Okej högern, ta nu avstånd från det nazistiska våldet!

Nu har ni skrikit på oss ända sedan Israel gick in i Gaza. Vi skulle ta avstånd från judehat och antisemitism. Det var inga som helst bekymmer, det har jag alltid gjort.

Men nu när Mattias Berhardsson, kommunfullmäktigeledamot från Rättvisepartiet Socialiterna har blivit misshandlad och utsatt för mordförsök hörs det inte någonting från ert håll. Jag har i alla fall inte sett något. Kom igen nu, ta avstånd från kedjehundarna!

Kommentarer
Postat av: William

http://fredrikmalm.blogspot.com/2009/03/politiskt-vald.html Ditt hatobjekt har redan gjort det, för snart ett dygn sedan.Allt våld är vidrigt, både nazisternas och vänsterns.

2009-03-23 @ 21:44:35
Postat av: Nicklas Eriksson

Som om han skulle vara den enda..?Begrep att du inte skulle klara att enbart ta avstånd från högerns stormtruppers våld utan att blanda in vänstergrupperna. Nazisterna mördar/försöker mörda.Tycker ndu verkligen inte att det är allvarligare än några trasiga fönster..? Eller är privategendomen heligare än liv?

2009-03-23 @ 22:07:05
Postat av: William

ptja, jag har inget att säga förlåt för.. jag är varken vänsterextremist eller nationalsocialist. Därför skrev jag att allt våld var vidrigt.Och jag har personligen inget intresse av att höra fördömanden av vänsterns våld från dig. Det är mest sverigedemokrater som ylar om sånt.

2009-03-23 @ 22:27:39
Postat av: Nicklas Eriksson

Nej men du är liberal, och det är i stort sett lika illa.

2009-03-23 @ 22:33:33
Postat av: Calle

Jag kan inte se några punkter där liberalism och nationalsocialism går hand i hand. Hitler själv deklarerade ju att nazismens största fiende var de liberala idéerna.Allt våld är beklagligt, jag tycker inte att någon ska bli slagen för sina åsikter.

2009-03-24 @ 01:15:06
URL: http://callebergstrom.blogspot.com/
Postat av: mats

Varför ska högerväljare ta avstånd från vad nazzar och extrem vänstern gör? Båda har ju socialism som sin grundideologi! Att olika grupperingar som har olika falanger av socialism bråkar med varandra rör inte oss på den civiliserade höger sidan.

2009-03-24 @ 07:38:18
Postat av: Jimmy Windeskog

Kanske RS kan ha detta i åtanke nästa gång de ger sig på demokratiska rättigheter som yttrande- och mötesfrihet med våld?

2009-03-24 @ 07:45:54
Postat av: Nicklas Eriksson

Calle, var skrev jag att de gör det? Liberaler är snabba att fördöma nazism på ytan, men så fort privategendomen är hotad är det tag team med the boys in brown instantly. Det är sett så många gånger att det står för sig själv.Jimmy: RS är experter på att kuppa andra vänsterorganisationers möten, demos med mera, men jag känner inte till något fall där de har använt våld. Helt ärligt. Du kanske kan peka på något sådant? Men du tycker alltså att den som tar till våld förtjänar våld rent generellt?mats: ta och öppna en bok som du inte har fått med din prenumeration på Café, läs den och återkom sedan. Det ger mig inte så mycket att diskutera med folk som tror det, så jag får be dig höja nivån ett antal steg innan.

2009-03-24 @ 08:10:52
Postat av: Jimmy Windeskog

"Jimmy: RS är experter på att kuppa andra vänsterorganisationers möten, demos med mera, men jag känner inte till något fall där de har använt våld. Helt ärligt. Du kanske kan peka på något sådant? Men du tycker alltså att den som tar till våld förtjänar våld rent generellt? "Jag har vid flera tillfällen hamnat i hotfulla situationer när RS försökt att stoppa demokratiska möten. Så väl som i Göteborg, Haninge och Stockholm. Den aktuella Mattias Berhardsson är ju dessutom ökänd för att ha en viss förmåga att ringa och telefonhota demokrater via telefon.

2009-03-24 @ 08:41:00
Postat av: Jimmy Windeskog

Sedan är det givetvis inte som så att det är "rätt" att våldföra sig på vänstermänniskor bara för att de själva använder våld. Jag är emot alla former av politiskt våld som inte sker i rent självförsvar.

2009-03-24 @ 08:42:46
Postat av: Rog

Varför ska de ta avstånd av sånt de i hemlighet onanerar til?

2009-03-24 @ 09:56:26
URL: http://blogghelvetet.se
Postat av: Nicklas Eriksson

Fast Jimmy, har du några bevis för det du påstår om Bernhardsson? Inte för att jag tror att det var du, men jag skulle ju lika gärna kunna påstå att det var du som ringde och hotade mig när jag hade kallat Dragan Klaric för husneger.Hotfulla situationer kan jag säkert föreställa mig, men har de använt faktiskt våld med uppenbart syfte att döda dig någon gång? Just RS menar jag?Rog: Nämen man ser ju vilka som tar avstånd också.

2009-03-24 @ 20:01:35
Postat av: Jimmy Windeskog

"Fast Jimmy, har du några bevis för det du påstår om Bernhardsson? Inte för att jag tror att det var du, men jag skulle ju lika gärna kunna påstå att det var du som ringde och hotade mig när jag hade kallat Dragan Klaric för husneger. "Nej, det finns ingen dom om du frågar om det. Jag länner ingen nationalist som ens anmäler telefonhot när man varit med ett tag, det är helt enkelt för tidskrävande och ger inget.

Däremot har ju Mattias en gång framfört ett konkret hot mot mig i form av en handgest i samband med en flygbladsutdelning."Hotfulla situationer kan jag säkert föreställa mig, men har de använt faktiskt våld med uppenbart syfte att döda dig någon gång? Just RS menar jag? "Nej, jag påstår verkligen inte att man försökt döda mig. Vare sig RS eller grupper som AFA eller RF.

2009-03-25 @ 08:25:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0