Kamphund eller pudel?

Eeh... Jag hörde just den här sverigedemokrattanten som bryter säga att man inte kan ha en kamphund med sig i sängen som en pudel eftersom kamphunden har "det" i blodet?

Jag är ägare till en liten hundfröken som av de flesta vara av en kamphundsras och hon sover hos oss varenda natt bara så att fru Sverigedemokrat vet det. Hon är nämligen mörkrädd, sällskapssjuk och totalt hängiven sin flock. Precis som alla andra hundar.

För övrigt snackar Mikael Jansson (SD) skit. Han har inte alls "tagit upp det med några medlemmar efter mötet" och han har inte sagt ifrån överhuvudtaget.

Min övertygelse om att det partiet inte har en dold agenda har då inte minskat...

Kommentarer
Postat av: Gustav

Skall bli intressant att höra resten av serien. Men den där kvinnan som orerade om hundar och parasiter, tja... koll är väl inget som de har i överflöd, de som låter på det viset. ;)Det var rätt uppenbart när de pratade med den där lite mer samlade kvinnan från Stockholm att de mer sansade medlemmarna VET att det finns massor av främlingsfientliga och rasister i partiets led. Det här "Jaa.. förvånad och förvånad" när de frågade om uttalandena var en överraskning, med mera.Man kan ju tänka sig att utan de här något mindre PR-mässiga väljarnas röster hade det inte blivit många mandat, så man vill nog helt enkelt inte rensa ut dem eller ta för starkt avstånd från den mer välstrukna sidans håll. Undrar om det håller i längden eller om det blir förökning genom delning(igen?) vad det lider..?

2009-03-29 @ 13:42:32
Postat av: Rog

haha är det dig Klaric snäser av lite på sitt egna vis?

# Comment av Nicklas Eriksson on 2009-03-29 11:30Dragan: Inga vänsterextremistiska rasister på denna blogg tack!

2009-03-29 @ 16:07:09
URL: http://blogghelvetet.se
Postat av: Nicklas Eriksson

Ja, han är så mogen den killen.Jag som är gift men en chilenska är säkert rasist, tror du inte? Han tror sig kunna plocka politiska poäng för att jag kallade honom för husneger. Han har med vilje missuppfattat Malcolm X. Eller också är han så dum att han faktiskt inte begriper. Av det man hörde i Kaliber begrep man ju att det inte är de lärde i Lund som utgör medlemsstocken i partiet direkt.Gustav: jag tror på förökning genom delning. Det blir så när medlemsstocken inser att det finns ett förakt för dem i ledarskiktet.

2009-03-29 @ 19:47:48
Postat av: Jimmy Windeskog

Man måste onekligen imponeras av din insyn i SD Gbg när du vet mer om verksamheten än dess ordförande. Klar Expo-klass på din tämligen desperata kommentar, lite som när tidningen "avslöjade" att jag bodde på Ekerö, 4 år innan jag besökte kommunen för första gången.

2009-03-30 @ 11:30:25
Postat av: Nicklas Eriksson

Jag läser inte Expo, så det är svårt att göra en jämförelse.Varför tror alla att jag läser Expo? De enda vänstertidningar jag läser är LO-tidningen (eftersom mitt fackförbund betalar den åt mig), Flamman och Internationalen.

2009-03-30 @ 12:14:00
Postat av: Jimmy Windeskog

Vänsterextremister brukar hylla Expo, att då anta att en del faktiskt läser den är alltså inte så långsökt.Vidare är det väl inte så konstigt att man läser olika politiska tidningar som politiskt intresserad. Av allt att döma läser dock tydligen jag mer vänstertidningar än dig!Men till Topic, i fallet Jansson behöver du verkligen inte bekrymra dig för att han skulle fara med osanning. Han har ju flera gånger sagt till mig då jag yttrat betydligt mesigare uttrtyck och å gjort det i helt opolitiska sammanhang. Det är möjligt att man i vissa fall kan tala om en dubbelmoral i hållingen i SD, men du behöver inte bekrymra dig att du skulle hitta den hos just Jansson.

2009-03-30 @ 12:32:33
Postat av: Nicklas Eriksson

Okej, så hos en företrädare är det lugnt menar du?;)

2009-03-30 @ 12:39:58
Postat av: Jimmy Windeskog

Jansson är inget unikum i SD som du nu trodde det.

2009-03-30 @ 13:21:07
Postat av: Lars

"Av det man hörde i Kaliber begrep man ju att det inte är de lärde i Lund som utgör medlemsstocken i partiet direkt. "Men det ar det i Socialistiska Partiet? :-) Vad har du for utbildning och kunskaper tex?

2009-03-31 @ 16:33:18
Postat av: Jimmy Windeskog

@LarsNiklas kanske syftar på journalisterna, de visade ju sig helt obildade i hur man bedriver seriös forskning på ämnet politik?

2009-03-31 @ 18:05:51
Postat av: Nicklas Eriksson

Ooh, verkar som om Lars känner sig träffad..? Är du arg nu Lars?Jag är utbildad Fastighetsvärd, 70 KY poäng. Kommer bli samma som högskolepoäng när bolognaprocessen är avslutad.I Socialistiska Partiet är det rätt mycket folk som är jävligt intelligenta ja.Min egen IQ är uppmätt till 131, min fru fick 133 i samma test. Lätt störande=)

2009-03-31 @ 20:09:46
Postat av: Nicklas Eriksson

Dessutom Jimmy: tror du att ett gäng dumhuvuden kunnat fälla Rade Kotur..?De verkar i alla fall ha varit tillräckligt smarta för att kunna infiltrera Sverigedemokraterna.

2009-03-31 @ 20:14:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0