Stoppa matchen del III

Visst var det skönt med de lugna protesterna igår kväll, och visst var det skönt att se Sveriges samlade borgerlighet stå med långa näsor och inte få sin fredagskravall som de så hett längtat efter? Stackars lille Per Gudmundson, det måste ha svidit rejält i ditt onda skinn!

Jag måste bara
delge er ett debattinlägg som jag hittade på Kommunisternas blogg (SKP). Inlägget är gjort av

Det är skrivet av Haim Bresheeth som är jude, professor vid University of East London i Storbritannien.


Talet i sin helhet kan hämtas här: http://www.inminds.co.uk/jews-against-zionism.html#t3

”De flesta i min familj utplånades i Förintelsen, i olika koncentrationslägen och i Warszawa gettot. Jag föddes i ett flyktingsläge i Israel strax efter kriget tog slut. Jag berättar inte detta för att vinna sympatier, vilket vore dumt eftersom de flesta av er är judar. Jag berättar detta för att förklara varför det är så lätt for mig att förstår mig på Palestinier i Gaza och resten av Palestina. Det är mycket lätt för mig att begripa vad som händer till dem därför att de har bott i en kombination av ett koncentrationsläger och Warszawa getto under så många år att vi har slutat räkna.

 

”På en viktig punkt tror jag inte att det finns den minsta skillnad mellan olika israeliska regeringar – det sionistiska projektet har varit, är idag och kommer att vara fokuserat på att beröva den palestinska befolkningen i Palestina deras egendom och driva dem ur landet. Det har varit så, det är så och det skall vara så – varje israelisk regering har gjort det – det spelar ingen roll om det har varit Barak eller Sharon eller Netanyahu – det fanns ingen skillnad…

 

”De (sionisterna) gör alt för att få dig att tro att de vill ha fred – även jag trodde en gång på dem och de flesta av er har trott på det – det vet jag. De kommer att göra allt för att försäkra att människor i Väst tror att de vill ha fred – de deltar i möte. De skriver under dokument – de kommer att göra allt detta och sedan kommer de att se till att det inte finns en chans att det blir någon fred…

 

”Om ni ser till att i varje butik som ni besöker vet att ni inte kommer att handla där om de säljer produkter från Israel… fler israeliter kommer att ta sitt förbannade förnuft till fånga och inser att rättvisan är inte delbar, freden är inte delbar, mänskligheten är inte delbar…”

 

Översättning: Peter Cohen


Kommentarer
Postat av: kristian svensson

Idag är Mona, AFA, brunvänstern och nynazisterna ute och visar sitt judehat tillsammans, hand i hand :) Samtliga bekänner sig ju trots allt till den vidriga ideologin socialism med små nyans skillnader dem emellan.2009-03-07 @ 15:10:45
Postat av: Gryningsräd

Ja, det gick ju lugnt och skönt till idag. Bara vandalisering av polisbilar och raketbeskjutning av polishästar.Tack då till de demonstranter som faktiskt bildade ring och krävde att stöket skulle stoppa. Hoppas att maskerade demonstranter förbjuds inom kort...

2009-03-07 @ 16:00:50
URL: http://www.gryningsrad.se
Postat av: Karl-Alfred, en ung sjöman

Måste vara skönt för er småkukar att ni har internet där ni kan gnälla av er mellan rösterna på fascisterna mellan valen va? Som om ni skulle tycka så jävla bra om juddar!Nicke, jag är i hamn i Stockholm nu! Hemma i morrn! Vad sägs om en fika sön. eftermidag?

2009-03-07 @ 17:46:11
Postat av: Nicklas Eriksson

K-A, ta det lugnt med de unga arga männen. Det är såna vänner av ordning som de som blir angivare när diktaturstaten faller över oss, du vet.Klart vi kan hooka upp, slå mig en signal när du är nere. Hur länge blir du hemma denna gången?

2009-03-07 @ 18:10:12
Postat av: Johannes

Kristian svensson, suck på dig.

2009-03-07 @ 22:16:29
URL: http://hannes2.blogg.se/
Postat av: Autonoma Kärnan

Det är så fascinerande att högern i alla dess skikt från fascister till socialliberaler enbart fokuserar på om demonstrationerna blir våldsamma eller inte. Igår var det inte våldsamt då skrev högern att det inte blev kravaller, idag skrev de att det blev lite färg och stenkastning och förfärades över detta. Generellt brukar de också anklaga alla som inte tycker att aggressionerna mot Palestina är fina och bra för att vara antisemiter, det hindrar heller inte en liberal om den anklagade visade sig själv vara jude och antirasist. Att man så kategoriskt väljer att lägga allt fokus på det som inte är relevant/sant är så typiskt för liberaler/fascister att man börjar undra om det finns en extra liberalkromosom som gör att människan blir främmande för att förstå sitt sammanhang med resten av mänskligheten (den fria individen), får dysfuntionell perception då de inte klarar av att fokusera på något relevant och en svår form av liberal Tourettes där man under alla försökt att föra en seriösa diskussion med en liberal möts av en tvångsmässig tsunami av floskler utan substans som alla människors lika möjligheter/värde, frihet, valfrihet, kommunism är massmord, terrorism,mm i en oändlighet.Varför finns sådana som Kristian Svensson? Är det enbart för att skända det mänskliga intellektet?

Vart kommer ni ifrån, era unkna kadaver?

2009-03-07 @ 23:47:22
URL: http://autonomakarnan.motkraftblogg.net
Postat av: Nicklas Eriksson

Såna som Kristian Svensson finns tyvärr överallt, AK.

Men det är mest tyvärr för honom själv.

2009-03-08 @ 00:02:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0