocialistiskt även om det inte var en organisation i vanlig bemärkelse med verksamhetsbidrag och vald styrelse.Om man nu är så naiv att man tror att en organisation/nätverk står fri från sina medlemmars åsikter oavsett vad stadgarna/meningen var från början säger kanske man tror annorlunda?Och ur det stiger alltså ditt parti.

2009-05-11 @ 14:44:48
Postat av: Jimmy Windeskog

Min roll är att förmedla sanning när jag kan och ingen annan gör det i det sammanhanget jag befinner mig i. Och som sagt, i ämnet "SD-historik" är jag förmodligen ladets ledande om vi ser på SD:s hela historia.Det vore trevligt om du kunde berika dina inlägg med ett mer trevligt ordförråd om du kan det, skulle alla dina läsare vinna på.Få har som sagt så mycket insyn i SDs historia som jag. Jag vet tillexempel så pass mycket att SD öppet fördömde nazism och att man aldrig hade någon form av organiserad verksamhet i Värmland. Påstår man att BSS skulle varit något annat än uttalade antinazister så antingen ljuger man eller så saknar man kunskap i ämnet - eller båda två samtidigt.För tror du inte att en organisation inte kopplar till sina politiska sktyrdokument och demokratiskt valda företrädare kan man inte mycket om praktiskt politik. Tyvärr är detta väldigt vanligt hos människor som vill angripa demokratiska nationalister. Ofta är nog detta beroende på att dessa människor saknar tilltro till sina egna argument och kvaliteer.

2009-05-11 @ 17:28:59
Postat av: Jimmy Windeskog

"BSS var i högsta grad nationalsocialistiskt även om det inte var en organisation i vanlig bemärkelse med verksamhetsbidrag och vald styrelse. "BSS hade en vald styrelse sedan 1982.

2009-05-11 @ 17:54:19
Postat av: Nicklas Eriksson

Jag vet i alla fall att företrädarna för BSS i östra Värmland hade uniformer med hakkors på, hakkors målade på en bil och en bild av Adolf Hitler på sin ytterdörr tills den förtänksamt slets bort. Hur jag vet? Jag såg det med egna ögon.

2011-05-14 @ 17:46:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0