Wanja, du är ju bara löjlig!
Dumhet har väl ingen färg egentligen, men detta kommer Wanja närmast.

Wanja, om du tror
att någon går på din lilla snyftvals i Aftonbladet idag så är du dummare än jag fick intryck av när vi möttes i valrörelsen och på borgen.

Det är dags för dig
och alla andra pampar i den politiska klassen att ta ert pick och pack, avgå, klippa er och skaffa er riktiga arbeten. På tiden för er som aldrig haft några.

Fy fan för det ni gjort LO till.

Kommentarer
Postat av: Sebastian

Ingen kan gå på det där skitsnacket! Sitter i styrelsen och känner inte till besluten som tas? I så fall erkänner hon ju ändå sin inkompetens. Fy fan säger jag bara. LO måste gå i graven, det här håller inte.

2009-03-23 @ 19:59:19
URL: http://jagkanbetemig.blogg.se/
Postat av: Rog

Det är verkligen pinsamt. Det är kankse dags att arbetarna tar makten igen. Lite skrik och gap på Franskt vis. Vi är för tysta å flata här i landet Falukorv

2009-03-23 @ 20:58:30
URL: http://blogghelvetet.se
Postat av: Nicklas Eriksson

Naturligtvis kan hon alla besluten i detalj och naturligtvis räknade hon aldrig med möjligheten att bli påkommen.Wanja är lika rutten som Signild Arnagård-Hansen.

2009-03-23 @ 21:00:18
Postat av: Kristoffer

Missa heller inte SvD:s rapport om Wanjas egna lön. Hon tjänar rätt bra på att sitta i styrelserna trots att hon inte verkar känna till vilka beslut hon tar där. Och hon har mage att kritisera andra...Är verkligen den där a-kasseavgiften enda anledningen till att folk dumpat LO?

2009-03-24 @ 02:03:06
Postat av: Mats

Haha socialister förnekar sig aldrig!

2009-03-24 @ 07:40:19
Postat av: Nicklas Eriksson

Kalla fan inte henne för socialist. Hon sitter i öppet kapitalistiska Socialdemokraternas partistyrelse, och jag har hört henne säga ordet "socialistiska" EN gång. När? Den enda dag de flesta sossar blir röda trots att de aldrig är det annars, på Första maj såklart.Hon är en hycklare, precis som de flesta som låtsas stå på vår sida.Kristoffer: ja till största delen. Folk har ju inget annat alternativ. VIsst, SAC finns, men är du ensam medlem på en arbetsplats med 250 anställda krävs det en kämpaglöd utöver det vanliga för att orka med, så tyvärr är det inget alternativ för många.Redan innan höjningen hade många i min klubb problem med avgifterna. I fack som HRF, där de tjänar MINDRE än vad vi i städbranschen gör var det ännu värre och blev till sist såklart ohållbart i linje med Reinfeldts plan.Jag skiter i LO så sett. De är med och gräver sin egen grav varje dag med allt de gör. Med varje "rapport" de släpper i stället för att delta i debatt, med varje sånt här fiffel som kommer fram istället för att föregå med gott exempel gräver de graven djupare.Jag vill att mitt eget fackförbund ska lämna LO och sluta skänka pengar till sossarna. Det kommer nog aldrig att ske, men jag ska göra mitt bästa för att få till det.

2009-03-24 @ 08:22:16
Postat av: livelev

LO är vad LO:s medlemmar gjort det till. Trots allt finns det ingenting som hindrar en majoritet av medlemmarna att avsätta sin ordförande.Men då måste man orka masa sig iväg två, tre gånger om året på ett fackmöte... och det tycker otroligt många är alldeles för jobbigt.När ska LO:s medlemmar sluta skylla ifrån sig?

2009-03-25 @ 22:44:06
URL: http://blogg.passagen.se/livelev
Postat av: Nicklas Eriksson

Helt rätt livelev! Jag har alltid sagt detsamma till kamraterna när de har klagat: man får det ledarskap som man förtjänar.

2009-03-27 @ 19:54:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0